displazia moderata de col uterin

displazia moderata de col uterin | Autor: paty28

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,
Sunt un membru nou pe forum si as avea mare nevoie de putin ajutor,mai ales din partea acelora care au informatii concrete sau au trecut prin asa ceva.Am fost de curand diagnosticata cu displazie moderata de col uterin (CIN II,H-sil).Sunt foarte descurajata, aflarea vestii a fost un soc pentru mine si sotul meu, dar acum ne-am resemnat putin, cu D-zeu inainte.Problema este ca ne mai doream mult un copil si nu stim ce sa facem, cum avanseaza displazia in acesti 2 ani?Pot face un copil, care sunt riscurile sau ar fi mai bine sa nu mai facem si sa ma operez?Dr. mi-a spus ca poate evolua inspre cancer in 5-15 ani. Speranta mea este sa fac operatia, conizatia si sa nu fie nevoie de histeretomie.Va rog din suflet ajutati-ma cu un sfat.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Paty, bine ai venit pe DC!
Am trait o experienta asemanatoare (doar ca testul Pap a evidentiat nivel III). Daca vrei, poti citi aici.
Sanatate!

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

paty,tratament ti s-a dat sa urmezi?Si eu am avut diagnostic asemenator si am cautat pe internet,am pus la cap si am aflat ce este de fapt.Cauta si te informeaza,ca sa intelegi cat mai bine,cu rabdare si luciditate.Pune cap la cap ceea ce citesti,exista si dictionar de termeni medicali si nu dispera.Displazie inseamna o modificare a mucoasei,iar CINII se poate trata...Sanatate multa si lasa disperarea!Informeaza-te si trateaza-te!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput