*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (242)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Nicol, super tare poezia

Mai, dar pe Stefu meu vad ca nu-l lauda nimeni, tz,tz,tz...si el se da pe tobogan da??

Hai ca trec la treaba, sa mai bag niste retete

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Nicol ce tare e poezia!!

si zic si eu BRAVO la toti copilasii care se dau in leagane sau in topogane etc!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Mey cu leaganele astea! Ar trebui sa veniti acilishea la Ploiesti, si dupa ce bateti tot orasul in cautare de leagane d-alea de cupii mici si nu gasiti, sa videti voi cum ii dati linistiti in leagane de copii mari .

Arielule, beau eu cu tine, ma, ca asa poftesc la un sprit de vreo doua luni...

Mimo, aveam un granulom ( adica o infectie la radacina ) la un premolar care avea coronita. Si pentru ca radacina era buna, Cami a decis ca nu are de ce sa sacrifice tot premolarul, ci sa ii faca o rezectie apicala, adica sa ii rezece varful radacinii impreuna cu granulomul anexat si sa lase restul neatins. Operatie in toata regula . Nu am nici pe naiba, desi am la ate in gura...vreo 5 cred Sunt mai mandra de mine pentru felul in care am rezistat decat de cum am supravietuit cezarianei . E incomparabil mai misto decat extractia, daca poci spune asa

Tuchi, Ili e in vacanta saptamana viitoare? Cu plecatul la Paris...poveste lunga si plina de de toate ( programul Sofiei, faptul ca Radu pleaca 10 zile cu treaba, ca pleaca si socrii mei cu Alexandra, nepoata-mea si deja eram o armata de oameni, lenea mea, starea foarte proasta pe care o aveam cand am luat decizia de a ramane acasa...d-astea )

Andreea, stii parerea mea...Nici macar sa ajungi la tarziu la munca nu poti?

Bubule, bine ca v-ati reparat Asa sa ramaneti!

Luny,

Nicoleta, sanatate multa bietului Matei. Ia-l usor cu toate licorile..ce sa faci!?

Naty, "dragute" d-astea vei gasi la tot pasul de acum inainte. Sa vezi la scoala Eu ma duceam la sedintele Alexandrei, ca muream de drag sa ma iau in gura cu mamele care intrebau intrigate RAU de ce mai fac copiii lor in clasa aVa culorile la limba germana ( care era pentru ei la primul an de studiu ), ca odraselele lor le stiu de mult, si ca la un asa liceu, altele ar trebui sa fie pretentiile . Poti fi scarboasa cu ele, le poti spune zambind ca Iulia e nascuta la 30 de saptamani cu 1300g si ca fiecare copil are ritmul lui propriu, dupa chef Numai nu te lasa tu afectata de soiul asta de oameni si vorbe...

Giani, foarte tare AMR-ul tau

Oltenia,Ramo si Zoze, vorbaretele stolului

Miha, vazut-am sarbatoritul si pe Maya cu masinuta

Clau, tocmai tu sa te lasi prada SPM-ului??! pe palarii sa va vine cheful!

Gravidoasele noastre? Cu Ioana ce-i? Si Tonic a disparut...Liana apare acum, dupa masa de calcat Stela?

Moldova, cum a fost la dansuri? Po-ze po-ze po-ze!~

Kya, ai reparat randunoiul?

Gecko, mami de Patricel-tras-ca-prin-inel, cand le arati autralienilor cum se face medicina?

Cris, sa iti priasca pauza de gospodareala. Eu sunt lenesa, nu fac nimic!

Iete ca le uitam pe Mihutza ( AMR-ul tau care e? ) si pe Floricel . Flori, scrie scrie despre jocurile tale cu Tea ca am urechile ciulite!!! Daca mi-ai da si solutia prin care sa isi revina plodul meu cu mancarea...

In mod sigur am sarit pe cineva, da' ma iertati, ca orele "e" inaintate si autoarea e batrana si are memoria scurta .

Si inchei prin a-i ura "BUN VENIT" mamicii de Alexandru, Miha !!! Va asteptam cu drag!!!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Giani,tare frumos montajul !
Ariel,abia astept sa avem o noua Coleguta-randunica!
Si mie mi-au dat lacrimile pt parintii Emmei

....noapte buna

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Completare:

Simo, si eu o patesc cu targurile, ma duc la pomul laudat si vin cu mana in fund

Nicol, bafta multa! Ce ai facut la test?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=135790&whichpage=1

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Fetelor, de la primavara vi se trage, ati scris nu gluma! stau de la 21.00 pe scaun, am amortit, am chiuveta plina de vase, bucataria vraiste, da' eu citesc pe forum. Ca eram in urma rau, pe la cap. 239 si pana am recuperat....valeu!
Acum ma duc sa fac ordine si apoi revin.
DAr vreau sa urez LA MULTI ANI lui Matei al Valentinei, Alexutei si lui Teo (public, ca in privat i-am scris Alinei pe mess) si lui Luca de la Baia Mare pe care l-am ratat ieri cu scuze mari pt intarziere.
Noi am amanat plimbarea de marti pt miercuri, filmul pe sapt viitoare- ca nu era nimic interesant- si apoi m-a palit o astenie de m-am culcat la 22.00, tare rau mi-a fost!!!
Acum vad ca mi-am mai revenit, asa ca m-am pus si eu la curent cu noutatile.
Maine am zi de curatenie, apoi duminica e sarbatoare si ma odihnesc si eu.
Fug la bucatarie si revin mai tarziu.
pupici si NB randunicilor care s-au tras pe la cuibul lor

catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an, 1 luna si 1 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Aoleu, Nico, am uitat sa-ti zic ca-mi pare nespus de rau pt. ochi frumosi ca e bolnavior...saracutul de el...eu i-am pus lui Stef juma de plic de smecta in 50 ml ceai d ementa si l-a lins! bine, nu tot odata...dar cum nu prea manca si mai mult bea, destul de repede...

Olgutzo, reparare rapida la maseluta. Maii, ce cearceaf mumos ai facut

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

zoze si noapte buna ..am mai zis-o sunt ei micutzi dar stiu sa-si arate dragostea intr-un mod fffffffff frumos...

nicol e super poezia..

iote-ma si pe mine pe un pomelnic bre..te olgutza...

am uitat sa-i urez si eu bun venit lui miha... si

poze si filmulete[red]..pt maine la ...

http://family.webshots.com/album/570926924taTGim?start=0

http://www.onetruemedia.com/shared?p=8790c59404af3abd5c0533&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url

[red]LA MULTI ANI ALEXANDRU ,SA CRESTI MARE SI SANATOS...SA O BUCURI PE MAMI GIANID

LA MULTI ANI FLORE SA FII SANATOASA...

uite ca aparu'si tonic si spor la treaba acu'si maine...

ariel si andru e blond cu ochii albastri albastri..deci

gata am fugit si eu la nani am venit la calculator de o ora,i-am zis lui catalin ca nu stau mult si a zis bine ca vreau sa intru si eu un pic pe net...oau si deja a trecut o ora ...ma duc sa-l las si pe el un pic...va pup si va doresc o noapte linistita...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Mey, hai ca v-am su'prins cu scrisorica mea, nuuu ?

Ma duc sa ma culc, ca ma prinde Liana p-aici !

Noapte buna, dragutelor !

Mergi la inceput