Timisoara,Impreuna(145)Purtam in suflete,un inger!
Raspunsuri - Pagina 20
anda spune:
Getucooo, La Multi Ani!!! cu sanatate si bucurii.
bine ca mi-ai amintit ca ma pregateam de spalat 
cit despre fiare io raman spiciless la faza asta, nu de alta da ma apuca niste draci si nervi vis a vis de cum se intampla lucrurile in ro, pe sosele, pe la asigurari si prin politie de-mi vine rau.
ce sa mai zic...vb lor, bine ca voi sunteti teferi, doar ca nici cu fiarele nu-i lejer.
te pup dulce, sa te sarbatoresti cu bucurie
Emma este iubire in sufletul meu.
Feelings.
Doris-Alina spune:
La multi ani, Geta!

Sa fii sanatoasa si fericita...merci de tort...acum o sun si eu pe matusa de la Baia Mare ca e tot Georgeta!
Andule, bag sama ca-ti lipseste jobu`...
Maria, te-ai trezit?
Ana, si pe mine ma fleosteste vremea asta...
mai terminam capitolu` asta? ![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
danitin spune:
Salutare! Il terminam, coana, il terminam .... cat despre munca, pai eu is pe baricade si tocmai am primit o veste "mare". Colega mea de tura vrea in concediu de maine, ceea ce implica probabilitatea sa bag de la 6 dimineata la 22. Eh?
Geta, La multi ani cu sanatate! 

Silva, cum mai e?
Aida www.novanewsnow.com/imgs/dynamique/articles/gros/tulip3.jpg" target="_blank">o mie de lalele
Am primit o veste foarte trista. Nasa mea de botez a murit. Dumnezeu sa o odihneasca, haina viata a mai avut. A avut o tumoare pe creier, s-a operat acum vreo 15 ani, cand avea copilas mic, a scapat atunci cu viata dar a orbit. Acum boala a recidivat si, chiar daca s-a operat in Germania, s-a stins.
Doris-Alina spune:
Mai da cineva o cafea? ![]()
Pun pozele, Getutzo, imediat le vezi, ca ieri probabil le-ai cautat si nu le-ai gasit...![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
vickip spune:
La Multi Ani Geta!

Dau eu o cafea, ca pic de somn.....
http://bp3.blogger.com/_9sD5knd_VKM/RyAUS1ji9kI/AAAAAAAAAcw/BokIlv2_2Bc/s1600-h/coffee15.jpg
Doris-Alina spune:
Ceau, Vicki...cum ai petrecut Pastele?
Baga o poveste, ca suntem dornice...
Mariuca, si pe tine te asteptam la povestit...si cu poze, evident!
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
Subiect inchis
Va astept aici
POZE CU NOI