*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (242)
Raspunsuri - Pagina 11
luny spune:
mai nou, Mufa si-a sarit somnul de 11...
alearga p-aici cu un facalet in mana!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
raluca2107 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Simo27 Nu cred ca mai recuprez viata asta ...am de citit 20 de pagini !Aseara cand am ajuns acasa de la nenorocitu ala de circ ,David a avut frisoane,a facut febra mare ,...am fost din nou la dr,avem antibiotic,tuseste,si are ochisorii injectati..ii cur si ochii,si nasul....mor,nu alta!![]() ![]() ![]() Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002, si de SAMUEL -1 martie 2008 |
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
Doamne Simo, tare mai patimesti in ultimul timp, ca-n postul Pastelui
. Sanatate multa!!!
luny spune:
Raluca, da mah,
vazusem poza dar nu cititsem titlul!
Iubirea mea,
luny spune:
simo
, imi pare rau ca tot belele aveti...
Iubirea mea,
Simo27 spune:

LA MULTI ANI FERICITI,TEO
SI ALEXUTA
!!!
LA MULTI ANI FERICITI,MATEI!!!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
Nicoleta spune:
Salut.
Matei e ok, de la 6 azi (ultima tura de Nurofen) nu a mai facut febra, m-a tzatzoshit de m-a zapacit la somn (a adormit la 11, inca doarme...).
Nu avea vaccinul facut, eu nu sunt fan vaccinuri... S-ar putea sa-l fi luat de la Stefan, care vinerea trecuta a avut febra mare tot asa, 24 de ore, dar fara alte simptome (scaune moi). Si Stefan, probabil de la gradi sau de afara... Cine stie?? Oricum, doctorita pediatra a avut un fler remarcabil, ne-a trimis la laborator sa ii facem test pentru rotavirus si asta a fost!!
La multi ani Matei!! La multi ani Teo si Alex!! SA fiti fericiti alaturi de cei dragi!!
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
ariel_7000 spune:
Multumesc, dragele mele
. Eu am tras de mine azi noapte sa rezist pana la 3.30, cand am avut o discutie cu Doamne Doamne si i-am multumit cu lacrimi pe obraji pt primul 10 adevarat din viata mea. M-am uitat prin pozele Alexutzei si ma minunam cat e de frumoasa si nu conteneam sa multumesc Celui de Sus ca mi-a dat-o mie. Nici in ziua de azi nu stiu cu ce L-am impresionat asa de mult de mi-a facut asa cadouri perfecte. Ca si Miha, ma gandeam ca nu-mi mai pot dori NIMIC. Am totul!
Acum ma pregatesc pt a 2 a nastere, cam putin am respirat ![]()
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
mimonix spune:
La multi ani Teo si Alexuta! Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!
La multi ani Matei ! Sa fie cu tine toate zanele bune si sa ai parte numai de bucurii! Felicitari mamicutelor
!

Miha a citit povestea ta si am citit-o si pe a lui Ariel, tare ma emotionez de fiecare data alaturi de fiecare povestitoare! 

Gecko n-ar trebui sa mai vorbesc cu tine dupa ce ieri mi-ai facut
, se poate?
Dar nu ma pot abtine , ca am crapat de ras imaginandu-mi cum strangei tu din ....dinti
cu aparatul in mana , fotografiindu-ti barbatul dormind in patul de travaliu 
Luny sincer eu nu pot sa-mi revin dupa ce am vazut poza cu Mufa dandu-se in leaganul ala pentru copii mari
E fenomenal, ma! Copilul asta va inota, va schia, va merge cu bicicleta...fara nicio problema 

Bubu,Naty,Pucca,Luny frumoase poze din parc, numai bobocei alesi acolo!
Simo,Nicoleta multa multa sanatate puilor si voua putere!
Butucica sa treaca mai repede AMRul ala ca vad ca ai preocupari cel putin dubioase
Ai mai putea sa alegi fasolea cu manusile de box data viitoare! 
Clau vacanta placuta
si nazdravanii maxime ![]()
Baiatul meu e in parc si fata mea e la Mall haihui si eu fac aranjamente pt "motz"...caut cazare pt Grecia...si alte treburi doomestice ...azi zarzarul e zarzar si nimic nu ma poate perturba 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
raluca2107 spune:
AM gasit piesa asta pe site-ul lui Dani Otil , e superba
http://www.youtube.com/watch?v=YCa35brreIk
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
ramo_cata spune:
salutare salutare...hai ca am bagat si eu ochiul un pic pe aiic sa vad ce mai ciripiti in timp ce imi beau si eu cafeaua...
am vazut surpriza lui ariel ..f frumos,esti o mamica f fericita cu asa copilasi...f frumoasa povestea...chiar ca-s cei mai pretiosi 10 din viata ta..e superba melodia,seu sunt inebunita dupa ea...
adritza

mihutza da stiam si eu dar iote ca na am comis-o ...
nu-i mai dau
i-am dat de vreo 3 ori ...
gecko esti criminala,i-ati boccelutza si vino pe craca sa te relaxezi...poza e
ce somn linistit avea sotiorul
aaa si spor la sters geamul de muci si labe de bestiutza...
clau
si andru a facut nazuri pt ca el era obisnuit sa pape iaurtle cu cereale la ora 20 dar incet incet se obisnuietse si cu altceva...
matei pt vaccin si da doamne sa fie bine si distractie placuta briana la serbare ...
zoze si io merg la botez ..poate e acelasi
in post e naspasi din cate stiu eu nici nu e bine ,dar ma rog fiecare face cum crede,e inainte de pasti cand trebuie banuti pt altceva nu pt botez dar asta e...sa ffim sanatosi...iar esti duamna singurica si-ti faci de cap..ce noroc ai cu dan ca ti-l duce pe mihaitza la plimbare...spor la treaba..
nicoleta off multa sanatate
naty
multa sanatate tie si iuliei
bubu ma bucur sa vad ca sunteti mai bine
stefu...
am ajuns la pozele lui luny ...raman restanta ..va las si mai usor cu ciripitul ca vreau sa nu am f mult de citit la noapte...va pup ma duc la ale mele,asa zisa curatenie de pasti...
si va doresc o zi minunata...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128