*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (241)
Raspunsuri - Pagina 20
nicol_conte spune:
Recunosc ca am citit pe diagonala, ca ati scris cam multicel azi, dar n-am ratat pozele cu Rebe de Clau care are 2 palarii(rosie si roz) si pe care o da Razva in leagan- ce dragut
...
Am vazut si poze de Ariel care acum 6 ani si acum 1 an pe vremea asta era in travaliu- foarte misto le-ai facut, mami, bineinteles ca protagonistii sunt esenta!
Nu's ce naiba am mai citit, stiu ca m-am ras nitel de voi, iar acum am deschis si eu la hoteluri si wc-uri.
Oricum tre sa fug sa invat nitel ca maine am prima testare scrisa la anatomia unghiei(urasc partea asta cu teoria, dar n-a tinut decat o zi) si vreau sa iau nota mare.
Fetele le-am lasat la mama in seara asta.
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
gbutucica spune:
Din ciclul "nu am fost si nu cred ca ma mai fac normala":
Am facut fasole batuta cu "ceva"', dar nu asta-i important, ci faptul ca in loc sa pasez fasolea cu mixerul , blenderul sau masina de tocat ( ceva mai modern asa)am facut-o cu zdrobitorul de usturoi.
de ce ? asa am avut chef.......ma dor mainile de mor si spatele , da am fasole batuta.eeeeee. Femeie normala is io??? acu ziceti voi.
Cum nu mai am multe de zis s se apropie pagina 20 va pup va doresc noapte buna , somn usor, 
Ariel maine sa ai o nastere usoara bre
Giani ..
Mamica de ANDREI
,....www.onetruemedia.com/shared?p=868ef2570ead8ee3ba29d3&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url u " target="_blank">uite ce am facut anul trecut

mimonix spune:
Bai nene
Baiatul meu azi a mancat doar 500 ml lapte cu cereale si fructele cu branza ...si vreo 3 biscuiti d-aia de la Nestle...i-am facut carne si vita cu piure, n-a vrut
I-am facut un sos de rosii cu usturoi si am pus peste piureul cu vita...n-a vrut
...i-am facut mamaliga cu branza si samantana si ou...n-a vrut
Am pus in borcane si mamaliga si piureul si am plecat cu ele in parc , ca poate la aer il trozneste foamea ...n-a vrut
Deci de la ora 14 la ora 22 n-a mancat decat 3 biscuiti
Eu nu mai pot cu nervii
Si cand va aud cate mamaligi, paste, gris , ciorbe mananca copiii vostri mor de ciuda 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea