Licurici de ianuarie-februarie 2009 (11)
Raspunsuri - Pagina 26
crisspy spune:
Dark, Anculet mersi de raspunsuri 
Crisspy mamica fericita de
Razvan Andrei
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Bebe#
CADIA spune:
Dark
si sanatate muuulta!!!
crisspysi Clara "baloseste"
muuult
Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
crisspy spune:
Ehe fetelor pai atunci m-am linistit 

Mai avem un pic de mancat si iesim si noi afara ca tare ne-a fost dor 

Crisspy mamica fericita de
Razvan Andrei
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Bebe#
Aalina spune:
Pupam gasca!
La multi ani
sarbatoritilor de azi!
Miere bafta!
Dark sa te faci bine repede repede.
Ada sanatate puiutei tale. Sa scapati cu bine de perioada asta 
Alina spor la slabit si la cura!
Carmen imi pare rau ca trebuie sa te intorci atat de devreme la servici.
Bebelusi yami yami mai asteptam retete.
Ingrid eu nu am folosit niciodata vegeta. Si consumam numai unt.
Irina si crisspy plimbare placuta sa aveti!
Noi am fost afara dimineata si o sa mai iesim dupa amiaza.
Carmen_Marieta spune:
Salutare mamici si licurici,
Fetele asta e situatia, cred ca de la 15 mai voi pleca la servici. O sa ma mulg dimineata si ii las lapte lui Stefan, si seara cand vin fac provizii pentru a doua zi.
El mititelul este cuminte, papa si doarme. Acum este afara cu tati...
Alina1976 daca ai sti ce greu imi era fara calculator... si imi era un dor de voi...

Roxana Patrick a fost la "copii spun lucruri trasnite"?? ca l-am vazut intr-o emisiune..., daca era el este tare frumos...

Poze ..
Stefan-Sufletelul meu grabit..
DarkBendis spune:
Na poftim cat sunt de cascata... am reusit sa postez acelasi mesaj.
Noi azi nu iesim afara... nu ca nu ar dori bebe, dar ce sa facem, daca mami e racita.... stam in casa la caldurica. Nici vreme buna nu e...Bleah!
ada_coman spune:
Multumesc fetelor!
Se simte mai binisor, a scazut febra. Sa vad deseara cum se comporta. La 20.00 ii dau a 2-a doza de antibiotic, sper sa n-o mai verse 

Va pup pe toate 
Miere multa bafta! Sa iei nota mare! 

Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
ingrid70 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelusi Ingrid se fiebe brocoli, se paseaza la blender si api se adauga sare piper si usturoi pisat. E ff bun si face bine la imunitate.Sa stii ca si eu am renuntat la vegeta ca si tine si gatesc niste mancaruri mult mai bune ca innainte. Atunci aveau toate acelasi gust:VEGETAAlinuk Alina nu stiu ce branza sa folosesti, cred ca merge feta ca e mai cremoasa, sper sa nu gresescSa stiti ca retete de slabitnu stiu ca la mine nu a fost cazul niciodata, dar as recomanda salate multe, paine cat mai putina, dulciuri si grasimi putine si multe multe lichide....si sa nu uitam de sport.Mami puiutului Vlad Mihaihttp://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere" |

& Luka
& Luis