Clubul moldovencelor de peste Prut(61)
Raspunsuri - Pagina 13
alincic spune:
Salutare la toate fetele frumoase!!!
Ce mai faceti cu ce va mai ocupati????
Carina, felicitari, voi fetele ati fost mai ceva ca vedetele de la TV, naturale si frumoase,sa zic Sclipitoare
Ce mare e deja Cristina
Apropo,care e numele tau real?? ziceai tu odata ,nu cumva e Cristina?
Diana, ce bine ca degraba va mutati,las ca cu incetul s-a construit Moscova asa ca principalul sanatate sa fie,ca celelalte vin si ele.
Si noi speram pina in toamna sa ne mutam la cuibusorul nostru,sa vedem daca reusim.
Mai intrati si celelalte fete si ne ziceti ca e totul OK la voi
Crinia spune:
Salut
Alina multumesc de compliment. Asa am vrut ca sa fim asortate si sclipitoare si pare-mi-se ca s-a primit. Da, intradevar Cristina a crescut. NU mai este bebelusul de odinioara, nu stiu unde se grabesc bb de azi sa creasca mari, caci eu parca mai vreau ca ea sa fie bb mic. Ce bine ca va mutati la cuibusorul vostru. Va luati casa? Numele meu este Ecaterina, insa toti prietenii imi zic Karina.
Diana cred ca Cristina nu a plins la botez din cauza ca ii place sa faca baita, e un peste adevarat. Ea cred ca ar mai fi vrut sa stea in apa insa preotul a scos-o pre devreme. Ce frumoasa poveste cu numele. Bravo ca te-ai gindit la persoanele care s-au chinuit odata si astfel au fost remunirate. Nu cred ca este un nume vechi, este un nume foarte frumos. Bun orara are Tina, daca zici ca deja noaptea doarme 4 ore in sir. Cristina pina acuma se trezeste de 2 ori noaptea ca sa o alaptez. Am o cunoscuta ai carei copil de la 3 luni doarme de la 7 seara pina la 6 dimineata. Oare cum e posibil. Mai sunt si oameni fericiti. Eu nu am avut asa lux cu Lucian si nu cred ca il voi avea cu Cristina. Pune ceva poze de la botez. Bafta la controlul de la 7 iulie.
Noi ieri am sarbatorit Ziua Canadei. Am fost in parc unde universitatea din Waterloo a organizat toata sarbatoarea. Noi am fost la amiaza pe citeva ore unde Luciian s-a distrat cu aruncatul de burete cu apa in fata unei fete (adica era o domnisoara voluntara care statea ascunsa in spatele unui tablou unde era desenat un ursulet insa fata ursului era decupata, astfel in fata acesta Lucian arunca cu buretele). El nu s-a mai distrat demult. Cred ca a stat o ora. Dupa aia ne-a prins o ploaie torentiala care ne-a facut uzi pina la piele, pina ce tata a venit sa ne ia cu masina, insa cind a venit masina ploaia s-a oprit. Seara am fost sa vedem focurile de artificii, a fost foarte frumos. Am ramas uimita cum toata lumea (cred ca erau citeva mii)s-a ridicat in picioare cind s-a cintat imnul Canadei inainte de focuri de artificii.
doroti_5 spune:
Alina, sa dea Domnul sa fiti cit mai repede la casa voastra si voi, eu astept cu nerabdare acea zi.
Carina, cam asa e si la noi cu baita, sa nu o scoatem cai place acolo. Poze poate saptamina viitoare o sa pun, atunci merg la fratemiu, de la mine jale cu viteza. Ce bine ca sa distrat Lucian. Felicitari cu ziua Canadei. A mea doarme cind vrea ea 4 ore, daca vcrea le doarme, daca nu nu, adica daca o doare ceva nu doarme, si daca se trezeste sta la povesti.
Celelalte fete ce fac?
alincic spune:
Salut fetele!!!!!
Iata ca se mai invioreaza subiectul
Carina,acuma mi-am adus aminte ca ziceai ca te cheama Ecaterina dar toti iti zic Carina,nu stiu de ce am crezut ca esti Cristina ce fain ca s-a distrat Luci,dar cred ca si voi v-ati simtit bine cu el.
Si la noi simbata e sarbatoare mare aici,4 iulie , dar se incep artificiile si toate cele activitati de astazi, asa ca noi acus plecam cu copiii la distractie.
Doroti,si mie mi-a plact povestea cu numele fetitei voastre.
Asteptam cumintele pozele...
Noi am cumparat o casuta,dar trebuie cite ceva de terminat la etajul de jos,si dupa aia ne mutam si noi,asa ca puteti sa ne felicitati
Va doresc la toate un we frumos, mai intratipe aici nu ne lasati balta
Crinia spune:
Alina felicitari pentru achizitie. Sa dea Domnul sa va mutati cit de curind la ea. Trimite si pozele casutei. Cucit ati luat casa?
alinkav spune:
Alina, felicitari pentru asa o achizitie!!!S-o stapaniti sanatosi, si sa va mutati cat de curand!!!!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
alincic spune:
Salut fetili!!!
O saptamina frumoasa la toate
Eu astazi am zi libera si afara ploua atit de frumos,asa ca ne odihnim in casa ,poate va iesi soarele pe la amiaza.
Multumim fetelor pentru felicitari
Ar trebui sa ma apuc sa fac si o mincare ceva,dar sunt in pana de idei , ma duc sa privesc albumul Luciei,acolo precis mi se face pofta de ceva.
O zi buna sa aveti
alincic spune:
Diana, felicitari,in sfirsit seamana si cu tine bebele , desi in alta poza dintr-o parte Tina seamana si cu Nuta,poti sa vezi ca sunt surori.
Dar pot sa zic sigur ca Tina e fata ta iti seamana tie foarte mult. Am vazut ca lenuta era in poze cu fratele tau,se vede ca il iubeste. E asa de draguta, frumoasa foc.
Felicitari parintilor pentru asa printese scumpe