Incaltaminte Deichmann
Stie cineva cum e incaltamintea de la ei?
Vroiam sa stiu daca sunt de calitate ca preturile sunt accesibile.
S-a deschis magazin de curand si in Grand Arena din Berceni si vad ca e tot timpul aglomeratie, ca pe vremuri la carne.
Raspunsuri
madau spune:
Eu am intrat in magazinul din Militari Shopping Center si sincer sa-ti spun nu mi s-au parut cine stie ce. Dar la banii astia, merg.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
margele si alte zorzonele
andira spune:
Mie nu mi-a placut. Am senzatia ca, la fel ca cei de la C&A, au adus special pentru Romania marfa ieftina si inferior calitativa celei pe care o au afara.
Cel putin C&A m-a dezamagit teribil...
gabi30 spune:
Am luat si eu o pereche,arata foarte bine doar ca sunt cam incomozi.Cred ca o ii port pe distante mai scurte.
Gabi
Roxana Claudia spune:
Sunt incaltari ieftine si necalitative..parerea mea. Insa tot m-am lipit de niste tenisi pt baietii mei care au fost 13 lei perechea..nici la piata nu gasesti asa...si-a numai buni pt la bunici la curte..
Roxana mami de
Robert (18 feb 2008) si
Catalin (5 iunie 2006)
monica70 spune:
Eu mi-am luat primavara trecuta de la ei o pereche de pantofi negrii de piele,cu toc mediu,sunt super comozi,arata inca impecabil,doar ca nu erau chiar ieftini.
Super ieftini am luat asta toamna la reducere niste balerini ,doua perechi: unii pe rosu clasici,unii pe alb (mai sport) . Si astia-s foarte comozi,doar ca nu-s din piele.Ma asteptam sa transpir rau in ei (foarte rar cumpar pantofi care nu-s din piele),dar deocamdata vad ca-s ok.Ce am remarcat eu pe cutii e ca toti sunt produsi prin Asia.Probabil ca au marfa si mai de calitate si "la kg" - asta din belsug cred,dar la preturile astea merita .
MONI
22s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
angiuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andira Mie nu mi-a placut. Am senzatia ca, la fel ca cei de la C&A, au adus special pentru Romania marfa ieftina si inferior calitativa celei pe care o au afara. Cel putin C&A m-a dezamagit teribil... |
Nu cred ca e special pt. Ro...nici aici in Germania Deichmann nu are incaltaminte de calitate, insa au preturi mici si e preferat de pustoaice. Eu ii mai iau de la Deichman incaltari copilului marca Elefanten. Sunt din piele si bune calitativ, preturi acceptabile (25-35 euro).
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007)
Alina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui angiuta
Nu cred ca e special pt. Ro...nici aici in Germania Deichmann nu are incaltaminte de calitate, insa au preturi mici si e preferat de pustoaice. Eu ii mai iau de la Deichman incaltari copilului marca Elefanten. Sunt din piele si bune calitativ, preturi acceptabile (25-35 euro). Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) |
Da,si nici c&a aici nu are incaltari de calitate,nici la copii si nici la adulti.
La Deichmann,la copii,sunt totusi Elephanten-ii destul de buni si mai sunt si pantofi sport fainuti pt copii de la Adidas,chiar si la adulti,mi-am luat mai demult o pereche de sneakers Reebok f buni,din piele,ii port si acum cu placere si nu au fost deloc ieftini.
_
Alina,mami de printesa si baby

andira spune:
La Deichmann n-am fost decat in Romania, si la lansare era balamucul de pe lume, nici n-am avut rabdare sa ma uit la tot. Am vazut ce mai ramasese la incaltamintea de copii, nu mi-a placut - puteam la fel de bine sa le iau din piata - si am tulit-o.
In schimb C&A mi-au placut foarte mult afara, am stat vreo 3 ore in magazinul din Amsterdam acum 4 ani. Insa aici... incomparabil.