*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (242)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Multumesc, Olgutzule! Te simti bine? esti ok?

eu nu mai sunt buna de nimic....nici de travaliu nu-mi mai arde

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Olgutzule, te anunt, cu parere de rau pt. voi ca Stef nu mai e in greva foamei . Azi chiar mi-a mancat super bine!! Si sunt amandoi pe calea cea buna, rar daca mai tusesc, Stef chiar deloc azi
Sanatate multa si puiutei tale si randunoiului

Ma duc sa le fac un orez cu lapte!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Dau de baut, am terminat curateniaaa!

Trei luni nu mai fac nimic in casa!
Am culcat cupilu', mi-am facut o baie si acum imi trag sufletul cu voi, la o deco cu frisca light!
Ma duc sa citesc ce-ati mai facalit, .

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput

Nicoleta, sanatate multa la puiut, sa-i treaca repede!
Cuscra, Naty, fie, daca ochii vostri vigilenti n-au detectat nici un pericol, stau linistita!
Am vazut poze cu Mufarinul, scump foc si enerrgic , oare cu cine o semana?
Hai, ma, Simo, ce-o fi ma cu Davidutu?! Auzi, dar ceva pentru imunitate le-ai dat?
Aoleu, Naty, Doamne fereste! Apara, Doamne, puii nostri si da-le putere saracilor parinti!

POZELE MELE

Mergi la inceput

M-am tuflit de tot!
Hai c-a venit randunoiul, sa-i pun sa manance. De luni e in concediu, suntem acasica toti trei!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Sara buna!
Iulia tuseste tot mai rau si e maraita. Dupa ce am luat-o de la cresa am fost in Botanica si tocmai ce eram bucuroasa ca mi s-a parut ca merge mai bine de mana, a stat in iarba si a cules (si mancat)papadii...ne-a abordat una care zicea ca are un baiat exact de varsta Iuliei si ca vaaaaii, fi-su are gura plina de dinti, ea doar 4??? si cuum, nu meeergeee? pai fi-su deja alearga si suteaza in minge...dupa care a concluzionat ca Iulia pune prost un picior si ca trebuie sa o duc la doctor Frate, o trebui sa ma duc cu ea pe un camp pustiu ca sa nu mi se mai atraga atentia in fel si chip ca ea e in urma??? M-AM SATURAT!!!!!!!!
Gata, m-am descarcat, la loc in butoi...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Si eu venisem plina de energie, am avut o zi buna, am iesit la crasma in Ploiesti si am ajuns acasa satula si relaxata...dar am bocit rau cand am aflat de Emma....desi la cat s-a chinuit mititica cred ca e mult mai bine pentru ea acum....

Simo, si la noi Ilinca tot dupa circ a fost nasol!
Acum e mai bine, maine pleaca cu randunoiul la soacra-mea, el se intoarce luni si vineri plecam cu totii...si s-ar putea sa ii las pe amandoi pana la 1 mai acolo!

Nu ma rog decat sa fie Seb bine la ureche.
O sa ii fac prevenarul dupa ce trec toate astea, am vorbit cu infectionist si mi-a zis ca taman in cazuri ca al lui e indicat vaccinul!

Nicoleta, sanatate lui Matei....cica si in Bucuresti e plin la medlife de copii cu rotavirus...ai mei iubesc doar pneumococii!

si ca o vaca ce sunt trebuia sa incep cu asta

LA MULTI ANI ALEXUTA! LA MULTI ANI TEO! SA CRESTETI MARI, SANATOSI, VOIOSI, VOINICI!
LA MULTI ANI MATEI, SA TE FACI UN BARBAT PE CINSTE!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

multumesc tzucule

naty, nu te mai amari de tot ce zic pafaristii. nu ai tu treaba cu ei. ai un pui minunat, care creste excelent, e sanatoasa si voioasa. nu mai baga in seama prostiile altora si nu o mai compara pe iulia cu altii. ea e unica!...eu tot o sa bat pe una d-asta intr-o zi

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Naty, cred ca ar trebui sa le spui binevoitorilor ca Iulia a avut 1 kil la nastere si ca e perfect normala pentru varsta ei!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Fetelor, din butoi strig help: dati-mi si mie o idee cum sa-i scot acestui copil mucii. Numai daca imi apropii mana de nasul ei se zbate si urla iar cu BB se zbate ingrozitor, incat ceva mai devreme am reusit de 2 ori sa-i bag piesa in ochi

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput