AZOOSPERMIE - cap 30

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Fetelor mai intru si eu si scriu cu o mana - in cealalta il tin pe bb la alaptat.

Nusy - gynipral pt. contractii nedureroase? Eu stiu ca am luat no-spa si magne B6 la greu in aceeasi perioada si la fel ca si la tine mi se intarea burtica uneori mai ales seara. Eu n-as lua ... si o pastila intreaga - asa stiu si eu ca da tahicardie ...

Fetelor va tin pumnii. Ma bucur nespus pt. Pisix.

Cami Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Andra,Miki:

Amzulica: te , mersi mult de sfaturi...intr-adevar ma simt nasol cam 2 ore dupa ce il iau( tremor, tahicardie),apoi imi trece...am sa vad cum fac,in functie de cum reactionez pe mai departe...

Nusy 31+ Ingrid Cristiana

A.M.R. 8 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madibabi spune:

Citat:
citat din mesajul lui andrabirni

Madibabi, ne poti da amanunte?Cam cati gigei i-a gasit sotului?De ce i-ati congelat?

Buna,
si scuze ca nu am raspuns pana acu ,dar am fost plecata din localitate.Sincer nu stiu cat gigei am congelat dar sotul a facut operatie la Fundeni,in dec2008 ,i-am congelat la Genesys la dr.Matei.Dupa ce fac analizele pt.FIV merg la dr.Tutuanru si Dr.Matei cu rezultatele si cred ca o sa-mi prescrie tratamentul pt.Fiv,Sotul are 30 de ani si ne am decis sa fc.Fiv CHIAR DACA ESTE COSTISITOR.

Urmeaza cineva acum FIV CU dr.Tutunaru si Dr.Matei la GENESYS?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Madibabi,scuze ca nu prea mai retin povestea ta.Cand i-a congelat sotului tai gigeii?Inainte de operatie sau dupa?Si ce operatie a facut?
Nusy, abia astept sa treaca cele 8 sapt. si sa te vedem mamica.
Pisix, ce ne mai spui?Esti bine?La eco cand mai mergi?Mai baga nasucul pe la noi...
Miki, hai ca trebuie sa urmam si noi.
Copilutzu, ce mai faci?
Goss, sa ai grija de bb.
April, Bytzi, Dear Bambie, Anita, Amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Miki, m-am uitat si eu dupa un castan inflorit, dar n-am vazut! Remus este o minune de copil...este tot ce iti poti dori! Daca mai fac unul , vreau sa semene cu el (comportamental si fiziologic vorbind). Papa bine, doarme bine toata noaptea, este f. vesel si sociabil, ia bine in greutate si inaltime, este "istet", este sanatos.
Am pus poze la semnatura!

Amzulica, mama, te felicit ca alaptezi! Bravo! Si eu primesc felicitari de la dr. de fiecare data cand mergem la vaccin. Acu` productia s-a diminuat dar 6 luni si ceva i-am dat lapticul meu.

pisix, nu te-ai inscris ica la odisee? hai curaj!

Pupici si pumni stransi pt. toate fetele!

http://community.webshots.com/user/annes06

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Anes – chiar ca ai o comoara de bebe ! sa-ti traiasca !!!
Nu, incaz nu am indraznit la odisee, tot timpul zic :dupa urmatoara eco, sa fiu sigura ca e ok. Insa uite tot aman. Cred ca de vina e faptul ca ma sperie destul de rau, se pierd sarcini intr-o veselie si eu vreau sa raman optimista
Andra – eu sunt bine, da … nu prea ma chinuie vreun symptom anume asa ca merge totul minunat. Of abia saptamana viitoare merg la eco dar simt ca nu mai am rabdare. Eu sa stii ca imi bag tot timpul nasucul pe-aici dar nu scriu mereu
Tu ? esti cu motoarele turate la maxim ?
Madibabi – felicitari, e mare lucru ca aveti o rezerva acolo.
Nusy – vai vai vai, déjà ai intrat in AMR ?... Cred ca nu mai poti de nerabdare
Amzulica – of, da-ti dai seama ce ma mai bucur eu ???
Miki – ce sa fac si eu … ma bucur in continuu, uneori ma mai si sperii ca … nu mai simt nimic, etc. Oricum, am inceput sa simt ca ma strang blugii la burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Buna dimineata fetelor
am fost la eco la Iosup si se pare ca acea fomatiune de care va spuneam este o tumora . un lucru bun este ca nu are alta natura , ci doar trebuie scoasa (ocupa 3/4 din testicolul stang)
M-am gandit a in momentul operatiei sa ii faca si biopsia aceea testiculara ...voi ce parere aveti ? este ok sa facem un fel de 2 in 1 ?
o sa ajungem saptamana asta si la doc sa vedem si el ce zice, si de asta va intreb daca este ok ce as vrea sa ii propun .
Va pupacesc pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Pisix, sunt cu motoarele la maxim.Azi am sunat la clinica si inca nu mi se confirmase programarea.Aceste mici neconcordante ma macina foarte mult.Dar sunt optimista, rabdatoare si trebuie sa reusesc.Ai grija de bb si poti fi mai increzatoare ca totul va fi bine, deci, la odisee cu tine.
Anes, sa-ti traiasca Remus, sanatos so voinic!!!
Nusy, Miki,Anita, April, Bytzi, Dear Bambie, Goss, Amzulica, Copilutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

andra - nimic din ce e bun nu se obtine usor

La multi ani pentru NUSY, fetelor e momentul sa inceapa o petrecere virtuala, unde-i miki sa-mi tina isonul ????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

vin si eu la petrecere
La multi ani!Nusysa fii sanatoasa si multe bucurii alaturi de cei dragi

doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput