Laparoscopie Medlife - Dr Albu

Laparoscopie Medlife - Dr Albu | Autor: Cocolyso

Link direct la acest mesaj

Buna dimineata,

Va rog cine a facut laparoscopie la Medlife, as vrea sa stiu cum a fost.
eu voi face cu Dr Albu, pt scoaterea unei trompe.

Multumesc.

http://tt.lilypie.com/syX1p2.png

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eleia spune:

Cocolysospune-mi si mie te rog cum a decurs laparo cu dr Albu. Ma intereseaza deoarece si eu sunt pacienta lui. Pana acum am facut toate analizele de infertilitate pe care mi le-a dat si mi-a iesit doar o infectie cu mycoplasma in rest toate analizele sunt bune.
A ramas sa-mi faca ceva ptr vizualizarea trompelor. Din pacate la mine e mai complicat deoarece sunt alergica la medicamente si HSG nu pot sa fac.
De asta te rog sa-mi spui daca-ti aduci aminte etapele de la laparo sa vad daca asta pot sa fac.
Mersi frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxxy spune:

Incerc eu sa va raspund. Nu am facut laparo cu dr Albu, in schimb am nascut cu el la Medlife anul trecut in noiembrie. Ii dau nota 10 cu felicitari, este un doctor extraordinar de bun (eu am avut o sarcina cu mari probleme si din aceasta cauza am mers la mai multi medici), pe mine a fost de acord sa ma preia chiar in luna a 8 a. Desi aveam tot dosarul de analize , mi-a mai facut 2 ecografii extrem de detaliate, a studiat dosarul minutios si mi-a acordat toata atentia. Il bombardam cu zeci de intrebari si supozitii la fiecare control, intodeauna mi-a raspuns cu foarte mult calm si rabdare, m-a incurajat si m-a ajutat sa duc sarcina la bun sfarsit.
Parerea mea este sa mergeti pe mana lui fara nici un fel de ezitare, are foarte multa experienta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleia spune:

Foxxy multumesc mult pentru raspuns. Si eu sunt incantata de dl. doctor. Inainte sa merg la dansul am tot studiat pe forumuri pareri despre medici si asa l-am ales. Stiu ca are multa rabdare si e dispus sa asculte si parerea pacientului. Ce imi place e ca nu urmeaza orbeste niste etape ci le parcurge in functie de particularitatile fiecarui pacient.
Sper sa ajung saptamana urmatoare la stabilim ce facem mai departe.

Mergi la inceput