***Prietenie la plesneala-Emma ingeras iubit!***
Raspunsuri - Pagina 18
Delphinas spune:
Eu l-am rugat prieteneste pe max sa faca [smotru] ca e mai birbat si are fortzi di mascul....si poate. eu nu prea poate...dar mi-a raspicat-o frumushel"da cand ai mutat patu in camera cum de ai putut?" oppsss....pai de la asta mi se trage...de atunci am ramas fara fortzi ![]()
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
ancadragoman spune:
cine se baga la niste cartonase?![]()
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=136145
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
UN VOT VA RUGAM
Delphinas spune:
eu am citit acolo de cand s-a lansat subectu...dar m-am abtinut...eu deja am chertonash...imi ajunge acesta. poate voi sunteti mai doritoare decat mine...la chertonashe
poze, Just Me
ambitioasa
misha71 spune:
Am vazut.
Nu merita nici macar efortul de a lua cartonase.
si gata.
Oricum eu am o problema (oi fi si io frustrata si nu-mi dau seama?
) se mai dau cartonase si "selectiv", adica: nu te cunosc, nu inteleg de fapt ce vrei sa spui, nu-mi place fatza ta si poti fi tu si fata lui Base, dar daca nu spui cine esti, cu ce te ocupi (musai o meserie banoasa) si cit de gras e contul in banca, atunci ai sanse foarte mari sa iei cartonas, chiar dac "colega/colegul de polemica" a gresit, dar este "cineva"
De asta ma abtin de multe ori si-mi vad de treaba. Un exemplu apropiat ar fi sustinerea lui Kari de pe un topic.
Drum bun, licurici iubit! 
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
ancadragoman spune:
Si eu m-am abtinut cat am putut,am citit si atat ca oricum nu prea stie nici ea ce vrea
anca
de
SA IL AJUTAM PE ANDREI
UN VOT VA RUGAM
Delphinas spune:
misha chestia triunghiulara cu semnul mirarii(!) l-am primit in urma unei conversatii cu ....., din cauza careia Kari nu mai intra si a renuntat la DC. si nu cred ca vom avea sorti de izbanda. persoana e prea unsa.
poze, Just Me
ambitioasa
misha71 spune:
stiu Delphi, iar la continuarea povestii (de pe alt topic) s-a vazut clar ca "personajul" e tinut in brate. Eu de fapt si spusesem ca nu voi mai comenta nimic referitor la acel subiect, si totusi s-a tinut sa ni se mai atraga atentia inca o data (pentru ce? pentru niste adevaruri "dureroase" pentru unii?) Stii ce-mi pare rau? Ca adevaratele valori umane nu mai pot scoate nasul din milul adunat de oameni ca aia. 
Initial ma enervasem si eu si chiar voiam sa trag o injuratura de "doamna", dar am zis ca nu merita efortul de a mai scrie nici macar o virgula la acel subiect, ca si la altele asemanatoare.
Mai bine stau in mahalaua mea, ca aici ma simt bine, aici am prieteni cu adevarat.
mahalaua mea stilata! 
edit: cum era vorba aia? cel mai destept cedeaza? ![]()
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
(LadyJ)
ancadragoman spune:
destept ,destept dar tot iti vine cateodata sa injuri ca la usa cortului![]()
anca
de
SA IL AJUTAM PE ANDREI
UN VOT VA RUGAM
Delphinas spune:
mai bine citim subecte vesele
cine are talent sa pofteasca la insiruit
poze, Just Me
ambitioasa
misha71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Delphinas mai bine citim subecte vesele cine are talent sa pofteasca la insiruit poze, Just Me Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita ambitioasa |
sincer? "mi-am dat cu parerea", insa desprecopii m-a cam dezumflat cu postul asta:
| Citat: |
| Si, cu cat intra mai multi in discutie si isi dau cu parerea, iese tot mai imposibil de realizat. |
(LadyJ)