Leoaicele DC *(34)*-Emma este ingeras:(
Raspunsuri - Pagina 17
Annie80 spune:
neatza
nasol de voi, ma bucur ca sunteti cu toate bine ! 
eu am oroare de cutremure, fobie nu alta, a fost unul prin 2004 toamna destul d puternic, (ultimul care lam prins in Ro) si tot asa...bagajul facut in urm 3 min dupa ce a incetat, noapta respectiva am stat imbracata , gata sal iau puiu si sa o rup la fuga, altele 3 nopti nam mai dormit. au fost si aici dar foarte slabe, si rare... dar nici sa nu fie.
va pupic, o duminica frumoasa
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
Dodo-pui spune:
Buna celor mai si mai...
La Navodari e tot nor si din cand in cand se arata si soarele.
O duminica frumoasa si numai bine.
Astrele spun:
Vrei sa faci ceva pentru cei din jur.
Implica-te intr-un proiect caritabil alaturi de prieteni si familie. Acest lucru te va face sa te simti mult mai bine cu tine.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Noi suntem bine ceea ce va dorim si voua

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
katty spune:
Noi suntem bine, ieri am fost la munca pana la 2, apoi am venit acasa unde am facut de papa, d.a. am iesit intr-un mall de unde i-am luat diverse lui Andrei, ne-am intors pe la 8 acasa, numai bine sa prindem cutremurul in direct.
Eu m-am speriat ingrozitor, mai ales ca intr-un fel eram obsedata ca va fi, sotul a fost mai calm, dupa ce s-a linistit am iesit afara unde am stat cu vecinele din curte la taclale, apoi am stat in masina, unde am stat pe telefoane, si fix si mobil, am chemat-o pe mama la noi, ne-am dus s-o luam de la Casin...dupa care am ajuns in fine acasa unde am stat si comentat cele intamplate!!!
Super sambata!
Tot vrobeam cu Dany zilele trecute despre psihozele si obsesiile mele cu cutremurul!![]()
Am citit si la voi ca s-a simtit mai mult sau mai putin! Nu va mai raspund fiecareia dintre voi, dar
tot
!!!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
"O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..."
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
catutza spune:
hello!
ma bucur ca sunteti bine toate si mai ales ma bucur ca nu au mai fost replici! Doamen Ajuta sa nici nu mai fie! 
Ioana , ce ai ma cu bietul om daca el vrea sa duca gunoiul ?
nici eu nu as fi ramas la etajul 9 sa dorm mai ales dupa aseara!
Katty , asa rau sa simtit si la voi la curte? eu am crezut ca mai mult la noi la bloc sa simtit. Si eu am mare frica de cutremure, ma ingrozesc dea dreptul!
Ce ai cumparat pentru Andrei?
Dany , pe unde umbli azi?
Daria , voi ce faceti, cum sunteti?
Gabi , au trecut colicii?
burtica mica. Cand faceti botezul, parca in curand, nu?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ma enerveaza rau de tot vremea asta, e urat afara si nu putem iesi in parc iar la magazine daca mergem trebuiesc si bani
.
Azi am facut mancare si am calcat , cam asa a trecut ziua de azi.
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
szivarvany spune:
Fetele, sper ca sunteti bine, abia azi am prins la stiri ca a fost cutremur 
Eu simt ca we a trecut deja ... ieri dimineata am smotruit toata casa, apoi seara a sunat tatal Giuliei si a dus-o in parc (ea n-a vrut, apoi i-am zis sa mearga sa nu creada si ala prostii, va dati seama
asa o situatie de kkt, insa asa o duce 2-3 ore o data la 2-3 saptamani, nu zic nimic nici eu, daca suntem plecate sau avem ceva mai bun de facut nu zice nimic, decat sa se tampeasca si sa o ia tot we, mai bine asa, nu ?!).
Azi de dimineata am mers sa ne plimbam cu o vecina si fi`su de 5 ani prin piata de vechituri se cheama la noi - e o piata unde gasesti iepuri, caini, masini, haine, porcarii, de toate pt toti - ne-am dus sa-si cumpere role domnisorul, iar Giulik s-a ales cu un celular de jucarie si o husa cu puf la 5 lei ![]()
Acum sper ca doarme ... si dup`aia iesim in parc, eventual mancam cate o inghetata.
Catutza, 

