Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (101)
Raspunsuri - Pagina 7
cristineescu spune:
CosmyB, noi am luat pentru rosu in gat si tuse + muci 5 zile nurofen si sirop prospan. Dar nu a dat randament si acum facem aerosoli. Mai verifica si cu medicul vostru, vezi ce zice.
Si mai avem de multumit pentru urari
CD, Nocom.
Anca, uite aici http://w w w.b e b e l u s u l t a u.ro/produse.php?categorie=Articole+pentru+siguranta Nu am vazut nimik pentru patut. Nu cred ca s-a gandit vreun producator la problema asta.
Harri Alexandru
(10.09.2008)
Mamica ta, Cristina.
Aici sunt eu, Harri, in luna a 7-a
Nocom spune:
Buna ziua dragelor,
Edi felicitari pentru primul dintisor!!! De acum chiar o sa mananci orice!!! PUPAM DULCE!!!
Nerantula eram curioasa daca ai inceput sa folosesti scutece ecologice. Stiu ca ma intrebai la un moment dat de ele, ti-am zis unde gasesti, dar apoi am pierdut firul...
WE placut!!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
nikolici spune:
piersicutza eu intentionez sa cumpar crema solara mustella.noi am ales calea lactee a mustellei
.
Ce fericire il ai pe tati acasa ca stiu eu de vineri pana luni liberrr
.
Apropo aveti biserica romanesca?
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
fetelor, v am zis eu ...am in ultimul timp niste zile f f proaste si vad ca in jurul meu e cam nasol.
Tocmai am auzit de mama unui prieten foarte bun ca s-a stins.Si normal ne vom strange cu totii la ei acasa.Numai ca mi s-a zis ca nu e bine cu copilul la mort!
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
dyanira spune:
Nikolici condoleante!
Acum nu stiu ce sa zic nu am auzit ca nu ar fi bine dar cred eu ca nu e prea placut pt copil acolo toti sunt tristi iar copii au nevoie de persoane vesele in jurul lor altfel devin maraiti!!!
pe Karinutza.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
dyanira spune:
Am si eu o intrebare am incercat sa fac carnita la blenderul de la robot dar nu iese ca o pasta si blender de mana nu am ce ma fac???
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
anamona spune:
babytza
la asta te refereai?
http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2011&e=detail&selcat=bgetn&pid=47266
e un fel de jumper de fapt.....
Kristin le-a recomandat.....
Corrina spune:
anamoma, ce minunatie ai gasit tu acolo, parca-i OZN!!
denisa bine ai revenit!Si felicitari pt dintisori!
dyanira eu amestec carnita cu legumele si se blenduiesc f bine, mai ales dc ai si dovlecel, ca lasa zeama. dc vrei sa faci carnita simpla, iti sugerez sa o toci maruntel si sa adaugi putina apa plata.
Nikolici..... condoleante!
Piersicutza dr pediatru ne-a recomandat produsele bioderma cu spf 50+.
Bitza esti de gashka!(de la broscalete)![]()
Babytza, Anca, Eva, Angelina, Giuliana ce mai faceti?
Gaia, cum mai e Teo? Cum a fost petrecerea?![]()
fericita de
Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
www.tamagochi.ro/pet-tzukitzu" target="_blank">VOTATI
VIRTUALA multumim frumos 
Corrina spune:
anamona multu` frumos!(si pt vot)
Da....![]()
sa stii ca mi-ar placea si mie un ozn d-ala...pt mine adica. dar trebuie marimea xxl![]()
fericita de
Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
www.tamagochi.ro/pet-tzukitzu" target="_blank">VOTATI
VIRTUALA multumim frumos