Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (40)
Raspunsuri - Pagina 11
malinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Miky-ea Apropo de medici,cunoasteti un medic pediatru f bun in zona Militari?Eu nu sunt prea multumita de cel la care mergem... ![]() Mamica fericita a printesei Bianca Alexia http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy |
eu cu david merg la medicul de familie, e o tipa f dzghetata si priceputa la copii.Mi-a zis ca si-a facut specializarea in pediatrie, dar nu si-a dat examenul.Eu, oricum, o data la 3 luni am zis ca-l duc si la un pediattru, de control.
Un gand bun pt Ginye

si Stefanut 
._
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz
babyzapi spune:
Oceanborn sa-ti traiasca baietelul Thomas si La Multe Lunite inainte 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
Olivia26 spune:
| citat din mesajul lui oceanborn David de Olivia ingropam securea?mami de Thomas |
Ok, my friend...for now

Olivia
de
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land

Asa cresc eu Poze de la 3 luni 4 luni 5 luni
www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank">
Asa poti salva o inimioara!
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
babyzapi spune:
LORENA de Hera si ALEXIA de Miky LA MULTE LUNITE! Sa fiti frumoase, sanatoase si norocoase 

Isabela, mamica lui
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
julia16 spune:
| citat din mesajul lui oceanborn Neata! facem cinste azi, la 4 luni! avem flacau maaareeee, iubirea lui mami si tati! !La multe lunite si celorlalti bebei de 7 :Lorena Elena de Hera25 ![]() Bianca Alexia de Miky-ea ![]() Brianna Theodora de Flowers ![]() Denis Stefan de Gabitza1977 ![]() Eva de Madutz ![]() mami de Thomas |

pentru sarbatoritii de astazi!Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU
lorellay spune:
mar_ysa_28 Di la 4 luni avea 5100..si nu cred ca are acu m la 5 luni 5500 g..cu toate ca sper asa mult....Incerc sa-i bag pe gat papica..cat pot..da sper sa nu dau in altele cu nemancatul asta si fortatul....
La multe lunitze inainte...
Lorena Elena de Hera25

Bianca Alexia de Miky-ea

Brianna Theodora de Flowers

Denis Stefan de Gabitza1977

Eva de Madutz 

Thomas de Oceanborn 

Sorana 
de Diana (10.11.2008) si
Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
lorellay spune:
Aaa...si multumim pentru punctele de ieri...
Daca mai aveti timp...ne dati si azi...
http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/88990/
Sorana 
de Diana (10.11.2008) si
Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
alra spune:
buna!
intru repede sa zic de kg - pt tabel, m-am blocat la 60kg de vreo 3 sapt
am mancat multe dulciuri, imi fac mea culpa si le elimin total caci nu sunt om, cum scap in boabe mananc de sparg. 200g de oua de ciocolata intr-o seara, va dati seama?!!?!
insa ca dimensiuni am mai scazut cate juma de cm pe ici pe colea, de la sport.
nicole cred ca are in jur de 5500g, zic precis dupa ce o cantaresc maine seara ca face 4 luni. de cand i-am bagat sticla de la ora 11 noaptea (150ml, perfuzie in somn) am senzatia ca ia mai bine in greutate. altfel era total aiurea, mi se scula la 5-6, manca bine si apoi nu mai manca la 7 cand o trezeam eu si statea nemancata pana la 11 cand ma duceam la cresa.
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
babyzapi spune:
Lorellay am punctat si azi 
Isabela, mamica lui
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii

!