comparatie intre soti

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Nici al meu nu face prea multe... daca ar fi dupa el, am trai in cea mai mare dezordine, nu-l deranjeaza absolut deloc
Dupa 12 ani de casatorie pot sa spun ca am obosit sa tot stau cu gura pe el. Face piata in week-end, iese cu copilul in parc, il mai pun sa bata un covor, sa mature in curte..... ce sa spun, sant multi care nici atat nu fac (ce vad in jurul meu !)

Ingrid si Cristi 6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Eu nu suport chestia asta cu "tu esti femeie, tu sa speli vasele". Mi se ridica paru'n cap. Si ma apuca spumele cand aud (la altii, ca al meu n-are un asemenea tupeu ).

Pe de alta parte cand era fi-mea mica si a ramas cu ea mi-a povestit cum a schimbat el pampersu' cu copilul intr-o mana, copilul deasupra chiuvetei, si el vomitand in wc.

De cand am scapat de pampers nu exista chestii legate de copil pe care le fac doar eu sau doar el. Este perfect capabil sa ramana cu copilul cu o saptamana (s-a si intamplat anul trecut, cand au fost doar ei doi 5 zile la mare). Mie chestia asta imi asigura confort psihic. Faptul ca stiu ca am langa mine un om perfect capabil sa se descurce in absenta mea.

Nelia - eu i-as pune sotului tau urmatoarea intrebare: Ce se intampla daca sotia lui face o criza de apendicita si este obligata sa stea 7 zile in spital si apoi vine acsa si inca 7 zile nu se misca din pat?
Este capabil sa se descurce 2 saptamani cu tot, absolut tot???
Ba in plus sa vina si cu flori la spital si apoi sa-ti aduca si tie mancarea la pat?

In plus - apropos de copil eu nu consider ca e doar obligatie. E mai mult dragoste si placere in a te ocupa de propriul copil. Sa-ti spun ce incantanti au fost amandoi 5 zile singuri fara mami care sa-i bata la cap? Evident ca au sunat-o de 5 ori pe zi pe mami ca le e dor de ea, dar asta nu i-a iompiedicat sa-si faca de cap, sa mearga la concerte pana foarte tarziu in noapte si sa manance junk food

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

poate ca strainatatea te face asa rau....adica ma gandesc si eu ca am cam exagerat...?sunt singura aici,doar cu cateva verisoare de al lui...ma pimb singura,vb singura...merg al cump singura ziua...si el face cump,culca copilul,spala vase dar nu le cere,doar daca ii spun eu ca vreau sa fac baie,zice ca sta el atunci cu copilul dar sa fac iute...poate daca avea si el prieteni sa mai ceara un sfat ceva,sau sa mai schimbe aerul..si eu am nevie de mama,de o prietena,de strazile pe care am crescut,de cunostiinte,de cineva care sa il ia pe cris macar 5 min sa il plimbe si eu sa nu stiu ce sa fac in alea 5 min libere..rutina ne omoara pe noi...aceleasi lucruri zi de zi...se trezeste de dimi ,pleac la lucru,ma suna in apuza.vine acasa,eu pun masa sau daca nu pot isi puune el de papa apoi ma rog de el sa le arunce macar in chiuveta sa le spal...se face noua..facem baie la bb,el il tine in vana eu il spal,apoi eu il imbrac...deci face si al meu numai ca eu vreau un super man,...si se duce tot romanticismul...dar peste un 1 sau 2 vom pleca in atra la casuta noastra si totul o sa fie mai bine sper...el este satul de italia...fr satul...ar pleca maine..nu se poate acomoda....doar banii sunt buni in rest italia pt el e naspa...de fapt el nu traieste in italia...traieste la munca si apoi acasa...ma pun la facut bagaje...vineri plecam in tara...acolo alte distractii..eu sunt din sibiu el din valcea...du-te vino mereu...soacra vai de mine...e bine macar canuu o bag in seama...dar mi-e scarba cand ma gandesc ce de discutii vor iesii iarasi...

14 martie 2008 m-am nascut!!!!deja am un anishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Citat:
citat din mesajul lui neliaCris

poate ca strainatatea te face asa rau....adica ma gandesc si eu ca am cam exagerat...?sunt singura aici,doar cu cateva verisoare de al lui...ma pimb singura,vb singura...merg al cump singura ziua...si el face cump,culca copilul,spala vase dar nu le cere,doar daca ii spun eu ca vreau sa fac baie,zice ca sta el atunci cu copilul dar sa fac iute...poate daca avea si el prieteni sa mai ceara un sfat ceva,sau sa mai schimbe aerul..si eu am nevie de mama,de o prietena,de strazile pe care am crescut,de cunostiinte,de cineva care sa il ia pe cris macar 5 min sa il plimbe si eu sa nu stiu ce sa fac in alea 5 min libere..rutina ne omoara pe noi...aceleasi lucruri zi de zi...se trezeste de dimi ,pleac la lucru,ma suna in apuza.vine acasa,eu pun masa sau daca nu pot isi puune el de papa apoi ma rog de el sa le arunce macar in chiuveta sa le spal...se face noua..facem baie la bb,el il tine in vana eu il spal,apoi eu il imbrac...deci face si al meu numai ca eu vreau un super man,...si se duce tot romanticismul...dar peste un 1 sau 2 vom pleca in atra la casuta noastra si totul o sa fie mai bine sper...el este satul de italia...fr satul...ar pleca maine..nu se poate acomoda....doar banii sunt buni in rest italia pt el e naspa...de fapt el nu traieste in italia...traieste la munca si apoi acasa...ma pun la facut bagaje...vineri plecam in tara...acolo alte distractii..eu sunt din sibiu el din valcea...du-te vino mereu...soacra vai de mine...e bine macar canuu o bag in seama...dar mi-e scarba cand ma gandesc ce de discutii vor iesii iarasi...

