parintii mei

parintii mei | Autor: d33aroman

Link direct la acest mesaj

buna. sincer am gasit din intamplare acest site si mi-am zis sa incerc..poate voi primi aici un raspuns. parintii mei nu se mai inteleg de multi ani, dar de 4 luni se cearta pana la bataie zi de zi. ei zic mereu ca divorteaza si se separa dar nu fac decat sa dea vina unu pe celalalt si sa se certe tot mai tare. ambii se plang ca nu au bani pentru a intenta un proces de divort si partaj. exista o cale prin care ei se pot despartii amiabil fara prea multe cheltuieli si care sa nu dureze prea mult ? daca da, va rog sa ma indrumati. mentionez ca nu au copii minori.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Ce numesti" a se desparti amiabil"?

Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

exista. una mie, una tie ... isi impart ce au de impartit si gata, nu mai au nici o treaba unul cu celalalt. asta dc se poate "amiabil", dar dc zici ca ei de 4 luni se cearta zi de zi, ma indoiesc. pe de alta parte, iti pot spune din experienta (parintii mei, nu eu ... din fericire), ca ei o pot duce mult si bine asa, ca tu degeaba te zbati sa-i intelegi, sa-i desparti sau sa-i impaci. sunt majori, si daca nu se mai inteleg chiar deloc, sunt capabili sa ia decizia de a se desparti.
un divort, fara partaj, "costa" in jur de 2000 ron. cu partaj, poate ajunge la 3000-3500 ron.
sper sa ia decizia cea mai buna!

A fost o data o printesa ... Emma!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d33aroman spune:

pai problema e ca...eu voi pleca in curand la facultate, iar sora mea deja sta in alt oras si imi este frica sa ii las singuri. nu ar fi prima data cand s-ar bate si tata fiind mai impulsiv e posibil sa ii faca ceva cu adevarat grav mamei asa cum a amenintat-o. el o inseala de ceva timp, dar nu as vrea sa il vad nici pe el in strada. niciunul nu are alt loc unde sa locuiasca. mama pana acum a profitat de prezenta mea si s-a razbunat stiind ca eu o apar. mi-e frica de ce se va intampla cand eu nu voi mai sta acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Cred ca doar ei isi pot lamuri relatia. Pur si simplu este mariajul lor. Se pare ca nici unul nu are curajul sa iasa in fata si sa si faca ceva concret.

Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput