M-am hotarat.........adoptie(60)
Raspunsuri - Pagina 13
simo_75 spune:
si pe urma a dat-o la intors....s-a gandit el mai bine ca nu a fost ok ce a zis.....
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea! - Nicolae Iorga
simo_75 spune:
deci ..asteptam toamna!!!concluzia finala!!!!!
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea! - Nicolae Iorga
SoriLea spune:
Da Simo, asa se pare.
Cand au spus intrebarea postata de Simona de la sect2, m-am gandit la tine, chiar vroiam sa te intreb daca ai fost tu, dar vad ca ai stat conectata tot timpul si ai postat continuu
Nu avem ce face , decat sa ne urmam destinul, dupa cum vedem ei nu prea misca, iar copilasii nostri cine stie pe unde si in ce conditii traiesc
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea
Salviae spune:
Nici eu nu am primit un raspuns concret la intrebarea mea M-ar fi interesat concediul de acomodare... Si eram Salviae, nu Silvia Eeee... nu asta e important, ci faptul ca trebuie sa intreb luni pe d-l Sarbu, ca el se ocupa cu astfel de chestii... M-a dezamagit secretarul de stat! Stie...a auzit zvonuri...ar trebui sa se faca ceva...bla-bla-bla...
sunnyday07 spune:
Citat: |
deci ..asteptam toamna |
Cum reusesc unii sa vorbeasca o ora fara sa spuna de fapt nimic.
Oricare dintre mamicile de pe acest forum este mai bine documentata in unele probleme decat domnul secretar de stat si stie mai bine ceea ce face dificil procesul de adoptie.
Oricum, ceva m-a enervat mai tare decat restul. Auzi ce tupeu pe parintii adoptivi sa-si doresca copii cat mai mici si sanatosi! As intelege indignarea domnului secretar daca ar fi foarte putini copii abandonati, dar asa cand noi-nascuti sanatosi sunt abandonati in spitale, de ce nu ne-am dori bebelusi sanatosi?
Salviae, care este totusi rostul concediului de acomodare? Daca cel mic are sub doi ani unul dintre parinti isi poate lua CIC. Mie mi s-ar parea util un astfel de concediu pentru copiii adoptati care au mai mult de 2 ani.
PS ce naiba de emisiune este asta video-chat? Si cum si de unde poti afla and sunt astfel de emisiuni?
Merci
maimutzak spune:
Cred ca era vorba de concediul pt copii peste 2 ani, dar nici aia care intreba habar nu avea,ca la cei pana in 2 ani, oricum este CIC, asa ca ce sa mai zic...halal emisiune...intr-adevar cred ca noi de pe forum stim mai multe...
Va pup pe toate, sa stiti ca va citesc zilnic , chiar daca postez mai rar.
gabibociort spune:
Neata, fetele.
Pe mine, sincer, nimic nu ma mai mira. De altfel, eu sunt Toma necredinciosul cand vine vorba de "mai marii" nostri. Cand Bogdan Panait a facut prima declaratie m-am gandit ce interes (brusc) are statul sa scurteze procedura adoptiei si sa umble la legislatia adoptiei internationale. Cateva ideii am, dar nu le expun, ca ..... Dar sunt sigura ca nu-i pasa deloc statului de bietii copilasi si nici de adoptatori. Iar la cum o taraganeaza acum, tare mi-e frica ca nu se alege nimic din propunerea asta.Editez ca niste litere nu erau la locul lor.Gabrielafericita dewww.webshots.com/user/gbociort" target="_blank"> MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun
carmencat spune:
Cred ca unul din motivele care atarna foarte greu in balanta varstei copilului adoptat, cel putin pentru mine, este tocmai acel concediu pentru ingrijirea copilului.
O relatie cu un copil se construieste in timp. Chiar nu poti sa il aduci acasa si de a doua zi sa il lasi cu cheia de gat, la gradi sau cu o bona oarecare... pe de alta parte la servici... nu te intelege nimeni...
Daca nu exista o lege clara care sa ii oblige sa iti dea concediu... la revedere!
Apropos, eu acum de Pasti tocmai mi-am terminat ultimele zile din concediul de anul trecut
Sunt complet dezamagita de prestatia domnului secretar de stat.
Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des.
Manuelita spune:
Buna, ma puteti ajuta va rog cu o informatie? Deci, un copil e declarat adoptabil, apoi in termen de 30 de zile se comunica sentinta, apoi de la data comunicarii trebuie sa treaca un anumit numar de zile (pentru ca daca cineva vrea sa poata face recurs) dupa care sentinta devine definitiva si irevocabila. Cate zile trebuie sa treaca exact: 10 sau 15? Sunt zile calendaristice sau lucratoare.
Multumesc
asi spune:
La 15 zile calendaristice de la data comunicarii se depune cererea de definitivare a sentintei care de obicei dureaza cam o saptamana.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.