da-mi voie doar sa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

DELPHIN - nu-i chiar asa! intr-adevra rutina si stresul ii fca pe oameni mai irascibili...asta nu este o scuza pentru mitocanie!

Pai mai copii, daca strainatatea este asa de rea de ce nu discutati, puneti in balanta ce-i mai important, niste banuti sau viitorul casei voastre si luati o decizie pana nu-i prea tarziu. Dupa ani de injuraturi si de castigati la loto nu mai puteti sa va recastigati respectul!

www.de-azi.ro
poze familia mea

inspiratie, dragoste, putere ... pentru oricine crede ca nu mai poate...
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deus

DELPHIN - nu-i chiar asa! intr-adevra rutina si stresul ii fca pe oameni mai irascibili...asta nu este o scuza pentru mitocanie!

Asa o fi Deus...dar se contrazice singura...acum e asa si pe dincolo, acum face si el...dar, nu cum vrea ea super man!

Apropos nelia, cum vrei tu sa fie si ce sa faca al tau Superman? Ca doarme separat saracu' sa nu fie deranjat de copil...uite eu asta nu pot sa o inteleg nici in ruptul capului. Nu numai in cazul neliei, ca nu e singura...sunt atatea case unde se intapla astfel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

noi nu putem intelege fiindca avem soti buni care ne ajuta si pt care copii sunt o bucurie nu o corvoada:) din pacate pt unele mamici de pe aici viata nu-i asa de usoara. Totul tine de educatia de acasa si de educatia primita de la sotie la inceputul relatiei.

www.de-azi.ro
poze familia mea

inspiratie, dragoste, putere ... pentru oricine crede ca nu mai poate...
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg

Mergi la inceput

pai de ce e "saracul" ca doar nu il trezeste nimeni...e linistit....eu l-am rugat sa ma mut cu bebe pentru ca sfaraie si ne trezeste...
Si ca oricare om ,are si bune si rele...eu as vrea sa ma aajute mai mult cu bebe...nu sa imi ia toate responsabilitatile....e bun cateodata..dar cand isi scoate coltii nu pot sa uit pana mor....eu nu am memorie selectiva sa uit ceea ce nu este bun...la mine ramane intiparit in minte si tot ce mi-a spus la suparare acum 2 ani..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

La noi sotul meu spala vasele Da cu aspiratorul, spala geamurile, in general treburile mai "fizice". Curatenie facem impreuna, daca el face in baie, eu fac in bucatarie, de exemplu. Eu pun la spalat, intind rufele, calc, fac de mancare, ordine dupa copii. In general impartim cam toate treburile in casa. Mergem impreuna la cumparaturi.
El a fost educat sa faca treaba in casa, chiar daca e barbat. A stat si singur destul si a trebuit sa gospodareasca si e obisnuit, nu i se pare nimic injositor in a face asa zisele treburi "de femeie".
Le facem baie impreuna la copii. Schimba si pampers daca e nevoie.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Idem! Trebuie sa ne consideram norocoase atunci.

_

Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

La noi sotul meu spala vasele Da cu aspiratorul, spala geamurile, in general treburile mai "fizice". Curatenie facem impreuna, daca el face in baie, eu fac in bucatarie, de exemplu. Eu pun la spalat, intind rufele, calc, fac de mancare, ordine dupa copii. In general impartim cam toate treburile in casa. Mergem impreuna la cumparaturi.
El a fost educat sa faca treaba in casa, chiar daca e barbat. A stat si singur destul si a trebuit sa gospodareasca si e obisnuit, nu i se pare nimic injositor in a face asa zisele treburi "de femeie".
Le facem baie impreuna la copii. Schimba si pampers daca e nevoie.

Pai daca eu nu plec niciodata fara copil de acasa,inseamna ca el nu poate schimba pampersul ca bebe e cu mine...deci nu e nevoie sa il schimbe...l-a schimbat 1 data fr recent cand ma simteam fr rau la ciclu si de dimi a luat el copilul in alta camera si ma lasat sa dorm....a schimbat pampers haine si a plecat si cu el dupa paine ,si cand m-am trezit m-am speriat ca nu ii mai gaseam si nu stiam ce s-a intamplat...

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Idem! Trebuie sa ne consideram norocoase atunci.

_

Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???

Mergi la inceput