***Prietenie la plesneala-Emma ingeras iubit!***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Nu Delphi nu le ciocnesc.
Le adun
2+2=4

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorana

Nu Delphi nu le ciocnesc.
Le adun
2+2=4

adunandu-le si pe cele pe care le vei inrosi de Paste....he he he ce de oua o sa ai

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa

Mergi la inceput

Apropos de vopsit oo.
Acum 2 ani am cumparat o chestie care semana cu o cutie de acuarele pentru copii. Avea 4 culori, o pensula si un suport de ou. Era cu vopsea alimentara, special pentru pictat oua de paste.
A pictat fi-mea si joi si sambata cu chestia aia.
Dar acum nu mai gasesc.
Ati vazut asa ceva la vreun magazin in Bucuresti?
Ca tare as vrea si anul asta sa "impusc 2 iepuri" - copil cu ocupatie cateva ore bune + nu mai vopsesc eu oua

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Nu ca nu as avea si alte ocupatii, dar o curiozitate ma roade: ce faceti? pe unde va rasfirati??

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Buna fetele ,
eu am o stare asa naspa ...ma incearca o depresie ,desi mi s-au realizat o gramada ...bani de miel am(chiar de-o turma) ,azi mi-a iesit si autorizatia de construit casa ,copii sunt sanatosi ,la job sunt in top ...de ce draq ma simt asa ??? cum oare sa ies din starea asta

Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar
Bazar pentru Sonia si Andrei
Si ingerii au nevoie de ajutor !
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

Buna fetele ,
eu am o stare asa naspa ...ma incearca o depresie ,desi mi s-au realizat o gramada ...bani de miel am(chiar de-o turma) ,azi mi-a iesit si autorizatia de construit casa ,copii sunt sanatosi ,la job sunt in top ...de ce draq ma simt asa ??? cum oare sa ies din starea asta

imbata-te !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Gabi ,sa sti ca omu' cand n-are ce face isi face ori ganduri aiurea, ori se apuca de baut ,ori mai rau , se apuca de droguri sau cine stie ce matrapazlacuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

bag-o p-aia a mea cu "think pink" si poate trece

Mergi la inceput

Din categoria pufuletii dauneaza grav sanatatii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=136069

Sorana si Monica (6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

Nu ca nu as avea si alte ocupatii, dar o curiozitate ma roade: ce faceti? pe unde va rasfirati??

poze, Just Me
ambitioasa

delphi,eu m-am rasfirat cu o groaza de treburi,de dimineata am mers la posta de am ridicat niste medicamente,pt mihaitza,apoi pana la directia muncii sa ma iau de gat cu ei...vechiul certificat de handicapat a lui mihaitza expira pe 11 aprilie,iar pe cel nou il iau pe 17 aprilie,pt cateva zile,nenorocitii mi-au zis ca nu-mi vor da banii pe luna aprilie....imi venea sa mor cu ea de gat...dupa ce ca sunt niste amarati de bani(450 ron) si pe aia cauta motive sa nu ti-i dea....asta in timp ce mihaitza a fost acasa la terapie,noroc ca a fost paul acasa...apoi dupa amiza am mers la ginecoog...facut test papanicolau si o lama(nu ma intrebati ce)...de vineri fac tratament,am anexita acuta cronicizata...asa ca azi m-a programat doctora pt lama si test...sper sa nu aflu si lucruri mai rele in urma rezultatelor..si ca sa fie totul complet,am gasit mesajul aidei,de la subiectul emmei de la umanitare,in care isi cerea scuze ca nu a gasit tratamentul potrivit pt puiul ei..,doamne este sfasietor....

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput