Dc ar fi cutremur in Bucuresti
Raspunsuri - Pagina 2
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Porumbita adacons "dc" e prescurtare de la "daca"; ai vreo problema? ca nu prea iti intelg tonul... |
Intrebarea era foarte serioasa nu era niciun ton de mistocareala la mijloc!
Dar asa am aflat ca daca are o prescutare!
Dana
LindaZ spune:
Vedeti aici un raspuns la articolul din Gandul: http://www.cutremur.net/
Asa aflati si ca azi a fost un cutremur de 4 grade in Vrancea ...
paula2003 spune:
Nu stiu cand va fi dar vor pica multe cladiri. Marg prin centru si ma uit pe cladiri cat de mari au bulinele rosii si ma gandesc cu groaza ce se poate intampla.
b.nica spune:
Paula,eu am atras atentia asupra indiferentei pe care o manifesta persoanele care se simt sigure in casa lor dar care nu-si dau seama ca nu-si petrec tot timpul acolo ei si ceilalti membri ai familiei.
Ce se intampla daca ne prinde un cutremur (inevitabil dupa cat se pare),in/sub o locuinta cu bulina?
Daca la servici sau la scoala/gradinita copiilor nu sunt conditii de siguranta?
LindaZ spune:
Fetita mea a facut la gradinita un exercitiu de evacuare in caz de calamitate, poate ar fi bine sa faca toate gradinitele si mai des.
paula2003 spune:
Din pacate locul meu de munca este intr-o cladire cu o bulina mare.....
Ce pot sa fac?
capcaunul spune:
citat din mesajul lui paula2003 Din pacate locul meu de munca este intr-o cladire cu o bulina mare..... Ce pot sa fac? |
Simplu: pui intr-o balanta pe un taler salariul si pe celalalt bulina. Vezi in ce parte inclina balanta. Daca nu poti schimba jobul cata sa schimbi bulina. Daca nu poti schimba bulina, schimbi jobul.
Qamar spune:
citat din mesajul lui paula2003 Din pacate locul meu de munca este intr-o cladire cu o bulina mare..... Ce pot sa fac? Paula & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Paul (03.01.2006) & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Alexandra (13.12.2003) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0 br / " target="_blank">Copiii nostri www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank">Copiii nostri 1 |
vezi ca o parte din bulinele puse pe cladiri in centru, sunt puse si fara ca respectiva cladire sa fie in pericol - e vorba de interese mai mari ale unora care vor sa construiasca altceva pe locul respectiv...
firma noastra isi avea sediul intr-o asemenea cladire si pe toti ne-a mirat bulina, pentru ca e un bloculet chiar ok...dar apoi am aflat adevaratele motive...
www.bebelissimo.com/" target="_blank">Bebelissimo
b.nica spune:
Noe daca este real ceeace afirmi, iti dai seama ca exemplul tau este nesemnificativ.
Important este sa fim f. atenti unde ne aflam pt. ca din pacate ne aflam cu aceasta sabie deasupra capului.
Andries spune:
La peste 7 grade sa ne pazeasca Dumnezeu!! Mie imi e frica si de noile constructii (eu stiu o cladire office in care peretele principal de rezistenta - diafragma - este crapad din parcarea subterana pana la ultimul etaj!!) si de cele cu buline. Imi e frica si de stalpii de electricitate neconsolidati, de pasaje, de tot!! In 80 si ceva, la ultimul mare cutremur simtit in Bucuresti, cladirea in care eram (scoala) nu a fost afectata, in schimb, la 5 minute dupa ce ne-am intors in clasa a picat o ditamai galeria de fier, inutil sa spun ca stateam la geam toti copiii, numai o intamplare a facut sa ne cheme profa in banci cu cateva secunde inainte de a pica dracia aia!
Andries