AZOOSPERMIE - cap 30
Raspunsuri - Pagina 9
andrabirni spune:
Ura............am dat de d-na dr.I-am spus pe scurt diagnosticul si a zis sa o sun duminica dimineata sa vada cand ne programeaza pentru luni.S-ar putea sa aiba luni dimineata o punctie.Mi-a mai zis ca ieri s-a intors....de unde, nici nu am avut curaj sa o intreb.
.
Pisix, ai grija de bb.Suntem ca niste moase pentru el.

Nusy, la fel.
Alexia, asculta sfaturile lui Pisix.Are dreptate.Nu o sa gasesti nicio vindecare pentru azoo, cauze fara rezolvare da.Singura solutie e FIV-ICSI-Biopsie.Crede-ne ca toate am luat drumul tau.Noi am incercat diverse naturiste o perioada, din pacate nu au avut efect.Am fost la Medsana, la Soare, la Damian.
Va pup, va voi tine la curent.

pisix spune:
Anunt : hei fetele am fost azi la eco si l-am vazut pe bebe ... i-am auzit si inimioara, a fost sublim !
L-am vazut si pe bebe 2 insa dr a zis ca s-a oprit din evolutie.
Poate sunt nebuna, dar eu inca sper si la el, totusi ...
goss76 spune:
Andrabirni,
ma bucur ca ai intrat in linie dreapta. Sa ne tii la curent cu se intampla.
Anita , da si sotul meu are azoospermie obstructiva. Daca citesti pe prima pagina la reusite inainte de Pisix sunt eu si ai linkuri la raspunsul meu cu privire la prima tesa facuta la Sabyc si la reusita mea cu Fiv-ul facut in Israel( draguta de April le-a pus foarte frumos acolo). Acolo sunt preturile si cateva detalii. Cat despre preturile din Romania trebuie sa o intrebam pe Andrabirni.
Pisix ma bucur ca ai venit fericita de la eco si ai descoperit ca ai un luptator in burtica. Hai pune-l si pe el la semnatura impreuna cu varsta sarcinii.
Pupici,
Heleny
17+

Sarcina ICSI+TESA in Israel cu Dr. Dov Feldberg din cauza de azoospermie
Transfer embrioni in 16 Ianuarie 2009
Data nastere septembrie 2009
jesika spune:
| Citat: |
anita - teoretic se poate opera ...practic operatia e riscanta, nu ofera nici o garantie de reusita si chiar daca sunt rezultate, sunt de termen scurt (doua saptamani parca) |
Hristos a inviat !
Au trecut 6 luni de la operatia sotului meu si are spermatozoizi in ejaculat. E adevarat ca sint inca putini, dar inainte de operatie a avut 4 spermograme cu 0 pe linie.
Si nu are cum sa fie rezultatul pe termen scurt - ''doua saptamani parca'' - pt. ca in primul rand nu ai cum sa afli asa ceva atita vreme cit contactul sexual este interzis 3-4 saptamani dupa operatie.
Pisix sa te tina Dumnezeu sanatoasa si sa va cresteti copilul, frumos.
1+1=3 sau 4, de ce nu ...
Doamne ajuta !
dear_bambie spune:
Pisix
, felicitari din toata inima, pentru micul luptator si pentru inimioara! Imi pare rau pentru cel de al doilea bebe, cuvintele sunt de prisos.
Iti doresc o sarcina usoara , la termen si un bebe sanatos si papacios!
Cum spunea si Goss76 pune-l si pe bebe la semnatura impreuna cu varsta sarcinii.
Fetelor, care sunteti la inceput de drum, nu va pierdeti speranta, veti reusii, fiti sigure!!!. Uitati-va ,la noi cele care am reusit, stim ca este un drum greu cu multe obstacole, dar nu va pierdeti credinta! Va
si va doresc sa vi se implineasca dorinta cea mai mare: un copilas sanatos sau doi copilasi sanatosi!
8+

comorile mele
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
bytzi spune:
Pisix,felicitari pt bebe
ella,nu ai mai trecut pe la noi cu rezultatul dupa IA ...
eu am facut miercuri cea de-a 6 inseminare,cu un folicul de 25mm in z9(stimulare de data aceasta cu closty),sper sa ma ajute dumnezeu sa fie bine....
doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
anes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisix Anunt : hei fetele am fost azi la eco si l-am vazut pe bebe ... i-am auzit si inimioara, a fost sublim ! L-am vazut si pe bebe 2 insa dr a zis ca s-a oprit din evolutie. Poate sunt nebuna, dar eu inca sper si la el, totusi ... |
Nu-i asa?
Cate saptamani are? Ce data probabila a nasterii ai? Felicitari pt. BB luptator! La cate dezamagiri ai avut tu pisix, meriti acest bb cu prisosinta!

Nu te mai gandi la BB 2! Sa ajunga nr. 1 la termen si sa ai o nastere usoara!

http://community.webshots.com/user/anes74
Mami de
Remus , o minune!(10.10.2008)
andrabirni spune:
Pisix,super clipe,
emotii!!!

Goss
, am intrebat-o la telefon pe tipa de se ocupa de programari la Genesys si mi-a spus ca FIV-ICSI 2500 euro.Mai multe nu stia si a zis sa vb cu d-na dr Matei.Dar numai pe marti va pot da detalii.

Jesika, ne poti povesti mai multe despre operatie, rezultate, unde ce si cum?
Nusy, ce faceti?Bb e bine?

Miki, ce mai faci?
Dear Bambie, Fireyes, Bytzi,Anita , Jesika