Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (292)
Raspunsuri - Pagina 7
Roxana_G spune:
Yaia, draguta mea
, abia acum am citit din urma ce weekend agitat ai avut si ce obosita esti. Tudor este bine, da?
Valentina, multa sanatate voua. 
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Cam atat de la noi. Hai ca azi chiar am recuperat serios. Noapte buna si linistita!
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
slippers76 spune:
Hai ca apar si eu rupta dupa o zi singura cu Vlad. M-a terminat! N-am facut decat sa urc si sa cobor scari in casa, pe terasa, pe terasele vecinilor, peste tot. Kilogramul pe care-l pusesem in lipsa copiilor cred ca s-a dus azi pe apa sambetei. Da' macar nu m-am plictisit, ca al meu copil e in maaare forma.
Carpatina
, bine ca a trecut cu bine incercarea asta. Va doresc din suflet sa nu se mai repete. Si viata linistita in casutza cea noua.
Yaia, dupa ziua de azi pot spune ca te inteleg pe deplin. Sunt daramata si n-am facut mare lucru. De curatenia de Paste nici prin cap nu-mi trece sa ma apuc. O sa fac in schimb mancare si dulciuri (mai ales dulciuri
), sa spal rusinea de la Craciun, cand n-am fost in stare de mai nimic.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
Valentina, sanatate puiului
Myral, sa stii ca si la noi e la ordinea zilei trezitul noaptea de vreo doua luni, de cand ne chinuim non-stop cu masele si canini.
Danuta, uau ce domnisoara cocheta si tunsulica! Pupam Mirunica.
Gabi, noi suntem bine. Sper sa ne si tina
. Azi Miruna a fost la gradi, prima data dupa o luna si jumatate. Sper sa nu se capseze din prima.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
slippers76 spune:
Gabi, ce scumpa-i Sara cu bascutza ei
b. Vad ca si la voi fac furori baloanele de sapun. Am prestat si eu ieri niscaiva prarituri cu cocos si muuulta crema de vanilie. Nah, asa, ca sa nu te lauzi numai tu![]()
Am vazut si o Dariatusulica, si o mami Erina bruneta (!!??!!) mai sa n-o recunosc.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
danuta36 spune:
Gabriela,Erina,Ana multumim 
Gabriela pupam Sara, scumpa de ea,ce frumos se joaca 
Erina nu m-a lasat inima s-o tund asa scurt...ce dulce-i Daria,parca a mai crescut...nu mai zii ca nu papa,ca nu se vede ![]()
Ana bafta,sa iasa dintucii aia repede! Miru,de vreo luna deja,nu se mai trezeste noaptea...numai un dinte de sus se mai lasa asteptat,in rest au iesit toti ![]()
Roxana sar'na ca mi-ai amintit,ca uitasem,am dat-o doar cu Fenistil gel 
slippers76 spune:
Danuta, un canin mai avem si scapam, macar pentru o perioada.Cu fenistil ar trebui sa treaca repejor. Eu foloseam asta vara fenistil solutie orala in loc de gel, ca nu dadea senzatia aia de lipicios si naclait.
sa treaca repede.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
danuta36 spune:
Am liber la calculator,caci Miru s-a culcat devreme in seara asta,la 21,30,dar era treaza de la 13,30...nicicum n-a vrut sa doarma dupa masa...
Azi am avut ceva nou,afara n-a vrut deloc de mana,dupa ce am dat-o jos din carucior...deci au inceput 'crizele' si la noi..
slippers76 spune:
Gata, ma bag si eu in pat ca maine am o zi "complicata". Trebuie sa ma duc la servici cu piticul, ca au aparut niste urgente pe care nu le pot rezolva de la distanta. Sa vad cum ma descurc poimaine, cand am si o mega-sedinta la pranz
. Noapte buna.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Gabriela77 spune:
Uf, intru si eu in randul obositilor, cred ca e adevarata vorba, copii mici- probleme mici, copii mari-probleme mari
A se intelege ca noi intram la categoria COPII MARI![]()
Erina, e asa dulce Daria, are un capsor perfect

Sunteti o familie tare frumoasa!!
Gabitzule, iarta-ma
Ana, sa ai o zi buna maine si ne-complicata! 
Danuta,
si pt Miru!
Roxana, sa stii ca si Sarei ii plac vizitele, doar ca se lasa cu plansete si urlete la plecare! Adora copiii!
Va pup! Somnic usor!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)