M-am hotarat.........adoptie(60)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Ma alatur si eu, sa o sustin pe Misha

Fii optimista Misha, ca sa poti atrage energiile pozitive si totul sa iasa asa cum vrei tu.

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_75 spune:

Buna fetelor,
Am cam pierdut firul ca am fost plecata dar sper ca l-am regasit repede.
Asadar Misha -iti tin pumnii si ma voi ruga la bunul Dumnezeu sa se termine cu bine.
Carmencat-mult succes
Iar restul fetelor -Va doresc mult noroc.
Sorilea-ce sa iti spun draga mea?suntem in aceasi barca asa ca te .Asteptam atestatul!!

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea! - Nicolae Iorga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Da Simo, asteptam.
Eu astept sa ma sune pt ultima vizita de o saptamana, dar nu m-au sunat.
Au spus ca ultima vizita va fi inte 4 - 8 Mai, dar iata ca nu m-au sunat pt a stabili data, ceea ce ma face sa cred ca se va intarzia chiar acum la final.
Am plecat asa de bn de la inceput, dar ne inecam la sfarsit
Dar noi asteptam, inca mai avem rabdare, dar totusi sunt nerabdatoare sa-l obtin ca sa-mi gasesc copilasul.
Carmencat , mult succes.
pe toate.

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adenuti spune:

SORILEA -ai incredere in Dumnezeu si timpul le rezolva pe toate .
Numai ca noi nu avem rabdare si ne complicam viata . Si stiu la sfaturi toti sintem buni ,mai greu este sa punem in practica .succes ...vine si atestatul .
Si bine inteles si puiuti nostri mult asteptati .
Va doresc la toate fetele liniste sufleteasca ,rabdare si credinta .

nimic nu este greu ,trebuie doar sa vrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaalice spune:

misha, la tribunal totul se va termina repede (poate ca pe holuri vei sta mai mult - si noi ne-am dus cu o ora inainte ca sa fim siguri ca nu intarziem ). Daca te ajuta cu ceva, afla ca si eu eram 'varza' in perioada aia - fara somn si agitata ca sifonul (cred ca e ceva normal - oricat ti-ar spune cineva "linisteste-te ca totul e ok", agitatia isi urmeaza calea ei - ca o raceala, tine cat tine si trece).

probabil ti s-a mai zis sa iti iei un 'certificat de grefier' ca sa poti lua copilul cat mai repede. Vorbeste cu juristul de la DPC pentru asa ceva, inainte cu o zi.

...iar momentul cand iti iei copilul acasa - e pur si simplu MAGIC! nimic nu se poate compara cu ziua aceea!

ioana, mama lui Mihai
http://family.webshots.com/photo/2264295990103287451VZFvvq

Mergi la inceput