am si eu o nelamurire:DDD

am si eu o nelamurire:DDD | Autor: zanik18

Link direct la acest mesaj

am inceput s iau anticonceptionale...azi am teminat prima folie KARISSA...am auzit k,dak le iau corect nu am cum sa raman chiar dak prietenul meu se termina in mine...e adevarat?...unii zic k e bine s se termine in tine in primele 9 zile..sunt tot felul de pareri...dak puteti s-mi ziceti si mie mai multe parerii...k sunt cam confuza si nu prea as vrea s am vreo surpriza apoi...ms anticpat

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Citat:
citat din mesajul lui zanik18

am inceput s iau anticonceptionale...azi am teminat prima folie KARISSA...am auzit k,dak le iau corect nu am cum sa raman chiar dak prietenul meu se termina in mine...e adevarat?...unii zic k e bine s se termine in tine in primele 9 zile..sunt tot felul de pareri...dak puteti s-mi ziceti si mie mai multe parerii...k sunt cam confuza si nu prea as vrea s am vreo surpriza apoi...ms anticpat

Cine ti le-a prescris nu ti-a spus? Sau....le iei dupa ureche?

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA

si....

www.imdb.com/title/tt0846789/" target="_blank">SECRETUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Stai linistita ca nu ramani daca le iei corect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zanik18 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni

Citat:
citat din mesajul lui zanik18

Cine ti le-a prescris nu ti-a spus? Sau....le iei dupa ureche?

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA

si....

www.imdb.com/title/tt0846789/" target="_blank">SECRETUL MEU

doctora mea...dar atunci am uitat s o intreb...si acum trebe s nasca si o s lipseasca de la cabinet vreo 2 luni....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Se presupune ca pilulele sunt metode contraceptive de sine statatoare si nu mai ai nevoie de alte metode decat in cazuri exceptionale (uiti sa o iei sau faci un tratament cu antibiotice).
Eu n-am luat Karissa dar ce stiu e ca daca iei pilula la timp (adica la acceasi ora zilnic) nu risti. Oricum, anticonceptionalele ofera o protectie impotriva sarcinii de 99%, asadar 1% tot sunt sanse....cea mai sigura metoda, abstinenta

Glumesc...

Ginecologul ar fi trebuit sa-ti clarifice toate nelamuririle cand ti le-a prescris....sau le-ai luat dupa ureche?

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007)

Mergi la inceput