Se poate prelua un contract de credit bancar de la o persoana fizica la o persoana juridica?Adica un fel de cesiune de obligatii?
Adrianasi Andreas(28.07.2006)
In mod normal sau teoretic da se pot cesiona contracte dar depinde de partea contractanta (banca) si de ce anume scrie in Contract daca si in ce conditii sunt admise astfel de cesiuni. Probabil (adica in mod sigur) chiar si in cazul unui raspuns pozitiv desigur se va face analiza financiar contabila de eligibilitate a persoanei juridice in conformitate cu pretentiile institutiei creditoare. Banca raspunde la aceasta intrebare asa pe scurt.
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
Sa zicem ca Banca este de acord dar nu stiam cum o firma ar putea prelua obligatiile de plata ale unei persoane fizice, sub ce forma se poate asta inregistra asta in contabiliate.Problema este cam asa.Eu impreuna cu sotul meu am contractat un credit bancar ca si persoane fizice,pentru folosinta lui.Obligatia platii ratelor imi revine mie.As vrea ca sotul meu sa preia contractul pe firma lui si sa se descurce, incerc sa fac un fel de separare intre veniturile noastre.
Adrianasi Andreas(28.07.2006)
Care este obiectul contractului?
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa