Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (102)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

babytza

io ies, sa aveti o zi frumoasa ca sufletele voastre

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)

http://jurnalulsofiei.wordpress.com/

http://picasaweb.google.com/mimihoo

www.flickr.com/photos/mipepitoida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_ada spune:

cosmy bubitele maiei nu stiu cum sa-ti explic , sunt mai mult pete , destul de maricele , care la atingere sunt aspre , daca te uiti bine vezi o cojita alba-semitransparenta aspra
interesant articolul....

mamica fericita de Maia Sofia - 23.09.2008
poze cu pitica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Lauretta, imi pare rau de nesuferita asta de varicela.

nici noi nu cred (aproape sigur) nu ajungem la biserica. Poate ne aduce bunicu' Lumina si pasca sfintita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Salutare!!!LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI!!
La noi soareeee...iesim dupa ora 14(aly_c sper sa ne vedem azi!
Babytza comorile!
Mi-a placut tare Harri in tunel...asa face si Lucas...trebuie neaparat sa-l filmez si eu

Noi folosim scaunul 0-18kg de 2 luni deja si l-am folosit mereu cu fata la sensul de mers.
Copiii au voie pe scaunul din fata DOAR in scaunul special pt copii, altfel NU!

Intrebare:cat e valabil pasaportul copilului, daca-l fac la 8 luni??

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Babytza, de la 10 doarme David???? Pai e 13 si 20. Moama, ce tare. Carla nu doarme mai mult de 30 de minute ziua.

Laureta, sper sa treaca repede bubitele. M-am intalnit si eu intr-o zi pe scara blocului cu o vecina, bunica cu 2 nepoti. Si stam povestim, o admira pe Carla, ii admir si eu nepotii etc etc ... si la un moment dat imi spune ca acum le trec copiilor bubitele de la varicela, sunt aproape uscate. Am tulit-o de langa ei intr-o secunda

CD, firma dintr-asta de copii "model" a fost si in orasul nostru, acostau pe strada parinti cu copii si ii chemau la un casting. Iar la casting le faceau 2-3 poze si incasau cate 20 ron de la fiecare. In 2 luni au disparut, probabil in alt oras. Stii cum, zici ca nu e mult 20 ron, si intr-adevar nu e, dar sunt smecheri care fac bani din naivitatea parintilor. Sper sa nu fie si in cazul vostru la fel. Mikul fotomodel

Am si eu o intrebare: copilasii vostri accepta bucatele in mancare? Ca pitica mea le scoate imediat afara. Oare cam de cand ar trebui sa o obisnuiesc cu o granulatie mai mare a alimentelor?

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Bitza si eu stiam la fel, cu scaunelul au voie pe scaunul din fata. Chiar vorbeam cu Simo ca a oprit-o politia si Maria era in fata in scaunel si nu i-au zis nimik. Iar in lege scrie ca nu are voie copilul pana la 14 ani, de scaunel nu spun nimik.
Deci poate fi interpretabil...

Am incercat acum vita + morcov + rosie + cartof dulce + ardei gras . Esec total , 2 lingurite mancate in scarba totala....Daca dovlecel nu e...nimik nu e

Edit : ma tin de dimineata sa va spun si tot uit....a inceput si piciul cu batzaiala...ridica funduletul si se balangane Apoi se impinge ca rama E mortal...

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Anca de cand are dintisori trebuie sa-i dai sa manance bucatele mici...intra pe linkul pus de Mimihoo ca zice acolo de asa ceva.
Babytza ca de obicei..lege pe jumatate.
Si la noi dovlecelul e apreciat.Eu ieri i-am dat borcanel banana+piersica+capsuna si l-a lins tot...

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze

Mergi la inceput
Mergi la inceput