Fiv la cluj 19 - mult noroc!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

si georgetani, multam de cafeluta, e tare buna,
maddutz vreau si eu la mare, ca n-am mai fost de asta toamna. Si imi place tare marea.De fapt si muntele, nici nu mai stiu care imi place mai mult. Si eu ma duc la mamitica mea in maramu, imi face cozonac cu nuca copt in cuptor in curte.Si oua rosii, si sarmale si multe multe bunatati Dupa sarbatori cred ca incepi fiv/ul norocos, eu iti doresc de pe acum sa fie cu noroc si se lase cu
naida imi place ca i-ai luat locul lui uratica si mobilizezi lumea pe aiciSi da, ti-am vazut steluta ,da n-am zis nimic ca umblam brambura cum bine ziceai
uratica sa ai spor la treaba micuta gospodina si dupa sarbatori sa ne intilnim aici pe forum mai pline de elan ca niciodata
lilicica, anamy voua spor la injectat si sa fie cu folos de data asta
brunadria pentru ca luna asta e ziua ta iti doresc la multi ani Si cred ca stii ce iti doresc sa primesti de ziua ta, sa ai parte de citi copilasi doresti, sa iti umple casa de veselie
enni criadema va pup pe amindoua si pe aia mici d easemenea
denisu, unde e denisu???nu stiam ce lipseste.Hai denisu, fa/ti te rog aparitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kry spune:

neata fetelor
va pup cu drag pe toate si va doresc Paste Fericit, cu lumina, pace si sanatate.Si anul viitor sa ne numaram puiutii.
p.s. si eu am facut menopurul subcutanat, dimineata, de-odata cu diphereline si puregon. Dar am facut mai multe intepaturi, am schimbat acul (si seringa) la fiecare "sortiment"
bafta fetelor care se injecteaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

fetelor!!!!!

Vad ca va pregatiti de zor de sarbatori. Noi am sarbatorit saptamana trecuta si sarbatorim si saptamana aceasta (avantajul celor cu religii diferite ). Am intrat sa va urez si eu SARBATORI FERICITE si sa va aduca iepurasul tuturor cadoul mult dorit .

georgetani eu am facut diphereline si gonal f si ambele dimineata la aceeasi ora (foarte important acest lucru) in burtica. Deci sa inteleg ca saptamana viitoare marti mergi din nou la cluj, asta inseamna ca dr. Micu e pe acolo?? Vreau si eu sa merg la control, ca n-am reusit sa ajung la 6 saptamani dupa nastere cum mi s-a indicat si sper ca saptamana viitoare sa reusesc sa ajung, poate chiar marti (nu e exclus sa ne intalnim pe-acolo).

Noi crestem pe zi ce trece, saptamana viitoare mergem la vaccin (sper sa fie bine), avem aproape 5 kg, in continuare mancaciosi si cumintei, deci totul e ok. Ne place foarte mult sa ne plimbam pe-afara, de asemenea adoram baita si masajul de dupa pe care ni-l face mami si dupa care dormim dusi vreo 4 ore timp in care mami si buni se mai odihnesc si ele

si la toate fetele fara exceptie.

Eni de Raymond si Roland (01.02.2009)

http://community.webshots.com/user/Ennni?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

hihi..ia uite..au aparut fatucile mele frumoase!si unele cu tot cu pitici!
si mai georgie-eu ma chinui sa tin post macar o zi..si tu vii cu ispite?cafeluta ,laptic..una alta??
hihi..da te iert,ce sa fac??
madule-asa mi-ar place sa vii la mine....ca o sa am cozonaci si mancare pana la Pastele viitor!!da nu-i bai!vad eu cum le impart!
enni-ai dreptate!avantaj tu!te chefui de 2 ori!!hihi..si ce mai faci?cum sunt pruncusorii??sunt grasunei?imi imaginez cat de dragalasi sunt!
mara-hmm..tu te sarbatoresti in maramu!ce frumos trebe sa fie!
off..cam ati rupt randurile deja..asa ca..dupa sarbatori va astept cu o revenire in forta!
bruni-LA MULTI ANI ptr maine!!sa cresti maricica!ca frumoasa foc esti!sa ai parte numai de bucurii si lucruri frumoase in viata ta!

ei fetele...va las amu..ma duc la bucataria mea!si maine bem sampanie de la bruni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

multam fain pentru sfaturi gradutele mele-asa am facut dimineata si menopurul si dipherelinul, am lasat acul in burtica si am tras serul in seringi separate
Enni -da doctorul Micu va fi sigur miercuri la spital deoarece ma programat pe mine la control, poate ne intalnim sa-mi povestesti ce mai fac minunile tale R&R
Uratica tu te vaiti de o zi de post dar eu ca l-am tinut pe tot si tu faci furori pe aici cu cozonaci,tiramisu......
Naida ma bucur sa vad ca le mai strunesti pe fete ca de cand Uratica se bucatareste si se

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

continuare soriiii am apasat gresit
ziceam ca se bucatareste si se toata ziua nu mai are timp sa le scuture pe fete si e adevarat ca si-au cam facut de cap. Ma bucur ca si tu esti mai ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

salutare fete dragi
aici care mai de care va agitati cu mancaruri...eu iau totul de a gata...
fetelor multumesc de urari ...sunteti niste scumpe ...vroiati sa fiti voi primele
prima petrecere am facut o aseara de ziua mea cu o parte din prieteni..urmeaza in familie si mai urmeaza o petrecere luni...
of of mai mai tare greu e cand imbatanesti cu un an
sper ca anul urmator sa ma prinda cu bebe in burtica...
sampanie pentru toata lumea maine
eu merg maine la cj la aeroport sa mi recuperez intrusul ..deja pt e un cadou ca vine ...resul mai vedem...
fetele mele pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

bei ciudoaselor..incercati sa ma discreditati,ai???
no bine...las ca vedeti voi!
si georgie..hihi..am vrut sa tin post negru..insa..am gasit si eu o bucatica de ciocolata ramasa de la intrus-si 'so pe ea'!!apoi cand am realizat,imi venea sa ma dau cu capul de pereti!asa ca...s-a dus postul meu!!
si bine..gata..nu ma mai bucataresc si nici nu mai prestez..ca sa nu ma mai luati la ture!
asa ca..i'm all yours!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

nu am baut azi, scuzati greselile...ati inteles voi ce vroiam sa zic nu??

uratica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bendeljulia spune:

Buna fetelor!
In primul rand sarbatori fericite pentru toti care sarbatoresc pastele acum!
Prea multe noutati nu am, ma simt destul de bine, starile de greata sunt tot mai rare, insa iarasi ma dor sanii destul de tare. A trecut 1/4 din sarcina, adica 10 saptamani.Am facut analizele, mi-au iesit bine,vinerea viitoare ma duc sa ma vada d-l dr., am sunat miercuri la cabinet si mi-a zis asistenta ca vineri(azi) si luni nu lucreaza, cel putin la cabinet.
va urmaresc cu mare drag in continuare, aveti grija de voi, numai bine.

10+

Mergi la inceput