*LMA!!* Puiutzi de Randunici 2008!! (243)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Cu cascavalul in conditii de burta "stricata" totusi n-as vota, dar paine/grisine chiar ii poti da putin, Nico...Incearca cat mai mult cu lichide-cum spunea Tuchi, cat mai mult san ceea ce in clipa de fata e un imens avantaj. Te cred ca ti-e greu, usor nu ti-o fi fost nici pana acum cu atata alaptat dar in conditii de diaree cu febra, cand e logic sa nu aiba copilul pofta de mancare si pe de alta parte trebuie bine hidratat, laptele matern poate rezolva f bine problema...Sanatate

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Naty, Bubu,multumesc.

Naty, nu l-oi intarca chiar acum. Ziceam ca nu mai pot asa, in general.

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Bubule cum stai cu borsul? te milostivesti de niste husti si ptr sora ta aici de fata? ca ne-am dat seama ca nu s-ar acri pana sambata, si prima tura nu e asa misto, daca nu avem hustile..
nicoleta o sa treaca, sanatate multa!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Scuzati ignoranta, ce-i aia husti?

Naty
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

De hidratat, imi vine si sa rad, imi amintesc de diversificarea lui gecko. Asa fac si eu. 50 ml de apa cu saruri o bea in 100 de inghitituri!!!

Mergi la inceput

A, Nicoleta, chiar am vrut sa te intreb: ce saruri de hidratare ii dai?? Ca alea gen clasicul Gesol sunt intr-adevar insuportabile la gust. In schimb pe cele de la Humana le-am servit chiar eu anul trecut la Craciun cand mi-am nenorocit burta si sunt chiar bune si stiu ca le accepta bine copiii...
Iulia doarme de aproape 2 ore, linistit, respira bine si nu a tusit decat o data. Doamne ajuta, poate cu somnul se mai intremeaza...

Naty

Mergi la inceput

Humana, le-am comandat sa fie, de la Ariel! Dar am gustat si eu si sunt salcii tare...

Mergi la inceput

Mie mi-au placut...
Bubule, mai esti pe receptie? C avroiam sa te intreb daca si cum face masina noastra de paine Moulinex cozonaci-ca eu nu ma prind pe ce program...

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Paste fericit celor care-l sarbatoresc astazi!

La multi ani tuturor celor care poarte nume de flori!

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

www.onetruemedia.com/shared?p=87c34f4a536a3a125d717f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Suplizaa!!

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput