Clopotei de ian-feb 2008 (206)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Jelimoni dar dece trebuia neaparat sa i-l lasi peste noapte? Mai ales ca inca suge? Asa intelege el sa-l iubeasca? Sa-l tina departe de tine cand e asa micutz?

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Jelimoni dar dece trebuia neaparat sa i-l lasi peste noapte? Mai ales ca inca suge? Asa intelege el sa-l iubeasca? Sa-l tina departe de tine cand e asa micutz?

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

pai initial am zis ca ramane peste noapte pt ca vroiam sa-l intarc si nu reuseam sa0i rezist si am ajuns la concluzia ca doar asa o pot face...si apoi asta e si programul de vizita..2 weekenduri pe luna sa stea la el...dar sigur nu rezist si deseara ma proptesc la el in usa si iau copilu si daca vrea sa-l ia maine dimineata sa mearga la plimbare etc..m-o vazut nervoasa si stresata si suparata si o cam facut misto de mine ca-s nebuna...habar n-are ce pot sa simt eu acum...

Mergi la inceput

off ca nu ma pot opri din plans...merg sa fac o baie poate ma mai linistesc si reusesc sa dorm putin...m-a sunat acum ca a adormi copilu de amiaza...tot e bine ca a reusit sa-i dea sa manance si sa adoarma...
revin mai tarziu cu poze,pusici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Doamne, Moni! Pai, ce inseamna asta? La varsta asta copilul trebuie sa stea cu tine, cu mama lui! Mai ales ca nu a stat niciodata asa de mult singur cu tatal lui! Tatal lui stie sa-i schimbe pampers, stie ce are voie sa pape, cand trebuie sa doarma si alte lucruri pe care le-ar fi stiut daca petreceau mai mult timp impreuna??? Nu stiu ce sa zic, dar mi se pare o chestie fortata din partea tatalui

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Dana draga de tine, imi pot doar imagina cat iti este de greu cu 3 pitici, dar stiu sigur ca-ti si creste inima cand ii vezi impreuna Sa-ti dea Dumnezeu putere, sanatate si rabdare ca sa poti sa te ocupi de toti strumfii tai! Aaa si trebuie sa-l dezveti pe Darius de patul tau (stiu ca stii, dar te "presez" si eu un pic, ca mai incolo e mult mai greu)!
Roli tre' sa dai de baut pt progresele lui Marc! Bravo, ai baiat mare!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

of Moni imi pare rau de supararile tale!
Stiu cum e cu lasatul cu altcineva, ca nici al meu nu a stat departe de mine mai mult de cateva ore. trebuie treptat sa se obisnuiasca si fara prezenta ta pe perioade scurte. Uite Milan nu vroia bibe decat de la mine, am inceput prin a sta Stefan sau mama langa mine cand il hraneam, apoi am inceput prin a i introduce eu bibe si dupa un minutel sa i-l tina cealalta persaona, apoi doar am stat langa ei, si in final stateam doar un pic la inceputul mesei si apoi plecam. Asa cred ca tb procedat si cu lasatul lui in alt loc fara tine. Iti trimit ganduri bune, sunt alaturi de tine , uf numai usor nu-ti e cu separararile asta.
Aaa, cu lapticul formula cum stati, il bea?

Sanatate multa tuturor clopoteilor bolnaviori, of Doamne ce pretioasa este sanatatea, constientizam parca mai mult dupa vesti ca cea de acum de pe DC.

Nu am cuvinte sa spun ceva despre coltul din stanga sus al paginii...

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Dana cred si eu ca esti obosita mami, dar mananca bine ca sa fiti in forma tu si bebe, si sper ca in curand sa va odihniti mai bine cu totii!

Kalosalina la multi ani fericiti !

Eladea imi pare tare rau de vestea proasta...

Shose mor dupa Iulia, cum continua ea numaratoarea, hihi. fetele

Mergi la inceput

Roxana(ginette) te pupic draga mea, Milan e si el un ghidus, se plimba prin casa incontinuu dar in parc numai cu funduletul in pietris ar sta, sa se joace cu galetusa si lopatele. Ii trimite pupicei Adelei si spera sa sa se revada curand in parc.

Fetelor ce mai fac Cretulinele? dati mi si mie link cu blogul ei, sau am o idee, o sa intru pe blogurile voastre si stiu ca aveti acolo link uri, sper ca a scris acolo.

Mergi la inceput

Shose nici tu nu mai ai link cu blogul

Gugu sper sa rezolvi problemuta cu ce ti au sugerat fetele. Si ai grija de burtica!

Mergi la inceput

ema da bea din bibe..si iti dai seama ca i-am dat totu in scris program ce sa-i faca etc,da tot sunt stresata, ca intr-un an si 3 luni nu i-a schimbat nici un pampers...bibe accepta robi de la oricine,numa cu dorul de mine si titzi e cam greu,sa vedem cum merge treaba daca nu merg si-l iau.
ma intind putin in pat,sunt mai linistita ca stiu ca-mi doarme bustean puiul.am pus si niste poze aici http://entertainment.webshots.com/album/570953495nBOvzz
pupici

Mergi la inceput