*LMA!!* Puiutzi de Randunici 2008!! (243)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Helau!

Din aventurile zilei...sotul s-a dus la aeroport sa astepte familia princiara, eu am iesit cu copiii.
Pe Ilinca am lasat-o la sora mea pentru ca la 12 aveau petrecere la Mac si am ramas cu Sururbul in parc.( desi ea a insista sa ne bage si pe noi in masina!)

Sururbul a dormit, a papat fructele, a scobit pamantul si alte activitati agricole...cand suna telefonul, tatal meu era parcat in fata blocului...la mine nimeni, la sora-mea nimeni....am uitat ca a zis ca vine la Bucuresti!
Noroc ca e baiat bun si nu s-a suparat, eu m-am simtit cam vinovata ca am uitat de el.
Si nici cine stie ce mancare n-aveam facuta....

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

fetelor, spre rusinea mea, eu n-am nervi sa ma duc cu copilul la impartasit!

Bubule, eu zic sa lasi tusitorul in pace, ca o sa-i treaca!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Si eu vreau sa o impartasesc pe Rebe dar cum, cand? Si eu vreau sa aflu...si nu vreau sa patesc nici eu ca Mimo!
Rebe doarme dar vad ca e scancita in somn, se tot frichine si doarme prost, trebuie sa o tot mangai si sa-i soptesc usor ca s-o mai tin adormita sa faca si ea macar 2 ore...ca tot e singurul somnic.

Luny, mamaaaa, 3 ore, cred ca nu mai face inca un somnic...

Bubu, plimbare placuta, abia astept sa iesim si noi, dar pe la 17.

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

iete si eu pe'nserat...mi-am revenit

am avut musafiri...i-am dat pe spate...am facut poienita cu ciuperci...rulada de cascaval a la bubu (mi-am pus cascaval si in cap)...oua vopsite si cu niste abtipilduri de ultima tehnologie de nu a vazut Parisu (abtipildurile trimise de mama)...plus alte salate/sunci/ardei umpluti cu branza etc...le-am dat ciorba...si pe cand stateau cu burtile la soare...le-am scos sarmalele...v-am zis ca am un musafir vegetarian si i-am facut sarmale cu orez si ciuperci...mie mi s-a parut ca e pilaf fiert in frunza dar au fost apreciate (mai ales gestul)...ca sa nu va mai zic ca si parte din poienita am facut-o fara carne (am pus mix de vegetale in loc de pieptul de pui) si parte din rulada a fost sunco-free.

Ma declar incantata de harnicia si priceperea mea in bucatarie...bine-nteles ca retetele au fost date mai departe...

BESTIA si-a tinut astrele aliniate de zici ca nici nu am avut copil in casa. L-am lasat sa se joace cu usa cu plasa de muste de la veranda...asa ca aproape 4 ore a bocanit usa aia de toc...rezultatul...vreo 7 dihanii de muste mi-au intrat in casa...mari de le puteam pune pe gratar...sper ca pana maine sa le anihilez. Ah da, si cele 4 ore de boncanituri au fost intrerupte de pauzele de masa...imi e rusine sa vin in aceste momente cu astfel de probleme...DAR MA ADUCE LA SAPA DE LEMNNNNN...

Si ca zice mimo de impartasit...azi cu el in brate ma duc la impartasanie...imi iau Ostia, o inmoi in vin...o duc la gura si Patrick in bratele mele incepe sa isi linga buzele...i-am dat la schimb un biscuite si s-a declarat multumit.

O alta problema...e capiat...sare ca tarzan pe orice copil intalneste in cale...e in extaz cand vede fete...ce inghesuiala i-ar trage el la Iulia...si apropo Naty, cucoane din alea de la radio shantz exista pe toate continentele...se gasesc si aici binevoitoare ce imi dau sfaturi fara sa le cer...de cele mai multe ori le ignor...dar cand sar coarda le dau in cap...ca Patrick cu muci...se gaseste una sa imi spuna ca ar trebui sa il vada un doctor...asa ca scurt: "Eu sunt medic, sotul e medic si il vedem cat e ziua de lunga...credeti ca e suficient?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Bai, sa ne intelegem, ca mine nu pateste nimeni, ca numai mie mi se intampla ...doar stiti!
Copiii se impartasesc primii (mergeti direct in fata, la altar, ca nu zice nimeni nimic) imediat dupa slujba (in principiu, in jurul orei 12) Dar, in cazul nostru, Vladutz nu a vrut sa deschida gura si de aceea a trebuit sa mai stam...si era exact ziua in care venise episcopul sa tina predica si sa-l introduca pe noul parinte paroh...na, ghinion! Asa ca abia dupa prelegerea episcopului a fost impartasit si baiatul meu, cu chiu cu vai...dar in general, nu se intampla asa
Acum slajba nu se incheie peste tot la aceeasi ora,nu mereu predica dureaza la fel...dar pe la 12 e ok , zic eu.
Saptamana asta, fiind saptamana mare, se mai impartasesc copii si joi, dar nu stiu la ce ora ...presupun ca tot asa ,dar nu sunt sigura !

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Gecko, cat de harnica ai fost, cate bunatati ai putut sa faci fataaaa, mi-e mi-a luat timp si sa citesc cate minunatii ai facut! FELICITARI SUPER MAMI! si BESTIA care ti-a troncanit usa 4 ore...si Rebe are boala pe usi!

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

PS. pandispan nu am facut azi...si nici ieri ca am fost pana'n gat cu toate celelalte treburi...dar maine cine stie????????

Mergi la inceput

Felicitari Antonia pentru pasii singuri si foarte siguri!!!! Nicol, incuie usa ca fuge fata la discoteca!!!

gata... un MAREEEE pt clau si inca pupimulti stolului

Mergi la inceput

Tuchi, bietul taica-tu ! Iar cu Seb, lasa ca nu ramane el neimpartasit
Nicol felictari mami, ce minunat!
Geckote-ai intrecut pe tine insati! Aia ce obiceiuri au pe acolo, ce pregatesc special? Mananca miel? Nu se gasesc oua gata vopsite la magazin?
Lunyastept povesti din Gradina Icoanei...noi ieri am fost in tei, am fost f dezamagita ...dar am inaugurat ieri jucatul la nisip, cu lopetica A fost horror Mie mi se pare prea mic pt militarie, dar vede el la anu'
Ariel sa vreau sa-l indop si nu merge, ca nu deschide gura pur si simplu ...e f hotarat baiatul meu!
-----------------------------
Vad ca in intervalul meu de pauza nu e nimeni disponibil See ya!

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Ceva pentru duminica dupa-amiaza

poze

Mergi la inceput