Rugaciune ortodoxa pt.a dobandi prunci(36)
Raspunsuri - Pagina 23
oanka80 spune:
cine ne poate spune ceva de disparitia deveide aici?? imi e dor de ea si cuvintele sale intelepte 
sissicaesti o draguta cu tot ce ai scris alaturi de celelate fete. va multumesc inca o data. abia astept sa ne dai vestea celor II liniute 

happymume o alta dulcica de aici si iata ca e vrednica de admiratia noastra pt ca a ajuns sa primeasca apa tamaduitoare. atunci cand stai la o astfel de coada, diavolii fac tumbe in jurul randurilor de oameni. marturisea parintele cleopa intr-una din cartile sale, ca daca in timpl sfintei liturghii seplictisesc diavolii ca nu reusesc mereu sa invrajbeasca oamenii, la un astfel de pelerinaj in asteptare de multe ore mereu reuseste sa fure mintile celor ce alta data sunt rabdatori. draga noastra sa iti fie spre tamaduire si DD te va rasplati cu bebele mult asteptat. referitor la falsitatitele stirilor nu trebuie sa ne mire nimik. media isi face rating numai din minciuni. la sfintire de acum 2 ani din fosta parohie unde a slujit sotul meu a venit la sfintire patriarhul daniel. au fost niste momente unice cu o f buna organizare, cu tarani in costume nationale si calare pe cai, cu buciume etc si cu multi jandarmi pt protectie. totul s-a desfasurat ca la carte, iar la PRO TV am aparut cu titlul stirii: SFANTA MARE IMBULZEALA. mereu vom fi defaimati de cei ce nu sunt crestini adevarati asa ca nu trebuie sa te intristezi draga de tine din ppricina asta
laurrasa dea DD sa fie totul bine si iti tinem pumnii si ne rugam pt tine. sa fii cu moralul sus pt ca de aici sunt inaltate spre cer un manunchi de rugaciuni pt cei aflati in nevoie 

caciantonemultumim de postari si sper sa urmam cat mai multe sfaturile si indemnurile parintelui cleopa 
marijean90

mi-au ajuns la inima cuvintele tale si sa traiesti fiecare clipa cu bucuria si emotia unei minuni date de DD si MD. sa faci jertfa de multumire.
va poop pe toate si aseptam sa ne povesteasca anaomaria momente de la slujba hramului din parohia parintelui ei. au fost f multi preoti si a fost o vecernie sustinuta de nicte cantareti de strana f f f talentati. ne va povesti mititica maine pt ca era obosita de cata organizare a trebuit pt o asa slujba si cate bucate au fost gatite pt o masa mai mult degat imbelsugata 

"Cand traiesti cu DD gasesti fericire si in nenorocire"-Sf. Tihon Zadon
bebe3 spune:
Draga Oanka80,ne povestesti lucruri f.frumoase pe care le faceti!Si eu am mai fost ,mai demult pe la mai multe manastiri si imi e foarte dor sa mai merg,dar m-am delasat f.mult in privinta asta!Ceea ce am trait la manastiri mi-a ramas ca un reper pentru toti anii ce au urmat!A fost o perioada f.frumoasa a vietii mele!As vrea sa te intreb,daca vreau sa trimit pomelnice la manastiri,cam ce suma se trimite pt.40 de Sf.Liturghii?Eu am adrese multe,dar nu stiu cat se trimite.Multumesc mult!
sissica spune:
dragele mele,
va pup dulce pe toate
si vin si eu cu o rugaminte off topic,as dori sa fac bors de casa,acel cu tarate,si va rog pe cele care stiti ,sa ma invatati si pe mine cum se face,

vreau si eu un 
anadomnica spune:
Hristos a inviat!
Fetelor, aveti capitol nou aici
Doamne ajuta!
13+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!