Problema delicata
Mai precis o menstruatie abundenta. De cand mi-am pus sterilet mi-e groaza de fiecare menstrutie. Ma tine cate o saptamana si trebuie sa merg la fiecare jumatate de ora la toaleta, este frustrant, mai ales la serviciu. Am facut la un moment dat tratament cu duphaston si parca am simtit o ameliorare, dar destul de mica. Orice imi e de folos, un ceai, un medicament, orice. Ma duc la dr. si iar imi da duphaston ... A mai venit si caldura acum...
Multumesc.
Raspunsuri
didi spune:
Pai, poate steriletul este problema.... Poate trebuie altul sau poate nu-l suporta organismul tau si trebuie scos. Parerea mea este sa mergi la alt dr ginecolog.
rory76 spune:
E intr-adevar abundenta, schimb la 1/2 de ora si o saptamana...e metroragie, ce mai! Trebuie sa mergi la medic, asa cum a zis si Didi, poate fi steriletul ala, eu pana l-am scos m-am tot chinuit asa...pe de alta parte eu intotdeauna am fost asa o sangeroasa, ca toate fetele din familie...si mie imi daduse duphaston medicul , dar nu prea l-am suportat, si cum nu mai luam, cum reaparea problema...asa ca am luat de la plafar Tinctura de zmeur, de la Plantextract, care la mine a facut minuni, sunt si io femeie normala, nu ma mai streseaza menstra asta asa tare...dar mergi intati la medic, sa vezi daca nu e alta problema, te rog eu!
Regula de aur pe care o aplic eu e: daca apare ceva diferit, schimbat, in organism trebuie sa mergi la un medic!
Sanatate!
"sky is the limit!"
sileriki spune:
Eu cum Alchemilla am reusit sa imi revin la normal
http://www.google.ro/search?q=alchemilla+picaturi&btnG=C%C4%83utare&hl=ro&rlz=1T4ADBR_enRO318RO320&sa=2
Sanatate
Alexa Ioana spune:
du'te la medic. va vedea medicul daca este vreo problema si iti va prescrie ce e necesar. nu te lua dupa tratamentele altora. nu te juca cu asta. nici macar daca'i vorba de ceaiuri. multa lume zice "pai is naturale, ce rau pot face???"
pot face foarte mult rau daca nu's administrate cum trebuie. pot actiona la nivel hormonal, si te poti trezi, Doamne fereste, cu probleme mari. mergi la medic !!!
rory76 spune:
Da, are dreptate AlexaIoana, de exemplu, tinctura aia pe care am luat-o eu, sora-mii nu i-a facut deloc bine, dimpotriva...pentru ca ea contine niste fitohormoni...
Trebuie intai sa vezi ce spune medicul, ce diagnostic iti pune.
Sanatate maxima!
"sky is the limit!"
ellinia spune:
Ce stiu sigur e ca e de la sterilet. Nu as vrea sa-l scot, asta e singurul neajuns, si nici sa trec pe pastile. Nici nu as vrea sa iau pastile de aiurea. De abia am fost la doctor, luna trecuta, poate o sa o schimb, sa nu primesc iar duphaston - in afara ca ma umple de cosuri, alr efect nu prea are.
didi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ellinia Ce stiu sigur e ca e de la sterilet. Nu as vrea sa-l scot, asta e singurul neajuns, si nici sa trec pe pastile. Nici nu as vrea sa iau pastile de aiurea. De abia am fost la doctor, luna trecuta, poate o sa o schimb, sa nu primesc iar duphaston - in afara ca ma umple de cosuri, alr efect nu prea are. |
Ce fel de sterilet este? Stiu ca sunt si ele de mai multe feluri..
ellinia spune:
E Cooper T, cam asta ar fi singurul lui neajuns. De altfel am si inteles ca sunt femei care pot suferi modificari ale menstruatiei din cauza steriletului. Unele nun mai au deloc sau f putin, iar altele, ca mine, au si cate 7,8 zile. Repet, nu as vrea sa-l scot, as vrea sa gasesc alta modalitate de a micsora fluxul menstruatiei. Trebuie sa existe o alta cale ...
didi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ellinia E Cooper T, cam asta ar fi singurul lui neajuns. De altfel am si inteles ca sunt femei care pot suferi modificari ale menstruatiei din cauza steriletului. Unele nun mai au deloc sau f putin, iar altele, ca mine, au si cate 7,8 zile. Repet, nu as vrea sa-l scot, as vrea sa gasesc alta modalitate de a micsora fluxul menstruatiei. Trebuie sa existe o alta cale ... |
Da, culmea e ca acesta - Cooper T, am inteles ca este cel mai folosit. Poate se regleaza menstruatia in cateva luni, dupa ce se obisnuieste organismul.
popescudora spune:
Sigur e de vina steriletul. Eu dupa ce mi l-am pus am avut sangerari usoare o luna, si menstruatia e mai abundenta. De acord cu fetele, vezi ce-ti recomanda medicul, desi remediile naturiste eu zic ca poti sa le incerci fara probleme. Si neaparat calciu, medicul mi-a zis ca se pierde ft mult calciu in perioada menstruala si cat dureaza sa iau o tableta efervescent pe zi.
POZE