Racusori, la apel! (48)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

hei, nimeni pe aici? io-s cu laptop si trusa de unghii in gradina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Buna fetelor!
Mirela eu sunt mai mult pe afara de cand cu caldura. Am iesit in fiecare zi cam de la 12 la 15 si de la 18 la 20..deci vreo 5 ore.
De luni o sa mai reduc...ca incepe David scoala si mai sunt si lectii de facut.
Ieri am fost la o onomastica pe seara..n-am stat mult, vreo ora jumate, dar a fost super! Sotul n-avea chef de socializare, dar era incantat sa ramana cu copiii, asa ca am profitat si m-am dus singura..si tare bine m-am deconectat.
Astazi, pe la 18 mergem pe la nasii copiilor...deci sarim peste plimbarea de seara..schimbam la joaca cu 4 pici, ca si ei au 2 copilasi.
Voi pe unde ati disparut...padure, gratare?
Uf, ce rau imi pare ca stau la bloc si n-avem unde merge la tara..

poze cu minunile mele

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

.
Mire, noi mergem in parcul Carol, fostul Libertatii, e singurul mai aproape de noi.
Eu n-am iesit din butoiul cu melancolie, drept pentru care am trimis sotul cu copilul in parc, ieri am profitat si m-am epilat, azi m-am facut baie, manichiura... stiu ca a fost soare si cald, dar nu am avut chef sa ies din casa. Nici de calculator nu m-am apropiat! Am intrat, am citit, am iesit. Nu's ce am.
Va astept maine la cafeaua matinala, asta daca nu o pregateste Miki inaintea mea.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

nite nite all..

Mergi la inceput

e gata!
. O zi buna si o saptamana minunata va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

Mersi VICKY de "cofi". Chiar am nevoie.
Si noi ne-am petrecut weekendul in gradina, laptopul a functionat doar pt muzica, asa ca nu va suparati ca nu am intrat sa va salut.
Inca sunt cu gandul la gratar .... si vata de zahar ... si caaaaaldura ... si liber!

Of, iar e luni :(

Pupici, spor la treburi

de Alexia (6 ani) si Maia (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokofemme spune:

buna dimineata fetelor
uh, o noua saptamana a inceput si pe aici e asa innourat, sta de ploaie
sar'mana Vicky pentru coffee
e singurul lucru care ma urneste din pat lunea dimineata

va doresc o saptamana usoara

Alina

"The beautiful thing about learning is nobody can take it away from you."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Hello,

Vicky, multumesc de cafea. nu am reusit sa dau cafeaua dimineata. m-am trezit tarziu si am avut timp doar de dush . E buan cafeaua ta si la ora asta.
Va doresc o saptamana minunata. Eu sunt tare obosita si am dureri de cap

pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

sa nu ma uitati....Sunt la ai mei, au venit sapt trecuta, asa ca Mihaita e in plin rasfat...Ma pregaetsc sa merg la dentist

Alina , bine ai venit!!! Wooowwww..America Centrala!!!

Din ciclul "soacra tot soacra ramane", duminica, la botezul nepoatei l-am lasat pe Mihaita afara , la umbra sa doarma in carucior ( botezul a avut loc la casa cumnatei) si, din cand in cand ma mai duceam sa vad ce face..Ei bine, la un moment dat simt miros de tigara ( noi nu fumam, iar eu sunt foarte sensibila si simt mirosul de tutun imediat)si, ma duc la Mihaita...Cand o tipa , bine mersi statea si fuma langa caruciorul lui Mihaita cu soacra-mea de fata... Sa turbez nu altceva...Cadn am luat caruciorul de langa ele s-a mirat soacra-mea ca de ce il iau... Mai tarziu am aflat ca tipa respectiva era si gravoda in 4 luni... Ma rog...m-a deranjat faptul ca soacra-mea era de fata dar nu a zis nimic...doar ca de ce iau caruciorul ca doar se fuma, nimic altceva..

In rest suntem bine...

racusoarele..

Cristina, mami de Mihaita 30.07.2008

O sansa pentru Stefanel

Mergi la inceput

Buna dimineata! va asteapta!

Mergi la inceput