Credeti ca am putea?

Credeti ca am putea? | Autor: corinaczm

Link direct la acest mesaj

E duminica si stau in pat, citind toate postarile. Sincer, ma ingrozeste cata durere si disperare, reiese din ele. Si totusi marea majoritate mai suntem casatorite. Intrebarea mea este urmatoarea. Totusi care sunt lucrurile bune care ne tin impreuna. Credeti ca am putea sa cautam in sufletul nostru si in relatiile noastre, acele lucruri frumoase care ne fac fericiti? fericite?
Pe mine ma incanta in general, sa ii privesc pe baietii mei proaspat spalati cum dorm linistiti in patul lor. Imi place cand cam odata de trimestru apuc sa ma plimb, sa merg la un film cu sotul meu. Imi place mult perioada de concediu de la mare, cand totul e perfect, copii sunt fericiti iar noi linistiti si fericiti.
Da imi dau seama ca marea majoritate dintre noi suntem foarte obositi, si problemele ne coplesesc dar sper sa gasim si lucruri bune, frumoase care dau sens si scop relatiilor noastre.
Nu as vrea sa inteleaga cineva ca nesocotesc probleme cuiva, nu nicidecum dar cred ca mai ales in perioada aasta a sarbatorilor ar fi bine sa vedem si partea frumoasa a casniciei, sa cautam in sufletele noastre si lucrurile bune, sa nu ne lasam coplesiti de toate problemele.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Daca nu as gasi si ceva frumos in relatia cu sotul meu, as fi divortat de mult.

Pe mine nu ma intereseaza nici macar sa fiu ceva mai atenta la un altul; nu are nimic in plus fata de sotul meu, dimpotriva, in minus - nu este tatal copilului meu.

Imi place cand barbatul meu ma cuprinde in brate si imi zambeste cu drag.

Asa ca, in ciuda divergentelor, daca el si ea inca se mai plac, relatia merge inainte, spre multumirea tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Imi place cand sotul meu vine acasa si isi adulmeca copila prin casa si o striga, iar ea ii sare in brate, cand ma ajuta in casa, cand o ia pe fata de la gradi ca stie ca vin obosita, cand stam la sueta si barfim ce-am patit la servici si punem tzara la cale, ne consultam si ne sfatuim, cand ne face surprize si ne rasfata, cand se face "gramada". Pentru ca asa am visat sa fie.

Imi place cand fata mea chitaie prin casa, fericita din banale motive sau cand o aud cantand (din ce in ce mai des).

Imi place cand stau cu fata la ea in pat si citim povesti de noapte buna si se agata de mine cu of ca si cum nu m-a vazut de ani buni, intrerupandu-ma din citit si jughininsu-ne nitzel si el devine gelos ca nu incape si el in pat.

Imi place ca multe au devenit trecut si acum e pace la noi in familie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Imi place de exemplu ziua de azi cand ramasi singuri acasa ne-am rasfatat unul pe celalt,el a facut piata a pregatit micul dejun,am facut baie impreuna si ne-am spalat unul pe celalt,am facut dragoste,o zi frumoasa,peste cateva ore vin gorobetii se va instala haosul,galagia ,atat de placuta dar si obositoare.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinaczm spune:

Sincer si mie imi place, sambata dimineata cand vin baietii in pat la noi, ne jucam, vorbim, sotul meu le face popcorn si ii lasa la desene la noi in pat, sunt ei cei mai fericiti. Imi place sa nu fim obositi ca sa putem vorbii si nu certa din orice. Mi-a promis ca cum vine caldura mergem cu baietii cu cortul undeva, sigur cei mici vor fi foarte incantati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellene_n spune:

imi place la nebunie cand vad cat de mult il iubeste pe cel mic, imi place cand vad cata grija are de mine cand ma vede venind obosita de la job si se ofera sa-mi faca o mancarica superbuna, imi place cand mergem toti trei in vreo excursie prin tara si cantam fericiti in masina, imi place cand vad ca orice-ar zice si ar face cineva din afara familei noastre...nu ne mai strica echilibrul si nu ne mai afecteaza cum se intampla la inceputuri...
imi place de barbatul meu atunci cand il surprind admirandu-ma pe furis....cu coada ochiului...
imi place muuuult de tot dimineata...cand imi aduce cafeaua- ptr. mine e o adevarata mana cereasca acea cafea, in acel moment...
imi place faptul ca nu zice nimik in momentul in care-l trezesc din somn la orice ora din noapte si-l trimit la farmacie sa ia un calmant.
iar de copil........il iubesc la nebunie cand zambeste. iar puiul nostru...mai tot timpul este vesel.

imi place la nebunie cand ii vad ca se joaca amandoi - tatal si bebe - vreun joc pe calculator si coalizeaza impotriva mea si incearca sa ma oftice...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Un_cabotin spune:

Felicitari tuturor, dar si in special Corinei, pentru cel mai frumos subiect pe care l-am citit pe acest forum pana acum...

Mie si sotiei mele ne plac enorm clipele, minutele, in care stam unul in bratele celuilalt, dimineata, goi pusca (fara sa facem dragoste), si planuim una, alta... sau pur si simplu vorbim despre noi.
Apoi ne imbracam :-), luam impreuna micul dejun si plecam la servici plini de bucurie.

Dupa un timp ii trimit un sms si-i reamintesc cat de frumoasa a fost dimineata noastra impreuna, cand am stat unul in bratele celuilalt, goi - dar fara sa facem dragoste - ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Un_cabotin
cand am stat unul in bratele celuilalt, goi - dar fara sa facem dragoste - ...

da' de ce fara, ca e post? io n-as rezista. ups, intrebare indecenta, treci peste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra.C spune:

Si mie-mi place de sotul meu atunci cand fetita noastra i se cuibareste in brate si oricat de obosit ar fi, o strange tare la piept, imi place privirea lui din acele momente. Imi place ca indiferent cat de tare ne-am supara unul pe celalalt (din diverse motive - si trebuie sa recunosc faptul ca de cele mai multe ori sunt puerile)ne impacam imediat(si atunci vine si partea frumoasa).
Si multe, multe astfel de exemple care ne umplu existenta de zi cu zi.
Nu stiu daca asta este dragoste, iubire sau fericire, dar faptul ca ma trezesc in fiecare dimineata alaturi de ei ma face sa ma simt IMPLINITA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Mie imi place cind plecam cite un weekend singuri, si suntem numai unul pt. altul, dar imi place si cind duminica dimineata el pleaca sa ia chiflele si noi punem masa, si apoi cind vine stam la masa in 4, fetele pe o parte, si baietii de partea cealalta de masa ...

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinaczm spune:

E greu sa fii casatorit, dar cred ca e mult mai greu sa fii singur, de aceea e foarte important parerea mea, sa cautam motivele bune care ne dau sens vietii. E sambata inainte de Pasti si toata lumea are de lucru. E adevarat ca eu cel mai mult, dar ma incanta sa ii vad cu cate nerabdare asteapta copii sa vopsim ouale, cat de incantanti sunt baietii ca au haine noi, calcate aranjate pentru maine la biserica, e asa placut sa il vad pe sotul meu cum face curat ca pentru el...pentru casa lui. II multumesc lui Dumnezeu ca ii am si suntem impreuna iar luni in a doua zi de Pasti, planuim sa mergem toti in execursie...
Paste Fericit, linistit, luminat si Binecuvantat de Dumnezeu sa avem si sa aveti.

Mergi la inceput