Mamici in Germania (16) Emma a devenit un ingeras

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Stai calma ca toate ne iubim aici .

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Luati antivirusu',Luati antivirusu' 3 lei bucata....cine mai doreste,cine mai pofteste....

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_specht

miki bine ca nu zici nimic si ma tot virusez aici ca numai nu stiam de unde.

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Nu te virusez bre. Nu am virusi. Am sters contul si fac altul. Prea multi ``prieteni``

Miki

Mergi la inceput

Avem di tati,intrati si cumparati

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Claudia, vazut eu ceva poze,da in alea te-am vazut mai bine
pice = mica, pitica

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Fetelor haideti si aici,faceti-va cont si ne gasim una pe alta
www.wer-kennt-wen.de eu sunt pe acolo pe undeva la timisoara gruppen si nu numai

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

adica mica,mica sau mica? cat de mica bre.....ia treci si activeaza si tu ceva, bey io vi-am dat hi5 dar in schimb nu am primit nimic

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Claudia, pai eu te adaugasem in lista, nu ai primit mesaj?
mica, mica, adica vreo 1,59.Ma facu mama mica ,pitica si grasa.

Cred ca la mine s-a oprit centimetrul ca-s mezina dintre 3 surori

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

hai sa mai deschid odata sa vad ,haideti pe wer-kennt-wen.
Gata v-am gasit,incerc sa intru la voi in profil,Johana 139 de poze,pfuiai.
INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Deci... hi5-ul e virusat. Mi-a scris si vara-mea. M-am mutat pe WkW

Miki

Mergi la inceput