Si 
trupa, o seara faina tuturor !
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
copilutzu spune:
Saliuuuu !!
La capitolul cutremur … am fost nesimtita … eram la servici … tura de noapte …
Si vb. dispecerei mele .. “S-a cutremurat RADET-ul si tu nu am simtit …!!!!”
Mai bine !!!
Am vazut eu ca se agita catzelushul din dotatre … da ce se agita saracu’ si eu credeam ca a turbat!!!! Ii dadusem prea mult sa pape …
Deci ..imunitate maxima la cutremur…!!1
Yoannamarie poate ca vecina … avea de numarat banishori pe ploaie … sau ….
???
Catutza pup fata sa treaca durerea de capushor…!!
Dariutza papati o inghetzata si ptr. mineeeee!!
Dany matzul cum s-a comportat la cutremur??? (parca ai si tu matzic??? sau m-a lasat memoria...) Tiloashca mea mergea tarash prin casa si nu s-a mai suit in pat la nanu foo 2/3 ore... S-a speriat dragutza de ea...
Si apropo de animalutze sa vedeti ce pozishoare am facut noi azi …
In Cismigiu si la expo de feline...
Poze aici: http://community.webshots.com/album/571443522kjRiqB
Sunt multe poze .... sper sa va placa...
Ledi, Katty, Annie, Dodo, … si toooate felinele , 
danyalo spune:
Saliu
N-am disparut ca magarul in ceatza
...azi am petrecut caci a fost ziua soacrei mele a implinit 53 ani 
am o soacra tanara...
si am fost la bunicii lui Edy la tara la Buzau sa punem de-un gratar si de un spritz. Am baut oleak de visinata si un pic de vin si mi-au cantat cucii...![]()
la nany cu mine juma de ora...![]()
Am facut peste prajit cu mamaliga si mujdei,mici si carnaciori la gratar, iar la sf. ne-a facut mamaia lui Edy turte pe vatra ...vai ce buneeee...
Am venit de acolo cu bratul plin de liliac inflorit...superb.
Ne-am incarcat bateriile.
Doina- superbe pozele.Noi am fost zilele astea in Cismigiu dar nu am vazut decat niste rate obisnuite. Da...am si eu matza mai ( Tzytzy) da ea e cam nesim' din fire a dormit ca o poarca!![]()

Cata- pai ieri ce am gatit bun: supa de curcam cu taitei de cumparat, sosulet cu carne si niste orez mexican.De la bunica primiram o gaina de tara sa o pun la fiert.Nu- inca nu si-a gasit nimic de job ...marti se duce la un interviu...primul din sutele de C.V-uri depuse- nu stim ce va fi .
Katty- bine ca am scapat ieftin din nebuneala asta! Aseara pe la 2 am adormit si eu rupta...aproape ca uitasem de cutremur... caci vecinul de sub mine a dat party cu manele si toate cele...pana la 2 ...
L-am iertat ca nu e baiat rau dar de ziua lui sau a nevestei lui asa fac...cu muzici...chiote ..acum e runda a 2-a dar mai subtire.
Ioana- bine ca a fost bine si la voi! Te rog eu mult sa-mi zici Dany si atat!
Sunt full de papa...nu mai vreau decat un ceai si atat.
Lilia- despre voi ce ne mai spui??
Va pup
Mi-a descarcat Edy un joc si sunt fascinata. ![]()
Ma duc sa mai caut cate ceva. Sunt multe cu diverse teme...iar tu trebuie sa cauti diverse obiecte ascunse ...buba e ca denumirile sunt in engleza... cu ocazia asta mai perfectionez si ce uitasem .
Daria- va pupam si pe voi! 

danyalo spune:
Neatzaaaaa
Dau eu prima un ceai cu multa lamaie caci sunt infundata rau si mai si mucesc!Ieri a fost frumos la tara ...doar cativa stropi dar cand veniram acas' balti peste tot semn ca a plouat zdravan.
Ma duc sa bag ceva de cap si raceala ca's aranjata!
Annie- nici nu trebuie sa mai experimentezi o astfel de plecare in graba pe motiv de cutremur!
Mai bine lipsa!
Va doresc o sapt. minunata...a dat soarele! Azi se anunta o zi frumoasa cu peste 20 de grade la capitala!
Dodo-pui spune:
Buna celor mai si mai...
O zi frumoasa si numai bine.
eu am o durere crunta
,copii sunt bine-fiecare dupa varsta lui
,Dan e la servici.
Astrele spun:
Esti foarte optimista in ceea ce priveste viitorul tau.
Te implici in diverese proiecte care vor avea succes pe viitor si iti vor aduce recunoasterea necontestata.
Nu-ti pierde din vedere obiectivele.

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
catutza spune:
neatza
sunt cu susul in jos, nu am dormit bine deloc ca ma pus naiba sa ma uit la tv si numai de cutremure vorbeau aia 
Daria , bine ca nu vine dupa Giulik mai des!
Danny meste prajit
mor de pofta! Tin pumnii pentru Edi sa fie bine maine!
Katty , ai putut sa dormi cu gandul la cutremur?
va
pe toate
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala