Palpitatii, de ce?

Palpitatii, de ce? | Autor: Oana-Laura

Link direct la acest mesaj

Am in ultima vreme palpitatii la inima. Asta ma sperie ingrozitor. Care ar putea fi cauzele? ati avut vreodata asa ceva?

multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns didi spune:

Am si eu, de cativa ani. Nu stiu de la ce, am fost la dr, mi-a pus holter, intr-un final, mi-a zis ca nu e nimic serios si sa iau niste aspacardin, un intaritor al muschiului inimii. Deci... Mai bine si mai sigur mergi la un dr sa-ti faca ceva investigatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Si eu am avut asta. Daca ai probleme cu tiroida e din cauza asta. Intr-adevar aspacardinul sau pananginul ajuta si mai ajuta si coenzima Q10. Insa mergi la doctor si fa niste investigatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Eu am legate de tiroida. Atunci cand am palpitatii stiu ca mi s-a dereglat iar TSH-ul.

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Si eu am de vreo 3 luni palpitatii. Am facut investigatii la inima si sunt bune toate. Mi-a dozat si TSH-ul si este bun si el. Doctorii mi-au zis ca probabil este pe sistem nervos si mi-au dat aspacardin. Si pe mine m-au speriat si sper sa treaca in curand. Si eu zic sa te duci la medic, palpitatiile pot avea deverse cauze, trebuie sa le elimini pe toate pentru a sta linistita.
Sa ne anunti ce ai facut.

Crys si Dany

Mergi la inceput