M-am hotarat.........adoptie(60)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Manuelita spune:

Felicitari Anca! Cred ca ati rasuflat foarte usurati, acum e a voastra pentru totdeauna :)
Cum se mai simte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinad spune:

Poi cum vine asta Manuelita? ori e adoptabila ori nu. Ce, poate fi o data adoptabila si dupa aia sa nu fie adoptabila? ce legi de kkt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

manuelita, e mai bine, saru'mana! Acum ar manca de toate dar nu are voie.

Voi ce faceti? Pe cand atestatul? Ca s-o luati in plasament nu trebuie sa fie adoptatibila si nici voi sa fiti atestati. Exact in situatia am fost si noi, singura diferenta fiind ca noi eram atestati, dar nu a fost luat in seama atestatul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

YUUUPPPYYYYYYY FELICITARI ANCA

Ma bucur tare mult pt voi, va doresc sa aveti o viata frumoasa impreuna si te mai asteptam aici cu povestioare.

Ce mai face Danuta, se simte mai bn acum?
Pup 2 fete frumoase - mama si fiica

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salviae spune:

Felicitari Anca

Misha, nu ne povestesti ceva? E baiat sau fetita? Cati ani are? Cum a decurs prima intalnire? Pe mine ma framanta si faptul ca daca o sa ma duc in vizita prima oara, ce cadou sa ducMa ajuti cu sfaturi?

Manuelita,vai, inca 2-3 luniNu saptamani?? Luni??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambarici74 spune:

Buna seara fetelor!

Apar din nou, dupa o gramada de timp de absenta (dar am citit tot).
Felicitari pentru atestate si pentru primele intalniri.
Si nervi de otel.
Noi ne-am vazut fetita in septembrie anul trecut.
Si tot in vizite de 3 ori pe saptamana o tinem de atunci.
Sperante de incredintare in vedera adoptiei nu (mai)avem. De fapt nu mai stim ce sa credem. De la prima vizita ne-au spus ca o sa se finalizeze dosarul copilei in 3-4 luni. Dar de fiecare data cand intrebam cat mai dureaza ni se spune acelasi lucru: 3-4 luni si "mai asteptam un raspuns, nu este dosarul complet"
Am ajuns sa intreb asistenta sociala care se ocupa de noi daca isi bat joc sau tactica asta este un fel de evaluare psihologica, sa vada cat timp putem ramane calmi
UF ! Gata, m-am descarcat.
Multumesc pentru ca ma ascultati.
Zambarici (cam ofilit, dar inca rezista)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Anca felicitari din toata inima! O viata frumoasa si lunga sa aveti impreuna si sa va bucurati de fiecarte secunda a ei

Salviae , da' nerabdatoare mai esti Pai de unde crezi ca-mi veneau mie cuvintele astea, daca nu le-as fi trait?

Drum bun, licurici iubit!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Misha , nu ne mai fierbe si spune-ne ceva.
Cred ca ne-ai facut pe toate curioase, povesteste acum cat mai ai timp, cand va veni copilul n-ai sa mai intri curand, iar noi tot in ceata ramanem .

Iti doresc asteptare usoara (ma refer la zilele care ti-au mai ramas sa astepti pana iti vine puiutul)

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

anca- felicitari din toata inima, sa va bucurati de fata voastra pana la adanci batraneti , [bia]

misha- asteptam cu nerabdare sa ne spui toata povestea

manuelita-
offf prin cate trebuie si tu sa treci...iti doresc sa ai multa rabdare. ai fost de sarbatori la ea?

Miha, mami fericita de Matei (16.01.2008) , Laura (30.09.1997) si 19+ de
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday07 spune:

Citat:
Pai de unde crezi ca-mi veneau mie cuvintele astea, daca nu le-as fi trait?

Si-am vrut eu sa spun ca nu prea seamana textul cu pricina a fictiune!

Misha, daca nu poti sa ne povestesti inca noi incercam sa intelegem si sa mai avem rabdare ... dar nu uita insa ca pe toata lumea roade curiozitatea de mamici adoptive

Mergi la inceput