Sunt amanta (3)
Raspunsuri - Pagina 40
danielag spune:
Conchita, te contrazici. Acum cateva posturi ziceai:
Citat: |
ce treaba a avut ea sa se bage in casatoria aluia? cu ce i-a gresit nevasta aluia de a avut inima sa-i provoace suferinta??? bineinteles ca nu i-as fi spus. nu e treaba mea sa-i spun! sa-i spuna el. |
Acum spui ca trebuia sa ii spuna cand a aflat. Pai ori putea sa se bage in casatoria lui, ori ba?
Care e de fapt oful tau? Eu nu vad unde a gresit Happy. Daca s-ar intampla, io as vrea sa stiu. Indiferent de unde ar veni chestia asta.
anyella spune:
Conchita,daca omul de linga mine are scolioza/cifoza...il ajut eu sa isi indrepte coloana vertebrala.Altfel nu cred ca poate trai linga mine.O zi,o noapte.Nu traieste linga mine ( :
Eu am fost mintita si am mintit la rindul meu.La 21 de ani.Ce am realizat.Ani din tineretea mea dusi.Si cind mi-am recunoscut vina,m-am simtit eliberata.Cu ce pret? Suferinta celui de linga mine.
S-a intors roata,s-a invirtit.Nu ma mai descarc eu ca sa incarc omul de alaturi.Eu sa ma simt eliberata,curata iar cel de linga mine plin de demoni.Am invatat din greselile tineretii,pe care toti le facem.
Deci:
1. Nu mai am 21 de ani.
2. Daca i-as mai avea,as proceda ca Happy.
Tashi
conchita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danielag Conchita, te contrazici. Acum cateva posturi ziceai:
Acum spui ca trebuia sa ii spuna cand a aflat. Pai ori putea sa se bage in casatoria lui, ori ba? Care e de fapt oful tau? Eu nu vad unde a gresit Happy. Daca s-ar intampla, io as vrea sa stiu. Indiferent de unde ar veni chestia asta. |
nu am spus ca trebuia sa-i spuna cand a aflat, ci ca nu i-a spus cand a aflat - ca sa justifice argumentele voastre a posteriori despre "solidaritate".
zepellina spune:
va citesc incontinuu, si mi-am adus aminte cum eram eu la 20 ani. Am plecat la facultate unde am avut numai anturaj de varsta mea si la primul serviciu eram cea mai tanara( mult), zambeam incontinuu, vesela, toata lumea era perfecta. Aveam de dat un raport si astfel tineam legatura cu directorii de departamente. Fara exceptie, toti mi-au facut avansuri (casatoriti si cu copii maricei).
Eu...batuta in cap, ca imi venea la inceput sa le zic "saru-mana" , ca la tata.Apoi eram socata, bulversata ...m-am mai jucat cu unul din ei, dat nu m-am intalnit niciodata cu vreunul.
Intrebarea mea: Cum educ fetita, ii povestesc ca exista chiar foarte des niste mosi frustrati care iti pot face avansuri? Bineinteles si sa nu le accepte....Sau, cum am fost eu, o las sa creada ca oamenii sunt buni si aproape perfecti?
Oricum , eram tare ametita la varsta aia...
danielag spune:
citat din mesajul lui conchita nu am spus ca trebuia sa-i spuna cand a aflat, ci ca nu i-a spus cand a aflat - ca sa justifice argumentele voastre a posteriori despre "solidaritate". |
Pai inseamna ca nu vorbim de acelasi lucru. Happy a zis ca n-a facut-o din solidaritate, a facut chestia asta pentru ca vroia sa se termine, omul o hartuia. Tu ai spus ca ea n-avea drept sa ii provoace suferinta sotiei. Iar noi ti-am zis ca nu toata lumea vede (prin prisma sotiei) ca asta ar fi fost un lucru rau. Mai bine sa stii adevarul, decat sa traiesti in minciuna. Uite, si Yasmine zice ca ar prefera sa stie. Asta nu inseamna ca suntem nesimtitoare si nu ne iubim barbatii de langa noi , dar noi am prefera sa stim. Deci argumentului tau cum ca Happy i-a produs cu buna stiinta suferinta sotiei (si fara sa aibe acest drept), noi i-am adus contraargumentul ca noi am prefera sa stim. Din punctul meu de vedere Happy nu a gresit. Singurul care a gresit in povestea asta a fost el. Care a mintit de doua ori. Si pe Happy, si pe sotie.
