Fetelor, am o problema cu tiroida (posibil chiar sa fie nevoie de operatie) si nu stiu la ce medic mai bun si competent sa ma duc (eu am o problema, mi-e cam teama de doctori si spitale). Eu tot sper sa gasesc pe cineva care sa nu ma trimita din prima la cutit, sa incerce si un tratament medicamentos, daca este posibil.
Mi s-a spus ca cei mai tari endocrinologi din Bucuresti ar fi prof. Coculescu (de la Parhon), respectiv prof. Raneti (de la Sp. Militar).
Voi cei stiti? Ma poate ajuta cineva cu referinte, pareri, experiente personale despre ei?
Sau poate imi recomandati alt endocrinolog priceput si de treaba, nu e musai sa fie astia doi. Ca la urma urmei, faptul ca e prof. universitar nu e intotdeauna o garantie.
Va rog mult, ajutati-ma cu un sfat, e urgent!
Bedrosmart
Eu as recomanda pe Dr. Barbu de la Elias.
Am facut stagiul de endocrinologie acolo si m-a impresionat in primul rand ca stie sa asculte si sa gandeasca inainte de a incepe un tratament.
De cei de mai sus nu pot sa iti spun pentru ca nu i-am cunoscut nici pe ei si nici pe pacientii lor. Adica nu pot spune cat de buni endocrinologi sunt.
Eu merg la prof dr.Mircea Popa, la medicover, dar am inteles ca este si la Parhon.
Din spusele d-nealui vine la Medicover mai mult pt cazuistica.
Iar tiroida mea deja i-a oferit o cazuistica super complexa![]()
Initial nu mi-a placut deloc, foarte putin comunicativ la inceput, considera ca pacientul nu tre sa stie prea multe, ca oricum nu se pricepe. Pe parcurs s-a dat pe brazda, dupa ce il innebuneam la fiecare consultatie cu zeci de intrebari, acum imi explica si chiar mi se pare simpatic.
Mi-a placut ca a stat sa investigheze si nu a sarit imediat cu tratamentul, si foarte bine a facut pt ca situatia mea se schimbase la 180 grade.
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sa o ajutam pe micuta Sonia!
Iata-l pe
Delfinelul OLIVER -25.04.2007
Dragelor, multumesc mult de sfaturi, exact de asa ceva aveam nevoie.
Vad ca de Coculescu n-are nimeni idee.
Oricum, mai investighez si vad pana la urma ce hotarare iau, la cine ma duc (of).
Oricum, daca cineva mai are impresii care mi-ar putea folosi, va sunt recunoscatoare.
Cele bune tuturor, cu sanatate!
Bedrosmart