Sper sa postez bine aici.
As vrea sa stiu cand primesc ultima indemnizatie daca fetita mea face 2 ani pe 14 iunie.
Si inca ceva. Intre timp ne-am mutat si va trebui sa schimbam adresa din buletin. Ce trebuie sa facem in legatura cu alocatia pe care o va primi in continuare fetita? Trebuie sa anuntam undeva?
si eu eram curioasa daca pentru cele 14 zile din iunie se primeste indemnizatie, ca daca da, in mod normal ea vine in luna urmatoare... cine a terminat cu indemnizatia ne poate spune cat s-a calculat; daca s-a calculat proportional cu nr.de zile din luna pana la data la care copilul a implinit 2 ani, daca i-a dat indemnizatia intreaga sau deloc pt.luna in care copilul a facut 2 ani... nah, ca am si eu problema asta existentiala!
si ca sa iti fiu de ajutor la cealalta intrebare, trebuie sa anunti in Hambarului nr.6 si ti se va acorda alocatia/indemnizatia la noua adresa, sau daca iti faci cont, in cont!
karligutza
sunt mamica Adelutei
Lorikay,ultima indemnizatie o s-o primesti in luna iulie pt cele 14 zile din iunie.Eu am terminat concediul de crestere al copilului acum aproape 2 ani,si baietelul meu e nascut tot pe 14(iulie) si in august am primit 480 ron,din care 200 ron reprezentau alocatia.Asa ca stai linistita c-o sa primesti banii si pe cele 14 zile din iunie.Eu m-am mutat in alt oras,si inainte sa ma mut mi-am facut card la BCR(e mai simplu decat prin posta) si banii se vireaza direct in cont intre 19 si 22 ale fiecarei luni.