Tu ce ai fi facut in locul lui Happy? Ca la politie nu te puteai duce, ca apoi era el inchis pentru hartuire sexuala. Si cum crezi ca ajungea domnu' acolo si sotia n-ar fi stiut nimic ? Da tu o solutie. Dar care sa stea in picioare. Nu ca ar fi trebuit sa se duca sa il parasca parintilor lui .
conchita spune:
citat din mesajul lui danielag Da tu o solutie. Dar care sa stea in picioare. |
iooo? nu-s de la ploiesti, da' as fi pus o mana pe tigaie, si alta pe facalet. si in dinti as fi tinut polonicu. iar intre picioare o sabie ninja! flacarile aferente din urechi, fum pe nas, sirena lui vasile roaita in gatlej. da' ma rog, ma mai cheama si alexandru macedon, aka sf. gheorghe, am fobie de noduri gordiene, asa ca aplic metoda kaput si drum bun la Urgenta, iubirea vietii mele, cu urarea de sper ca ai asigurare medicala corespunzatoare vatamarilor.
danielag spune:
Pai si in cazul asta erau sanse ca domnul in cauza sa ajuga tot in arest pentru hartuire (daca politia investiga ulterior; si asa ar trebui). Dupa mine nu e o solutie. Sau ce te faceai daca se intorcea roata si domnu' depunea plangere cum ca tu l-ai atacat pe nepusa masa, fara sa te cunoasca? Si Happy ti-a zis (da' cred ca tu ai citit pe sarite) ca ea nu avea definitivate actele. Oricum eu argumentez acu' de dragul argumentatiei cu tine, ca tot cred ca nu a facut ceva rau. Nu ea i-a provocat sotiei suferinta. El i-a provocat-o. Si cand s-a apucat de asta, trebuia sa se gandeasca ca sotia poate sa afle. Putea chiar ea sa-i vada impreuna. Riscurile meseriei (de Don Juan, se intelege).
conchita spune:
daniela, si eu tot de dragul tricotatului despic firul in patru. nu stiu ce-as fi facut ca amanta. dar asa, de pe margine, tot cred ca relatia dintre amanta si sot e strict problema astora. ca nu-s copii de gradinita, cand incepe paruiala sa se duca la to'asa educatoare, aka nevasta. ia uite ce mi-a facut nenea sotu', chm chm chm...
citesc o carte despre sclavia in america. sa vedeti aici adultere fortate sau nu dintre nevasta de sclav si stapanul de sclav. nevasta de stapan de sclav stiind tot si inchizand ochii cu gingasie...
danielag spune:
Pai eu ca sotie, cum zicea si Yasmine, as vrea sa stiu. Deci nu mi s-ar parea ca ar veni la mine ca la toa'sha educatoare. Poate mi se ia si mie valu' de pe ochi si vad daca mai pot face ceva, daca mai pot repara... Dar as stii. N-as trai in ignoranta. Ca doar nu e colegu' de serviciu despre care imi spune un subaltern ca nu poate lucra cu el ca e prea ciufut... Ce naiba... e omul de langa mine.
conchita spune:
citat din mesajul lui danielag Pai eu ca sotie, cum zicea si Yasmine, as vrea sa stiu. Deci nu mi s-ar parea ca ar veni la mine ca la toa'sha educatoare. Poate mi se ia si mie valu' de pe ochi si vad daca mai pot face ceva, daca mai pot repara... Dar as stii. N-as trai in ignoranta. Ca doar nu e colegu' de serviciu despre care imi spune un subaltern ca nu poate lucra cu el ca e prea ciufut... Ce naiba... e omul de langa mine. |
sa-mi spuna el daca e ceva serios si se lasa cu divort. altfel, sa scrie in jurnalul intim, nu ma intereseaza, daca e doar o aventura...
de fapt, nici nu stiu de ce ma pronunt la topic, nu sunt in situatie si nici n-am fost...ma-ntorc la sclavia mea.