Ultima indemnizatie

Ultima indemnizatie | Autor: Lorikay

Link direct la acest mesaj

Sper sa postez bine aici.
As vrea sa stiu cand primesc ultima indemnizatie daca fetita mea face 2 ani pe 14 iunie.
Si inca ceva. Intre timp ne-am mutat si va trebui sa schimbam adresa din buletin. Ce trebuie sa facem in legatura cu alocatia pe care o va primi in continuare fetita? Trebuie sa anuntam undeva?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

si eu eram curioasa daca pentru cele 14 zile din iunie se primeste indemnizatie, ca daca da, in mod normal ea vine in luna urmatoare... cine a terminat cu indemnizatia ne poate spune cat s-a calculat; daca s-a calculat proportional cu nr.de zile din luna pana la data la care copilul a implinit 2 ani, daca i-a dat indemnizatia intreaga sau deloc pt.luna in care copilul a facut 2 ani... nah, ca am si eu problema asta existentiala!

si ca sa iti fiu de ajutor la cealalta intrebare, trebuie sa anunti in Hambarului nr.6 si ti se va acorda alocatia/indemnizatia la noua adresa, sau daca iti faci cont, in cont!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m.roswita spune:

Lorikay,ultima indemnizatie o s-o primesti in luna iulie pt cele 14 zile din iunie.Eu am terminat concediul de crestere al copilului acum aproape 2 ani,si baietelul meu e nascut tot pe 14(iulie) si in august am primit 480 ron,din care 200 ron reprezentau alocatia.Asa ca stai linistita c-o sa primesti banii si pe cele 14 zile din iunie.Eu m-am mutat in alt oras,si inainte sa ma mut mi-am facut card la BCR(e mai simplu decat prin posta) si banii se vireaza direct in cont intre 19 si 22 ale fiecarei luni.

Mergi la inceput