Incaltaminte Deichmann

Incaltaminte Deichmann | Autor: mirelam

Link direct la acest mesaj

Stie cineva cum e incaltamintea de la ei?
Vroiam sa stiu daca sunt de calitate ca preturile sunt accesibile.
S-a deschis magazin de curand si in Grand Arena din Berceni si vad ca e tot timpul aglomeratie, ca pe vremuri la carne.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Eu am intrat in magazinul din Militari Shopping Center si sincer sa-ti spun nu mi s-au parut cine stie ce. Dar la banii astia, merg.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

margele si alte zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Mie nu mi-a placut. Am senzatia ca, la fel ca cei de la C&A, au adus special pentru Romania marfa ieftina si inferior calitativa celei pe care o au afara.
Cel putin C&A m-a dezamagit teribil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi30 spune:

Am luat si eu o pereche,arata foarte bine doar ca sunt cam incomozi.Cred ca o ii port pe distante mai scurte.
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Sunt incaltari ieftine si necalitative..parerea mea. Insa tot m-am lipit de niste tenisi pt baietii mei care au fost 13 lei perechea..nici la piata nu gasesti asa...si-a numai buni pt la bunici la curte..

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Eu mi-am luat primavara trecuta de la ei o pereche de pantofi negrii de piele,cu toc mediu,sunt super comozi,arata inca impecabil,doar ca nu erau chiar ieftini.
Super ieftini am luat asta toamna la reducere niste balerini ,doua perechi: unii pe rosu clasici,unii pe alb (mai sport) . Si astia-s foarte comozi,doar ca nu-s din piele.Ma asteptam sa transpir rau in ei (foarte rar cumpar pantofi care nu-s din piele),dar deocamdata vad ca-s ok.Ce am remarcat eu pe cutii e ca toti sunt produsi prin Asia.Probabil ca au marfa si mai de calitate si "la kg" - asta din belsug cred,dar la preturile astea merita .

MONI 22s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui andira

Mie nu mi-a placut. Am senzatia ca, la fel ca cei de la C&A, au adus special pentru Romania marfa ieftina si inferior calitativa celei pe care o au afara.

Nu cred ca e special pt. Ro...nici aici in Germania Deichmann nu are incaltaminte de calitate, insa au preturi mici si e preferat de pustoaice. Eu ii mai iau de la Deichman incaltari copilului marca Elefanten. Sunt din piele si bune calitativ, preturi acceptabile (25-35 euro).

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Citat:
citat din mesajul lui angiuta

Citat:
citat din mesajul lui andira

Nu cred ca e special pt. Ro...nici aici in Germania Deichmann nu are incaltaminte de calitate, insa au preturi mici si e preferat de pustoaice. Eu ii mai iau de la Deichman incaltari copilului marca Elefanten. Sunt din piele si bune calitativ, preturi acceptabile (25-35 euro).

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007)

Da,si nici c&a aici nu are incaltari de calitate,nici la copii si nici la adulti.
La Deichmann,la copii,sunt totusi Elephanten-ii destul de buni si mai sunt si pantofi sport fainuti pt copii de la Adidas,chiar si la adulti,mi-am luat mai demult o pereche de sneakers Reebok f buni,din piele,ii port si acum cu placere si nu au fost deloc ieftini.

_
Alina,mami de printesa si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

La Deichmann n-am fost decat in Romania, si la lansare era balamucul de pe lume, nici n-am avut rabdare sa ma uit la tot. Am vazut ce mai ramasese la incaltamintea de copii, nu mi-a placut - puteam la fel de bine sa le iau din piata - si am tulit-o.
In schimb C&A mi-au placut foarte mult afara, am stat vreo 3 ore in magazinul din Amsterdam acum 4 ani. Insa aici... incomparabil.

Mergi la inceput