Buna fetelor. Iata problema mea. Am luat 3 ani anticonceptionale. Acum ne-am hotarat sa mai facem un bebe. Cat timp trebuie sa nu mai iau anticonceptionale ca sa fac un copil sanatos.
Teoretic 3 luni, asa mi s-a spus mie si am tinut acea "pauza" folosind ca metoda contraceptiva prezervativul.
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
Din cate stiu eu e bine sa faci pauza cam 3 luni. Eu am ramas imediat ce le-am intrerupt (am luat 6 ani). Copilul a fost ok dar corpul meu nu era pregatit pt o sarcina (hormonal vorbesc) asa ca am facut injectii cu gravibinon.
Multumesc pentru raspunsuri. Eu auzisem ceva de genu 3 luni pentru un an, 6 luni daca am luat 2 si 9 luni daca am luat 3. Mi se pare cam mult timp 9 luni.
Eu am luat AC aproximativ 10 ani (cu o mica pauza in acest interval) iar cand ne-am hotarat sa avem bb, am facut o pauza de doua luni. Nu am avut probleme nici eu nici bb.
Citat: |
citat din mesajul lui TweetyGeo Buna fetelor. Iata problema mea. Am luat 3 ani anticonceptionale. Acum ne-am hotarat sa mai facem un bebe. Cat timp trebuie sa nu mai iau anticonceptionale ca sa fac un copil sanatos. |