Sunt amanta (3)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zepellina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Happy_in_TO

Dragele babei din experienta va spun ca in fata mortii sintem cu totii egali, greselile se iarta si deja toate intra in alta dimensiune, mai mare decit ne putem inchipui, mai mare decit noi si decit intelegerea noastra. Intr-un fel eu cred ca ne tragem unii altora polite karmice pina intelegem ca ceea ce cautam este de fapt dragostea fata de Creator (ia uite o sa spuneti... a luat-o fata razna!)

Nu am putut sa nu plang. Felicitari pentru caracterul tau !
Pe mine m-a ajutat povestea ta, imi da putere sa merg mai departe.
Esti extraordinara!

Formalhauti, am patit si eu acelasi lucru cu "prietena mea". Ea a incercat de mai multe ori sa se "dea" la pritenul meu de atunci. Prima oara nici nu am crezut, dar in final s-a dovedit. Si acum, dupa multi ani mai sunt inttrebata de "prietena mea". Eram mereu impreuna.

Acum , o fi si vreo problema la mine. Pe langa incredere maxima, nu imi pot imagina "nesimtirea" si lipsa de caracter cu care unii merg inaite mandrii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

dov

acu ca mi-am adus aminte, fac astia reclama la greu la un film ce urmeaza sa apara: http://www.imdb.com/title/tt1198138/
Obsessed.
Asta e un film pe care sigur am sa il cumpar!

Emma Invinge cancerul! Inaltam ruga fierbinte miercuri, 25 martie, ora 12 ora Romaniei, ora 6am ora Canadei!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Happy . Esti de o calitate rara.

Daca mi-as schimba parerea despre prietena dupa ce am admirat-o pana in maduva oaselor si ea s-a culcat cu al meu?

Hmmmm. Poate doar pentru moralitatea ei. Zic asta pentru ca am cunoscut candva o fata nu pot spune ca eram prietene bune, eu asa credeam dar apoi mi-a inselat asteptarile. Era fata asta superba, frumoasa de pica, desteapta cum nu credeam ca exista, culta... ce mai mi-as fi dorit sa pot sa fiu asa. O admiram insa am devenit rivale intr-o conjunctura idioata in care ea a procedat gresit rau. Cert e ca si acum cand imi aduc aminte de ea tot admiratie simt desi si un soi de dezamagire in urma evenimentelor.

Probabil ca fiind vorba de al meu sot as fi mai mult decat dezamagita de ea insa tot i-as recunoaste meritele caci asta mi-e firea.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Acum am terminat de citit povestea lui Happy.

Eu nu plang usor, dar si cand o fac....

Happy, ca altceva nu stiu ce sa zic..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Happy, , esti extraordinara.
Normal ca am plans...

la intrebarea daca amanta sotului ar fi tocmai cea mai buna prietena a mea... cum as reactiona?
Cred ca prost, foarte prost. Inseamna ca am pierdut doi oameni pe care ii respect si iubesc, de-odata!
Daca o orecare tertza ar putea spune, n-am stiut, m-a aburit, intai m-am indragostit... apoi am aflat ca e casatorit... treaca mearga... asta e (o fi, n-o fi asa) duceti-va si asta e.

Dar prietena mea, care ma cunoaste, imi stie problemele casniciei, copiilor, vietii... sa se indragosteasca ea subit de sotul meu, pe care il cunoaste... cam de cand il cunosc si eu... hmmmm...
dureros, dureros....
Denota lipsa de respect, ceea ce intre prieteni de suflet nu se face. Macar sa aiba curajul sa spuna inainte. Uite-asa, noi vrem sa fim impreuna... si nici asa nu cred ca as putea intelege. Brrrr...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

Olgule,te rog.Daca poti.Ataseaza postarea lui Happy la inceput de capitol.Cu bold daca se poate.

Daca "copiii", iepurasi de Playboy sau inocenti trebuie sa citeasca ceva,aceasta postare trebuie citita .

Tashi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenyy spune:

Happy,nu am cuvinte...oricat as incerca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Happy mai emotionat teribil. pt tine. O adevarata FEMEIE!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Citat:
citat din mesajul lui maru
si totusi, revin la sacaiala mea, daca va vine cu picioarele inainte dupa o tradare/amantalac rasunator, ce faceti? ce ati face?Emma Invinge cancerul! Inaltam ruga fierbinte miercuri, 25 martie, ora 12 ora Romaniei, ora 6am ora Canadei!Doamne'ajuta! http://maru-incotro.blogspot.com/
Exemplu clar a fost pe forumul nostru. Stiti povestea Alyssei, nu? Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Citat:
citat din mesajul lui YasmineDaca partea financiara e numai a ta, ca femeie, asa cum a fost la mine, exista modalitati foarte bune de a o proteja, mai ales atunci cind ai copii si copiii raman la tine evident. Uite, eu l-am cunoscut pe primul meu sot in facultate, eu studenta, el student de colegiu, ne-am casatorit in anul 5 de facultate. Am luat-o amandoi de la ZERO. Am muncit de ne-am spetit, el cot la cot cu mine, in doua joburi chiar. In momentul cind eu am deschis afacerea mea, el a lasat-o moale, sigur a fost si greseala mea, nu am protestat, s-a lasat de jobul sigur, si a deschis si el o afacere, care nu a mers. Nu aveam copii, caruta nu mergea, eu m-am indragostit de altcineva, si ma perpeleam, ca nu indrazneam sa ma despart, ca ma luasem cu el impotriva intregii lumi, dar, cind i-am spus ce ma macina, el a spus ca divortam, dupa 6 ani de casatorie si in total 10 ani impreuna. Am impartit cum s-a putut, adica eu am luat datoriile, pe care le aveam pt. afacerea mea, el a lichidat afacerea lui.El fericit, cu a doua sotie, au o fetita, le doresc din suflet numai bine.A doua relatie a mea, am disecat-o indelung la sectiunea asta de forum, nu mai conteaza, oricum am pastrat de aici tot datoriile care au ramas de restituit de la deschiderea afacerii plus datoriile pe casa cumparata cu al doilea sot, in schimb mi-a ramas si casa (nu pt. mult timp ca am pus-o in vanzare) si cel mai important cei doi copii, pt. care ma iau de gat cu oricine, si daca e sa mor, mor cu dintii in gatul alui care le vrea raul. Noroc ca mi-a dat omoru la numai un an jumate de la casatorie, ca daca dura mai mult, adica ceva ani buni, poate putea sa-mi ceara ceva, ca nu a fost de acord sa semnam un contract prenuptial, o fi stiut el de ce, dar n-a stiut ca o sa-l apuce asa de repede.Plecam acum pe un drum in patru, cu un barbat care a mai fost casatorit si el, dar nu are copii din prima casatorie, si am sentimentul ca de data asta va tine "forever". Dar daca va fi sa fie sa ne despartim, singurul motiv pt. care as putea sa-l urasc, va fi, ca vor suferi copiii mei, care nu au contact cu tatal natural, si l-au adoptat ca tata. Eu sunt mare, mie imi trece.>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie ChaplinCorinna, Andreas Noël, Yasmin Serena
Yasmine, iti stiu povestea cu al doilea sot de mult timp de aici de pe forum, prin multe ai mai trecut si tu! Si ma bucur ca nu te-ai ascuns de lume si uite iti vezi de viata ta incapatinata in continuare:) BravoVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput