Timisoara,Impreuna(145)Purtam in suflete,un inger!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

si noi , si noi , toata ziua am colindat pe la parinti , i-am luat pe rand sa nu se supere ... am ajuns si noi acasa cu burtile ticsite , ne uitam la Dansez pentru tine

pupici la fete cucuiete

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

silvana draga , ai grija ca te cam risti cu invitatia asa ... vezi , vezi ca nu se stie

Aida ... 17+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Adevarat a inviat!
Am petrecut la bunici maine tura a2a,poimaine la Timisoara unde nu am neam de calculator,laptop,radio,nimic deci o sa ma urc pe pereti.
Sa petreceti linistite in continuare.Va imbratishez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Poftiti la cafea!care cum doriti si preferati...

Eu n-am mai avut somn de la 7...asa ca am tras o plimbare in cartier,pe la 8 fara ceva...am constatat ca lumea doarme dusa,nu e huhureza ca mine...e inchis peste tot si e asa liniste prin cartier...de ma sperii cand trece cate o masina pe sosea...Copilasii dorm,Marius e la servici,iar eu mai am si maine de stat acasa,ca de miercuri o iau de coada.Alex,saracu',maine merge la scoala,gata vacanta.

Nah,sa aveti o zi cat mai faina...ca vad ca soare e cu nemiluita.

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza si de la moa...

Si io tot la cafea...

Ana, pe unde v-ati plimbarit ieri? si noi vrem azi o plimbareala, da n-avem destinatie inca...
Cat despre liniste, ai dreptate...tziuie urechile, rar, cate o masina...parca nu-i ceva in regula...

Azi ce program aveti? care pe unde? incotro?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Ana pe Alex nu l-a sunat nimeni din colegi?K la unele scoli se merge de miercuri dar depinde de scoli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Nu Deya,nu l-a sunat nici un coleg...si asa a ramas stabilit de dinnainte de vacanta...acuma,ce sa zic?Un drum pana la scoala nu face rau,abia trage o plimbare si va veni zburand inapoi acasa,de fericire...evident

Doris,la Hitias am mers,in spate la Buzias,pe malul Timisului.Sunt cam 40 km pana acolo.Azi am zis ca mergem la o plimbare pe jos,pana in centru...asa am zis,ramane acum sa vedem daca vom face asa...ca Marius si-a strambat nasul la vorba "pe jos".Deci cam asta am avea de gand, de fapt corect ar fi sa scriu ca eu am de gand.Marius a venit de la lucru,asa ca suntem cu toti da fir a par...
Si alta idee a mea,precizez...a mea,ar fi sa mergem acolo in Giroc,la Paradisul Verde,unde iti povesteam eu,la balta aia...si nu--i nici departe...in fine,cam asta mi-ar surade mie.

Cel mai mult ma incanta soarele si caldure de afara...am trecuto ,deja,pe Luana la sosetute si fustita cu tricou...parca e vara.Marius spunea ca vin ploi si frig.Eu sper ca nu s-a uitat bine pe timpul probabil,pe net...poate nu avea ochelarii pe nas...ma rog...ca nu am nici un chef sa incep sa cotrobai prin dulapuri dupa hainute groase...

Cam asta,deocamdata....ma cam plictisesc...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Anda, La multi ani fericiti, sanatate si o tona de dorinte implinite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Noi am fost sambata la iarba verde iar ieri seara am gasit in capu' lu' fiu-miu o capusa ... azi la 2 am programare la medic ... is cam speriata

Aida scumpa, eu as vrea sa nu se stie moama ce misto ar fi cateva zalude facandu-si de cap prin America

Silvana si Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Anda cu scuzele de rigoare La multi ani sa fii sanatoasa si sa ai

Mergi la inceput