Am o problema cu anticonceptionalele..
Iau Logest de mai multi ani si in pauza de 7 zile, am niste migrene groaznice cre nu-mi trec cu nici un analgezic.. Ce alte antconceptionale as puta lua? (N-as vrea totusi nici sa ma ingras..)
Raspunsuri
popescudora spune:
Am inteles ca ar fi bune si fara efecte secundare Yasmine, dar sunt ceva mai scumpe. Vorbeste si cu medicul ginecolog. Pastilele astea au efecte diferite de la om la om. Eu de exemplu cu Logest m-am ingrasat si n-am mai dat jos nici pana in ziua de azi.
POZE
szivarvany spune:
O vizita la medicul ginecolog este obligatorie, doar el iti va putea prescrie alt anticonceptional.
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
celesta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ral.image Iau Logest de mai multi ani si in pauza de 7 zile, am niste migrene groaznice cre nu-mi trec cu nici un analgezic.. Ce alte antconceptionale as puta lua? (N-as vrea totusi nici sa ma ingras..) |
Din pacate toate anticonceptionalele ingrasa, la inceput nu se vroia recunosterea acestui fapt, acum se admite si scrie si pe prospect ca POSIBIL sa dea crestere in greutate... Acum cum ti-o fi norocul, sunt si cazuri in care femeile nu s-au ingrasat.
Insa partea cu migrenele nu e de glumit. Mergi la medicul ginecolog pt un set de analize si sa-ti recomande altceva...
Eu am luat cativa ani anticonceptionale, inclusiv Logest (toate la recomandarea medicului) insa la un moment dat nu am mai suportat de nici unele, le vomam... Asa ca au admis ca mie nu mi se potrivesc si gata, end of story...
Mult succes!
„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele”
adarius spune:
da in loc de logest poti lua yasmine,iar pe prospect la ele scrie ca sunt singurele care nu ingrasa,nu am acum un prospect sa-ti scriu exact,dar eu de cand le iau nu am avut probleme,dar depinde si de organism.Nu stiu cat e logestul,dar da yasminul mai ales acum sa scumpit fiind adus de dincolo,35lei.Iar cu migrenele poate ar trebui sa mergi la medic sa intrebi.Cunosc persoane care daca nu gaseste logest ia yasmine.
andru_mami spune:
buna!
si eu iau yasmine de 1.4 luni si ma simt f bine in conditiile in care le-am luat fara recomandare de la medic;dar vreau sa va spun ca nu mai am dureri la cicu deloc ceea ce inainte ma chinuiam ingrozitor,nu ma mai tine nici asa mult,acum ciclul ma tine 3-4 zile,stiu sigur cand imi vine,nu m-am ingrasat decat vreo 2 kg dar nu bag mana in foc ca de la ele pt ca sunt o fire pofticioasa si nu prea ma abtin asa usor.nu ma doare nici capul,nici sanii,m-am inteles f bine cu ele,plus ca le iau timp de 3 saptamani iar a 4-a sapt in ziua de joi imi vine ciclul,e floare la ureche.DE ANDREI
miki-miki spune:
citat din mesajul lui ral.image Iau Logest de mai multi ani si in pauza de 7 zile, am niste migrene groaznice cre nu-mi trec cu nici un analgezic.. Ce alte antconceptionale as puta lua? (N-as vrea totusi nici sa ma ingras..) |
Nu vreau sa te sperii dar pb ta e f f serioasa, urgent un control la hematologie. Sunt unele persoane predispuse genetic la coagularea sangelui si au interdictie totala la anticonceptionale. Cred ca de aceea te doare capul, iti tb un tratam cu anticoagulanti.
Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!
andru_mami spune:
vroiam sa va intreb ceva fetelor-stiti cumva cat trebuie sa astept sa raman insarcinata dupa intreruperea anticonceptionalelor?
Lorikay spune:
Eu am facut o intoleranta la Logest cu cativa ani in urma (aveam un fel de sangerare ininte de a termina folia). Am fost la medic si mi-a spus sa incerc altele dar am renuntat deoarece vroiam bebe. Dupa nastere mi-a recomandat Karissa si pana acum e ok.
Eu nu m-am ingrasat niciodata de la anticonceptionale.
andru_mami: sunt medici care nu recomanda pauza dupa anticonceptionale si medici care spun sa folosesti alta metoda 1-2 luni. Eu am preferat varianta a doua, mi s-a parut mai sigura.
denizel spune:
Ral.image, migrenele sunt efecte secundare ale pilulelor contraceptive. Chiar scrie in prospect ca, in cazul in care apar migrene sau se modifica cele pe care le aveai, trebuie consultat medicul.
As zice sa nu lasi chestia asta nerezolvata, pentru ca eu am patit-o: de la migrene suportabile (adica, puteam sa merg la serviciu cand le aveam), care ma tineau vreo 6-8 ore, am ajuns la migrene care ma tineau 3 zile!! si care ma obligau sa stau numai in pat .
La vreo cateva luni de la intreruperea contraceptivelor, a inceput sa scada si intensitatea atacului migrenos.Cel putin acum, de cand am descoperit Imigranul, pot spune ca nu mai sufar din pricina lor :).
didi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miki-miki
Nu vreau sa te sperii dar pb ta e f f serioasa, urgent un control la hematologie. Sunt unele persoane predispuse genetic la coagularea sangelui si au interdictie totala la anticonceptionale. Cred ca de aceea te doare capul, iti tb un tratam cu anticoagulanti. Miki Anul asta pun de-un pui DOAMNE AJUTA!! |
Intr-adevar, mie ginecologul mi-a recomandat sa iau anticonceptionalele cu un antitrombotic. Asta de acum vreo 2 ani. Le luam impreuna. Mi-a zis ca asta e ultima descoperire vis-a-vis de pastile..