Fiv la cluj 18(sa ne poarte noroc fetele!)
Raspunsuri - Pagina 20
mara72 spune:
uratica maaaama ce harnicuta esti, gata ma mobilizez si eu, dupa pasti ma duc sa inot, am o piscina pe aici pe aproape.M-a apucat si pe mine ambitia, trebuie sa fiu in forma maxima
Mai uratica, sa stii ca fura tare bune clatitele da eu nu mai fac degraba, ca si alea ingrasa si mai am de dat jos vreo 3 kg ca sa fiu in forma maxima 
uratica spune:
hiii..aparu mara si ma prinse dezbracata!da nu se vede nu???![]()
amu,m-am imbracat si zbor la o alergatura prin padurice!![]()
buna dimineata marutza!

fetele sa aveti o zi excelenta si un weekend dupa placul inimii voastre!
uratica spune:

si mie mi-ar place sa stiu sa inot..da ma inec ca bolovanul la mal!!degeaba a incercat lumea sa ma invete!ca mi-e frica si incep sa ma crizez..iar de aici pana la a ma ineca intr-un metru de apa mai e putin!
asa crizata devin-incep sa urlu si sa nu ma mai pot tine pe picioare in jumate de metru de apa!hihi..
barbata-miu a zis ca ma duce la psiholog!ca sunt dusa....rau de tot!![]()
dar..asta e!mie si cu vesta pe mine tot mi-e frica sa ma bag in apa!trebe sa vina intrusu cu mine sa simt eu ca ma tin de ceva!plus de asta cand ma crizez il mai bag si cu capul in apa-ca de..daca tot ii place asa tare sa inoate..
mara72 spune:
aha uratica, te-am prins dezbracata ai????
io cred ca tu de fapt te duci la alergat in dormitor, il alergi pe intrus de colo colo 
da nu cred ca se supara ![]()
uratica spune:
nu-i asa..ma faci sa ma rusinez...
aiurea..
oricum intrusu s-a sutit la munci..cred!sau cine stie pe la ce gagica..ca acasa nu vine cu bani!![]()
![]()
insa el zice ca munceste!hihihi..
ma imbracam-imi luam treningul pe mine!!si acum chiar ca fug!!
mara72 spune:
fetelor eu am acum o obsesie si nu pot scapa de ea
se numeste histeroscopie, ma gindesc ca nu mi-a cerut-o nimeni dar poate ar trebui facuta.Kry tu ai facut-o?Ca noi suntem cam in aceeasi situatie, cu 3 fiv/uri ratate.
medut spune:
Buna dimineata fetele!!!!
Uratica si trompele mele sunt vraiste. Am facut laparo cu Micu, el mi-a zis de Fiv, le aveam infundate si mai rau dilatate la capete. Asta ar fi problema la mine
Mara eu am zis macar sa imbunatatesc outele mele, sa le fac mai babane, ca la urmatorul fiv poate fac mai multe si mai bune de apuc sa congelez cateva. Eu totdeauna cand ma duceam la Micu, in z 14 aveam folicul, in z 18 folicul....si eu suspectez ca nu mi se spargeau sa elibereze oul.a ca i-am zis la doctora homeo si mi-a dat acest tratament. Zice ca prin acesta voi face oute mature si numai bune de iubit![]()

brunadria spune:
neatza fetelor
si eu am facut clatite aseara dar nici nu le am gustat ...le a mancat pe toate intrusul..
maddutz de duminica sunt in baia mare , sper ca mai ai drum prin zona..
fetelor va pup , pove mai incolo , ma duc sa mi fac ultimele cumparaturi...
kry spune:
Neatza fetele
Mara, histeroscopie nu am facut si nici nu fac
, mi-ajunge trauma laparoscopiei, ca oricum problemele noastre sunt la spermograma
Analizele de sange le-am facut la Synevo, spermograma la Marinela la clinica, iar PAP si secretii o sa merg la Radusan, la dr Cruciat, cu el am facut si inseminarile inainte, e dragut si are rabdare sa discutam. La Radusan e si laborator asa ca merge treaba mai repede. Cand am facut analizele in clinica pt dosar m-au purtat de la o usa la alta, apoi cu probele in mana pe la derma, centrul de diagnostic...nu mai stiam cand si de unde sa scot rezultate
Aici ia doctorul secretia si gata. Ma duc dupa rezultate cand sunt gata si intru la el sa mi le interpreteze.
Uratica, ma bucur ca iti dau curaj, nici nu stii de unde poti aduna resurse sa mergi mai departe. M-am crezut o persoana slaba, dar prin cate am trecut imi dau seama ca sunt puternica, nici nu vreau sa stiu cat pot duce![]()
va pup si va doresc o zi frumoasa
mara72 spune:
kry multumesc
si eu mi-am facut analizele in clinica la primul fiv dar n-as mai repeta experienta.Vorba ta, am umblat vreo 2 zile pina mi-am adunat toate rezultatele si nici nu am certitudinea ca au fost bine facute.Nici eu nu as face histeroscopia ca am deja 2 laparoscopii la activ.Numai daca e musai o fac ![]()