Cancer ovarian

Cancer ovarian | Autor: roxana78

Link direct la acest mesaj

Buna ziua. In ultimul timp vad si citesc tot mai multe despre indiferenta medicilor in Romania asta chiar daca "ii ungi" cum trebuie si am vrut sa scriu si eu cate ceva din patania mamei mele in ideea de a ajuta oarecum cu un sfat persoanele care ajung pe mana dr. Elvira Dogaru. Mama mea a fost diagnosticata cu cancer ovarian si operata de urgenta la spitalul "Sf. Ioan" de aceasta doctora care la prima vedere parea ok., era foarte amabila, hotarata sa te ajute si sa-ti redea increderea ca totul va fi bine. Dupa vreo 3 zile de la operatie a inceput sa se schimbe si sa para indiferenta pe langa faptul ca incerca s-o expedieze pe mama cat mai repede, a luat-o cu: "Da ce? N-ai incredere in ce ti-am zis eu? Nu ma intereseaza, faci cum vrei". Urmatoarea zi a externat-o zicandu-i ceva ce m-a uimit total:"daca esti desteapta traiesti, daca nu mori" si alte vorbe urate gen mahala. Mama a venit plangand acasa intrebandu-ma de ce i-a zis dr. asa ceva? daca i-am zis eu ceva care sa o supere, dar i-am raspuns ca nu. Cand a aflat sora mea cum i-a vorbit s-a dus sa vorbeasca cu ea si uimire mare, se facea ca nu o cunoaste, spunea sa-i arate acte ca ea nu stie despre cine e vorba, etc.....Intr-un final si-a adus aminte desi trecusera doar 8-9 zile de la operatie si a spus ca n-a gresit cu nimic (desi pentru biopsie trebuiau recoltate 3 eprubete cu lichid iar ea n-a dat) si ca de ce venim pe rand (intai mama, apoi sora) si ca sa o lasam in pace. In final sora mea i-a spus ca nu-i intelege atitudinea si a intrebat-o daca nu a fost multumita de suma oferita dar n-a raspuns. Dupa 2 zile mama s-a dus din nou pentru ca trebuia sa-i scoata firele si nu spun cum i-a vorbit, cat a lasat-o sa astepte si cat a chinuit-o. Acum ca s-au mai calmat apele am vrut sa caut cate ceva despre aceasta dr. si nu mare mi-a fost mirarea sa vad ca si altii au patit cam la fel asa ca FERITIVA DE DR. ELVIRA DOGARU de la Spitalul Sf. Ioan din Bucuresti. Fara 15OO de lei noi nici nu stai de vorba cu ea. Si cīnd ajungi sa vorbesti cu ea realizezi ca ti-ai pierdut vremea cu una de la mahala.