vergeturi

vergeturi | Autor: angelinabv

Link direct la acest mesaj

Mie nu imi vine sa cred ca am evouluat asa de mult mai ales in domeniul stiintei si tehnologiei si nu putem vindeca niste amarate de vergeturi.

Ma dispera cand ma uit la ele, si stiu ca nu pot sa fac nimic sa scap !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns croitorualin spune:

Chiar azi am vazut emisiunea Irinei Reisler pe TVR1 si era prezentata o noua metoda : dermoporatia sau mezoterapia.

Pentru detalii intra pe www.irinareisler.ro si ai sa vezi exact filmuletul vazut de mine in cadrul emisiunii.
Cand celulele pierd colagen isi micsoreaza volumul; distanta dintre celule se mareste rezultand acele canale dizgaratioase denumite vergeturi.
Explicatiile pentru disparitia vergeturilor sunt urmatoarele : acest procedeu faciliteaza accesul ingredientelor active in proportie de 95% direct la nivelul celulei; celula este umpluta cu substanta pierduta (colagen, elastina etc.) care a dus la scaderea ei in volum si la marirea distantei dintre celule; celula revine la volumul initial si astfel spatiul dintre ele dispare.
Sper ca am reusit sa ma fac inteleasa. Dar cel mai bine vezi filmuletul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_M spune:

Foarte tare filmuletul. Nu stiam ca a aparut si o astfel de filmare cu dermoporatia.
Am efectuat cateva sedinte de dermoporatie. Si daca am inceput procedeul anticelulitic, m-am extins si la vergeturi si la ridurile de pe fata.
Tratamentul pentru riduri mi se pare cel mai spectaculos pentru ca este vizibil imediat. La cel de vergeturi pot spune ca initial m-am speriat putin pentru ca imediat dupa sedinta se inchisesera la culoare vergeturile si devenisera foarte vizibile. Dupa o ora coloratia a disparut. Pot spune ca dupa 3 tratamente antivergeturi se vede o imbunatatire clara a lor, atat ca denivelare dar si coloratia pielii este acum cea normala. Mai am 3 tratamente si inchei abonamentul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

TROFOLASTIN (special pentru vergeturi si elasticitate) de la NOVARTIS - producatorul este in Spania, pe piata Ro inca nu le-am gasit.

GARANTAT! face MINUNI!..un tub de 250ml ajunge lejer pt. 1 aplicare pe zi (coapse+abdomen+sani)..timp de 1 luna.
Pretul e undeva intre 18-20 E/tub.

Dupa 2 saptamani se vad efectele (vergeturile sunt reduse la jumatate)..mai mult nu stiu sa va zic caci abia il incerc si eu eu de vreo 3 saptamani.

cam asa arata gama:
http://www.farmacia.es/cuidado-higiene-belleza/corporal/antiestrias/trofolastin-antiestrias-250-ml/

PS - mi-a fost recomandata de un medic estetician.
Daca cineva a gasit gama si in RO..pls..sa anunte si pe aici

Mergi la inceput