FIV 220
Raspunsuri - Pagina 22
ellanik spune:
Sa aveti un Paste linistit, cu impacare sufleteasca , cu iubire si cu credinta ca cea mai mare dorinta se va indeplini: aceea de a avea un copil.Doamne ajuta-ne pe toti !

Oare voi fi si eu vreodata mamica?Siiiiigur ca da!
andicu spune:
Christos a Inviat! Sa aveti un Paste fericit,bogat, linistit si plin de lumina in suflete si in casa!

Mami de
Filip Gabriel (27/06/2007)www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc
Bazar pentru Mihaita
Delia21 spune:
ADEVARAT C-A INVIAT andicule!
Sarbatori fericite si implinirea dorintelor cat de curand,dorim la toate fetele si noi.Claudia79,pup fata,...si ocoleste amaraciunea pe cat poti,straduieste-te!Ma bucur ca nu vrei sa te inveninezi,meriti tot respectul pentru asta!Si daca cumnata are 38 de ani,..si tu ai 30 ca si mine,...pai in 8 ani,...la varsta ei ai tot timpul din lume sa devi mamica.Capul sus si gandeste pozitiv si bucura-te de viata!MOana,tare ma bucur ca scrii

.Si ma rog la doamne-doamne sa treaca repede timpul si sa citesc cat de fericita esti cu bebe mic si sanatos,...si sa va admir minunea din poze la timpul respectiv
.Cate saptamani ai acum?Te pup si sunt sufleteste alaturi de tine in incercarea asta mare si cu premiu inestimabil
....la sfarsit.
claudia79 spune:
Sarbatori Fericite, fetelor!
Delia, mda cam asa ar fi teoretic, dar ea ea ramas din prima la 38 de ani dupa ce a mai facut avorturi ca avut multi la viata ei, eu ma chinui de la 20 fiind de atunci cu al meu doar...dar mi-am mai revenit, a fost greu sa vad bebelusul prima data, acuma ma bucur cand o vad pe fetita este o minune oricum ar fi planificata sau nu.
ma pregatesc sa ma duc la Inviere la bierica Sf Dumitru la strada 89. ne vedem?:))
Paste Fericit si mai ales Linistit!
alsima spune:
Un Pasti Fericit, va doresc tuturor, cu caldura in inima si lumina in suflet!!!!
Sa ne ajute Dumnezeu pe toate, ca urmatorul Pasti sa nu mai fim singure si locul gol din inima noastra sa poarte un NUME!!!!
Pupici tuturor!!!

Luna MAI e luna MEA!!! :)
delfi spune:
SARBATORI FERICITE , UN PASTE PLIN DE BUCURII SI SA VA ADUCA NUMAI VESTI BUNE TUTUROR 

Mona mamica fericita de
Alexandru Luca si
Cristian Matei
oanademunck spune:

Paste fericit dragelor cu bucurii de suflet si indeplinirea celor mai arzatoare vise!
Dana_bebe spune:
Paste fericit si multa credinta in Dumnezeu - la momentul potrivit EL ne va ajuta sa ne implinim visul!
asa cum grijile ne unesc sa ne uneasca si bucuria visului implinit
Hristos a inviat!
Bianca B spune:
Paste fericit!
Fie ca nasterea Domnului Iisus Hristos sa renasca sperantele in sufletele voastre si sa va implineasca dorinta cea mai arzatoare, aceea de a avea un copilas. Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/35135644@N08/?savedsettings=3253387726#photo3253387726" target="_blank">David, copilul nostru mult iubit
Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
iana_mari spune:
HRISTOS A INVIAT!!!
Fetelor azi am inceput pt. a treia oara tratamentul FIV.
Am avut oaresce emotie la prima injectie si chiar m-a durut
.
Ioanatugs,Blanche,Mami-vreau multumesc de urari si D-zeu sa va daruiasca ceea ce va doriti cat mai curand.

Multa sanatate la toate fetele!