Moldova se trezeste!!!!
Raspunsuri - Pagina 8
Edyna spune:
Afirmatia lui Voronin "un patriot nu ar face asemenea acte de vandalism", este la parerea mea una din cele mai lucide si corecte afirmatii facute de catre el candva.
Sint alaturi de toti moldovenii si consider ca detronarea regimului e scopul nostru major (scop pentru bunelul meu a luptat toata viata, as putea spune ca chiar si-a dedicat-o, dar asta e deja alta discutie) ... dar violenta naste violenta si sincer ni inteleg la ce ne ajuta faptul ca a fost distrusa cladirea Presedintiei si a Parlamentului (oare nu tot din banii publici a unei tari extrem de sarace v-or fi reparate???...
si aici un articol care mie mi s-a parut interesant
http://www.unimedia.md/?mod=news&id=10252
alina023 spune:
Edyna, te-ai gandit ca nu adevaratii patrioti au fost cei care au instigat si apelat la violenta? Te-ai gandit ca poate exact asta si-au dorit comunistii? Sa arate ca "huliganii" si "fascistii" sunt cei care ies acum in strada si nu patriotii?
Felicitari ROMANI!!! Ati demonstrat ca va pasa si ca nu ati fost sufocati! Piata Universitatii a fost asa cum o stiam!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
Emma INVINGE cancerul!
MamaElei spune:
Edyna, din pacate prea multe au permis politistii, prea usor au renuntat si s-au retras, nu au ripostat la aceste acte de violente... e foarte dubios si deja sincer nu mai stiu ce sa cred...
Edyna spune:
Exact asta am si spus alina 023 si parca asta se subintelege undeva si din articolul postat.
Iti multumesc pt subiect
doroti_5 spune:
De la ce s-a inceput sa se dea foc? de la acte si un pc, si sa vedeti ce o sa zica ca li s-a dat foc la multe acte, la calculatoare, si au pierdut informatie importanta. Cine a dt foc? un grup de tineri care erau acoperiti pe fata, ca teroristii, de ce ceilalti erau cu fata descoperita? si astea de ce se temeau sa nu-i recunoasca? oare nu fac parte din complotul pus la cale de aceeasi guvernare? ca nu le mai ajunge ceea ce au? se tem ca poporul pe cale pasnica vor obtine dreptate si se apuca ei sa faca faradelegi, ca sa incrimineze toate faptele astea altcuiva, ca sa inabuse poporul? Sunt niste idioti si criminali, carora nu le mai ajunge nimic. Au monopolizat tot, ajungem degraba in perioada Stalinista.
doroti_5 cu Tina si mamica de Nuta (12.05.2006)
Edyna spune:
MamaElei, stii cum au comentat acest lucru agentiile de stiri ruse?? Politia a primit ordin sa nu recurga la violente. De la cine??? Banuiesc ca de la comunisti, vedeti ce umani sint? Si protestatarii ce fac, ard, arunca cu pietre si arboreaza drapele ale unor tari straine...
women13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doroti_5 De la ce s-a inceput sa se dea foc? de la acte si un pc, si sa vedeti ce o sa zica ca li s-a dat foc la multe acte, la calculatoare, si au pierdut informatie importanta. Cine a dt foc? un grup de tineri care erau acoperiti pe fata, ca teroristii, de ce ceilalti erau cu fata descoperita? si astea de ce se temeau sa nu-i recunoasca? oare nu fac parte din complotul pus la cale de aceeasi guvernare? ca nu le mai ajunge ceea ce au? se tem ca poporul pe cale pasnica vor obtine dreptate si se apuca ei sa faca faradelegi, ca sa incrimineze toate faptele astea altcuiva, ca sa inabuse poporul? Sunt niste idioti si criminali, carora nu le mai ajunge nimic. Au monopolizat tot, ajungem degraba in perioada Stalinista. doroti_5 cu Tina si mamica de Nuta (12.05.2006) |
RASPUNDE LA TELEFON. TE SUN DE DOUA ZILE. MACAR SA ITI AUD VOCEA.
DUMNEZEU SA VA OCROTEASCA !!!
iileana spune:
De foarte rau augur mi se par:
- violentele si incendierile (stiu, stiu ca cel mai probabil au fost comise de provocatori, e un scenariu uzual) ;
- faptul ca observatorii straini considera ca alegerile au fost corecte (or fi fost???);
- lipsa unei organizatii-lider, ca partidele de opozitie vad ca s-au delimitat de toata povestea.
- invocarea ideii de "Basarabia-pamint romanesc"
P.S.
Ora 11:50: Ambasadorul Romaniei la Chisinau a fost declarat de autoritatile moldovene persona non-grata.
Ora 12:07: Republica Moldova anunta ca reintroduce vizele pentru cetatenii romani, anunta Mediafax.
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-5560817-video-fotogalerie-treia-revolta-chisinau-reuniune-urgenta-guvernului-moldovean.htm
alina023 spune:
La Chisinau este o liniste aparenta, dupa cum ma informeaza colegul meu moldovean. Se pare ca tinerii sunt fortati pe cat posibil sa stea cat mai departe de piata. Insa nu se vor lasa.
Ileana, observatorii nu stiu ce si cum au observat (si mai ales pentru cine). Cert este ca pe listele cu votanti au fost foarte multe persoane decedate. Si asta este o singura metoda despre stiu eu. Dar cate-or mai fi fost...
Cat despre lipsa unei organizatii lider bine structurata si cu scopuri bine determinate...sper sa-si dea si ei seama cata nevoie au de asa ceva si sa se gaseasca oamenii care sa-si asume raspunderea pentru asta.
Ideea unirii nu avea cum sa lipseasca. Si a fost promovata zilele astea de doua grupuri: comunistii (in scop de atac la adresa Romaniei si punerea in carca unionistilor a tot ceea ce se intampla si urmeaza sa se mai intample) si idealistii (care spera intr-o asemenea evolutie a evenimentelor....lucru ce nu va fi permis, asta e clar!).
Sa vedem ce va fi. Cert este ca lucrurile nu se vor opri aici. Sper doar sa sufere cat mai putini oameni si sa se sfarseasca cu bine.
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
Emma INVINGE cancerul!
doroti_5 spune:
Banc de ultima ora:
Zboara in avion V. Voronin, Z. Greceanii si M. Lupu. Deodata se strica motorul, avionul incepe sa cada. Dar este numai o singura parasuta.
M. Lupu: - Propun sa organizam o votare secreta, cine castiga, acela va lua parasuta.
Castiga Voronin. Ia parasuta, le spune la toti "Adio" si sare din avion.
Z. Greceanii: - Da, democratia este democratie.
M. Lupu: - Eu numai un lucru nu pot intelege, cum a reusit sa ne intreaca cu 860 voturi?
Si mai este o hohma: Cica sta Rosca (presedintele Partidului Po****r Crestin, care a organizat de atitea ori mitinguri, si a mai organizat rapirea unui coleg de partid, si incriminat pe altii ca ar fi facuto, si care mai e si comunist pina in oase) aseara in fata tv si cica: Astai tineretul care lam crescut eu".
doroti_5 cu Tina si mamica de Nuta (12.05.2006)