Rugaciune ortodoxa pt.a dobandi prunci(36)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Hristos a inviat!!!
Cami: Am ajuns , dar nu am reusit sa ajung la Sfantul Nectarie....te rog sa ma ierti, stiu ca am promis, insa m-am luat cu treburile si nu am mai gasit timp...imi pare tare rau!! Dar cu prima ocazie nu voi uita! Te rog sa ma ierti!!
Ioanact: In ce zi ai facut testul?? Asteptam o veste buna!!!
Oanka, Jujuka si celelalte aspirante, astept si de la voi vesti bune!!!! E timpul sa mai para si cate o gravidutza!!
Doamne Ajuta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna dimineata!

ellenii multumesc si sper sa fiu, zic asta pt ca ieri am fost la Dr (Ioana a inceput sa tuseasca si sa ii curga nasul)..si m-a intrebat cum ma simt, iar eu i-am zis ca s-ar putea sa fiu insarcinata, Dr mi-a rasp, ca aceste simptome pot fi si ca eram dupa o sarcina pierduta ..eu i-am zis:Imi doresc inca un copil (chiar daca e prea dvm), numai sa fie bine de data aceasta..voi vedea luna viitoare daca voi avea CM, si imi voi face si un alt test.
happymum ma bucur ca ai ajuns la izvor..am vazut si pozele.
lauraa multumesc , sa dea Dumnezeu sa fie bebe.
bebe3 nu ai pt ce..o sa vina sau , ai sa vezi.
maria08 Adevarat a Inviat!
Acum 3 zile mi-am facut testul(pe 22 Aprilie)..pe 13 Aprilie am avut CM(cred a venit peste)..multumesc, sper sa fie bebe.

ALBUM
6 si 3 maselute
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
IUSTINA/IUSTIN hai la mami in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Pogonici, ce hormoni ai luat in ianuarie? Ai facut analizele si in ziua 3? Pentru ca eu stiu ca z 14 sau 15 e recomandata pentru cele ce au un cm de 28 de zile. Sanatate

www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">INIMA COPIILOR
May be Baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata fete dragi,

Vin si eu cu vesti bune de la control : fizic sunt perfect. Avem o luna de pauza, pana la urmatorul cm, dupa care putem incerca din nou. Multumesc tuturor pentru sustinere si aprecierile despre nepoteii mei scumpi si sa ne ajute Bunul Dumnezeu sa auzim numai vesti bune de acum incolo.
Pup toate fetele dragi si Doamne ajuta-ne tuturor .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe3 spune:

Dragi prietene,va multumesc f.mult!Cami antonia si Ioanact,dar si celorlalte fete care stiu ca citesc si mi-au scris si stiu ca sunt alaturi de noi toate!Asa cum au mai scris si alte fete,si eu invat multe cu voi si ma gandesc mai mult la Dumnezeu,cu voi,de fapt asta am si sperat cand m-am inscris alaturi de voi!Sa nu ma mai simt singura in dorinta mea de a mai avea un copilas!Am citit intr-o carte a parintelui Arsenie Boca ca e bine sa ceri un copil pentru Dumnezeu,ca sa fie spre lauda lui!Bine ar fi!Acum va las,va pe toate si sa auzim cat de repede de vesti cu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

in ian am avut urm shema
clomifen+ pregnil+duphaston= zeroooooooo rezultat, si dat peste cap organismul...cicluL mia venit dupa ce am luat utrogestan, si duhaston TIMP 7 ZILE ca nu imi mai venea, si mia venit ciclul la 55 zile....

analizele in ziua 4
fsh 8,9
lh 9,84
estradiol 36
progesteron 1,2

alte analize
prolactina 18,2 valori 2,39-25,12
tsh 1,63 valori 0,2-7
testosteron 0,77 valori 0,1-1,2

iar temp bazala timp 2 luni miam monitorizato si arata cam asa

ciclu 32 zile prima luna
ziua 9-ziua 23= temp intre 36,5-36,8
ziua 23-ziua 31= temp 36,9-27,2

mentionez ca luna asta in curs tot la fel am patit

deci concluzia este ca perioada de ovulatie la mine este intre ziua 23- ziua 28 si nu ziua 14 asa cum era normal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

dragele mele, va rog ca daca mai este cineva care doreste sa contribuie cu putin pentru clopotele despre care v-am spus, sa trimita banii pana miercuri cel tarziu. joi se va sfinti altarul si pomelnicul cu donatori va fi infropat la unul din picioarele altarului. nu am inteles foarte bine cum se va face si mai exact ce, dar voi fi acolo si voi vedea sper. va pup cu drag.

eleni iti voi trimite un pm
jujuka ce mai faci?
magda Dumnezeu sa iti ajute!
pogo sa dea DD sa isi revina corpul tau si sa poti incerca iarasi si sa fie cu succes.
anadomnica ceva vesti? ceva poze ? te roooooog...
bebe3 nu iti pierde speranta. ai vazut ce au zis fetele. la varsta ta, unele dintre noi incearca sa il aiba pe primul bebe. deci, se poateeeeee... numai bine

restul "rugatoarelor" si domnul cipicah va urez numai bine.

Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daro26 spune:

Hristos a inviat!

N-am mai intrat de muuult pe site, cred ca de vreun an. Acum am intrat in fuga si am prins din zbor o veste buna: cami_antonia, felicitari pentru bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

daro26 multam mult ....

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jujuka spune:

salutare fetele, sper ca din luna mai sa ploua cu 2 liniute pt.fiecare.
maria08 si eu sper sa dai si tu vestea cat mai repede
happymum sunt bine,ma bucur din suflet ca am putut tine canonul parintelui Iustin.tu cum esti?
pt toate fetele si va doresc sa aveti parte de un sfarsit de saptamana minunat

Mergi la inceput